Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطیب جمعه شهرکرد گفت: براساس برخی بی برنامگی‌ها محصولات تولید شده روی دست تولیدکنندگان باقی می‌مانند باید زمینه تولید را برای رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال و تحکیم پایه‌های اقتصادی کشور فراهم کرد. ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام امروز در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به مسئله صادرات و اهمیت آن در کشور، اظهار داشت: با کمال تاسف صادرات جایگاهی که باید در کشور ندارد و روی واردات تمرکز بیشتری است و با همین تمرکز صدمه‌های زیادی به تولید و ظرفیت‌های داخلی زده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حق با دنیا و حوادث آن شناخته نمی‌شود چرا که دنیا اقتضائاتی مانند مخلوط بودن حق و ظلم دارد و گاهی حق در این امر مخلوط گم می‌شود. شناخت حق با حوادث عالم میسر نیست بلکه راه شناخت آن از طریق توحید و خداشناسی است.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه طبق فرمایش قرآن نباید از زیادی مال، امکانات و جمعیت ظالمان تعجب کرد، تصریح کرد: خداوند می‌خواهد به صورت حکیمانه از این طریق همین دنیا را وسیله عذاب آنها قرار دهد همانگونه که این دنیا را وسیله بهشتی شدن مومن قرار می‌دهد.

نکونام بیان کرد: اگر در جامعه ایمانی حرکت براساس راه درست و ایمان باشد زمین و آسمان نیز آنها را یاری می‌کنند اما گاهی خودمان نیز در حق یکدیگر به طرق مختلف مثل گرانفروشی و احتکار جفا می‌کنیم و مانع نزول برکات آسمان و زمین می‌شویم.

وی به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع نخبگان اشاره و خاطرنشان کرد: در حالیکه دشمنان خوابهای آشفته می‌بینند حضرت آقا سند 50 را مطرح می‌کنند و به نخبگان می‌گویند این برنامه باید در سال 1400 عملیاتی شود. این یک برنامه‌ریزی است. سازمانهای مربوطه نیز بایر برنامه‌های جامع داشته باشند و از افکار نخبگان بهره ببرند نه اینکه در اتاق‌های در بسته بنشینند و چیزی ارائه دهند که معلوم نیست عملیاتی می‌شود یا نه و بعد این همه مشکل برای کشور ایجاد شود.

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: گاهی مشاهده ظواهر دنیا مثل وقوع حوادث برای مومن و غیرمومن شبهه ایجاد می‌کند که چه تفاوتی بین موحد و غیرموحد است. چه بسا این شبه باعث شود نگاه توحیدی سست شود.

نکونام ادامه داد: براساس برخی بی برنامگی‌ها محصولات تولید شده روی دست تولیدکنندگان باقی می‌مانند باید زمینه تولید را برای رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال و تحکیم پایه‌های اقتصادی کشور فراهم کرد.

وی به شهادت حاج آقا مصطفی فرزند امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: دشمن این شخصیت را شناخته و نقش آفرینی ایشان در برنامه‌ریزی امام می‌دانست از همین رو او را از ما گرفتند.

امام جمعه شهرکرد تربیت بدنی را از ضرورت‌ها برشمرد و تصریح کرد: مسئله تربیت بدنی و مخصوصا ورزش های سنتی به لحاظ تاثیر روی جسم و جان دارای اهمیت زیادی است و باید روی آن بیشتر کار کرد.

نکونام با اشاره به اهمیت وحدت و یکدلی در جامعه بیان کرد: پرهیز از تفرقه مهمترین رکن برای کمک به مسئولان است. در استان در همه عرصه‌ها باید تلاش کرد. مجریان باید بر تلاش خود بیفزایند و قدری انقلابی تر و با روحیه جهادی کار کنند.

وی تاکید کرد: اینکه مسئولان بخواهند در عرصه‌های مختلف بازی کنند و نفاق و دو چهره‌گی داشته باشند کاری از پیش نمی‌برد.

امام جمعه شهرکرد یادآور شد: اربعین یک پدیده نو و جدید است نه از لحاظ آنکه ما اولین زائرین اربعین هستیم چرا که جابربن عبدالله انصاری نخستین کسی بود که در اربعین قبر سیدالشهدا را زیارت کرد بلکه بدان دلیل که امروز خود را اینگونه نشان می‌دهد و این بسیار مهم است.

انتهای پیام/م

R41350/P1486/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۴۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است