Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@02:24:10 GMT

نقش هنر هفتم در ارتقای فرهنگ سلامت

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۳۵۹۰۴

نقش هنر هفتم در ارتقای فرهنگ سلامت

وزیر بهداشت با اشاره به نقش هنر هفتم در فرهنگسازی سلامت گفت: این هنر می‌تواند نقش بسیار مهمی در ارتقای فرهنگ بهداشت و سلامت جامعه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن هاشمی در اختتامیه اولین جشنواره ملی فیلم کوتاه  مهر سلامت در اصفهان با تشکر از تمامی افرادی که در برگزاری این جشنواره شرکت کردند، گفت: مطمئن باشید که کار خیر در حوزه سلامت به ساخت و ساز و خرید تجهیزات خلاصه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت در ادامه با بیان این که هنر هفتم می‌تواند در خدمت اعمال خیر در حوزه سلامت باشد، افزود: این هنر می‌تواند نقش بسیار مهمی در ارتقای فرهنگ بهداشت و سلامت جامعه داشته باشد؛ طوری که با هیچ زبانی نتوان به آن دست یافت.

هاشمی همچنین گفت: ضروری است به این هنر توجه کنیم و ضمن احترام به افرادی که در این رشته فعال هستند، از آن به عنوان ابزاری در جهت ارتقای فرهنگ سلامتی استفاده کنیم.

وزیر بهداشت در ادامه گفت: زمانی می‌توانیم به خود افتخار کنیم که بار بیماری‌ها را کاهش داده، توانمندی مردم افزایش یافته، فرهنگ جامعه را ارتقا بخشیم و مردم بدانند که باید از خود مراقبت کنند تا بیمار نشوند و این یک اقدام و کار خیر جمعی است.  

هاشمی با تاکید بر این که تنها جایی که معتاد شدن و اعتیاد خوب است، اعتیاد به کار خیر است، افزود: تصورم این است اگر با اخلاص کار کنیم حتی اگر بخواهیم نیز اجازه نمی‌دهند از این دایره بیرون برویم.

وزیر بهداشت با بیان این که زیباترین لحظه زندگی زمانی است که از خود و منافع‌مان گذشته و به فکر دیگران و مردم باشیم، افزود: این اوج انسانیت است و خوشحالم که از این جنس افراد در کشورمان و در حوزه سلامت زیاد هستند، اگرچه بسیار گمنام‌اند.

هاشمی در ادامه با اشاره به این که در کشور و اصفهان خیرینی بودند که در دفاع از کشور  و جمهوری اسلامی جان خود را نثار کردند، افزود: امروز مراکز مجهزی در این شهرستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید که توسط خیرین ساخته شده است و قدردان این نگاه خیر هستیم.

بنابر اعلام وبدا، وزیر بهداشت همچنین با بیان این که تعداد خیرین و کارهای خیر آنان که در این شهر انجام شده،  بسیار زیاد است و چند روزی فرصت لازم است که بتوان همه آنها را دید، گفت: هر کمکی که به ارتقای این حرکت انسان دوستانه منجر شود، دریغ نخواهم کرد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در کشور هنرمند بسیار زیاد است و می‌بینیم که لطیفه‌ها و کلیپ‌های زیادی را در عرصه‌های مختلف از جمله حوزه پزشکی درست می‌کنند، افزود: با توجه  به تکنولوژی‌های پیشرفته، می‌توان از سوژه‌های خوب صحنه‌های زیبایی را به تصویر کشید و در اختیار مردم قرار داد و در جشنواره بعدی به نمایش گذاشت.

وزیر بهداشت همچنین گفت: امیدوارم قدم خیر شما هنرمندان در ارتقای فرهنگ بهداشت و پیشگیری و توسعه فرهنگ خیر در کشور موثر باشد.

هاشمی در پایان با بیان این که کشور دچار مسائل و مشکلاتی است که ریشه در فرهنگ و رفتار ما دارد و باید اصلاح شود، گفت: هرچقدر در این حوزه سرمایه‌گذاری شود، گرفتاری‌هایمان نیز کاهش پیدا می‌کند. بنابراین باید همیشه اهل فرهنگ و هنر را تشویق کرد که در این را قدم برداشته و اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام سلامت وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا صبح دوشنبه در در دیدار با م دیرکل کتابخانه های عمومی بر حمایت از کتابخانه های عمومی در راستای ارتقای شاخص‌های مطالعه در استان تاکید کرد.

وی بر حمایت از کتابخانه های عمومی تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه امری ضروری برای جامعه است.

استاندار کردستان برگزاری جلسات انجمن کتابخانه های عمومی استان را در راستای رفع مسائل و مشکلات این نهاد، مهم ارزیابی کرد و افزود: ارتباط مؤثر رؤسای کتابخانه های عمومی با فرمانداران در شهرستان‌ها می‌تواند به نفع کتابخانه‌های عمومی باشد و به ارتقای شاخص‌های کتابخوانی کمک کند.

زارعی کوشا اضافه کرد: کتابخانه‌های عمومی باید با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی برای اقشار مختلف مردم و همچنین استفاده از مشارکت سایر دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها توجه داشته باشند.

فعالیت ۸۴ باب کتابخانه عمومی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت ۸۴ باب کتابخانه عمومی در استان، بیان کرد: از این تعداد ۵۴ باب نهادی و ۲۸ باب دیگر مشارکتی است.

معصومه حسنی خونسار عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۴۵ هزار نفر در کتابخانه های عمومی استان عضویت دارند که بخش زیادی از اعضا را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهند.

وی حمایت مسؤولان از کتابخانه های عمومی را در ایجاد دلگرمی متولیان این حوزه بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: این حمایت‌ها در نهایت به نفع استان و کشور است و سبب توسعه فرهنگی می‌شود.

وی با اشاره به برخی مشکلات عمرانی در کتابخانه های عمومی استان، تصریح کرد: کتابخانه باید محیطی امن و آرام برای اعضا و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی باشد و این امر زمینه را برای توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه فراهم می‌کند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان اضافه کرد: خوشبختانه حمایت‌های جنابعالی به عنوان استاندار کردستان از مقوله کتاب و کتابخوانی مایه دلگرمی برای فعالان این حوزه است و بدون شک در ارتقای شاخص‌های فرهنگی اثرگذار خواهد بود.

کد خبر 6085143

دیگر خبرها

  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت
  • برگزاری طرح ارتقای فرهنگ ترافیکی در مرند
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور همزمان با هفته سلامت افتتاح می‌شود
  • جهاد تبیین و امید آفرینی یکی از رسالت های وزارت بهداشت است
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور