Web Analytics Made Easy - Statcounter

از روز چهارشنبه دانشجویان دانشگاه کوثر بجنورد به بیمارستان مراجعه می‌کنند. تعداد دانشجویان اینک به ۱۰۱ نفر رسیده است و مسئولان اوضاع را تحت کنترل می‌دانند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی رغم این که دانشگاه تک جنسیتی کوثر که ویژه خواهران می‌باشد و تاکنون روند صعودی را در پذیرش و ثبت نام دانشجویان جدیدالورود داشته است، اما متاسفانه طی یکسال گذشته وضعیت سلف خود را با سیر نزولی مدیریت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش تعدادی از دانشجویان رفت و آمد گربه‌ها را به سلف گزارش داده بودند و از ورود حشرات موزی مانند سوسک و مگس در داخل آشپزخانه مطلع شده بودند.

خبری که هم اکنون در تیتر اول برخی سایت‌های خبری استان به چشم میخورد با عنوان مسمومیت بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه کوثر است.

طی بررسی و گزارش‌های میدانی گروه خبری خبرگزاری دانشجو، تمامی این دانشجویان در شب چهارشنبه، ۲۵ مهرماه با خوردن غذای کوفته پس از احساس دلدرد شدید و حالت تهوع در همان شب به بیمارستان منتقل شده و تعدادی هم پس از خوددرمانی و تحمل درد، صبح روز بعد راهی بیمارستان شده اند.

موضوع آنقدر خطرآفرین بوده است که تعدادی از خانواده‌های دانشجویان مسموم شده را از تعدادی از شهرستان‌های دور کشور به بجنورد آورده و آن‌ها مستقیما پیگیر مشکلات پیش آمده برای فرزند خود شده اند.

تعدادی از دانشجویان از روند نزولی کیفیت غذای سلف در دانشگاه کوثر در دوسال اخیر خبر می‌دهند و از نوع پخت و وضعیت بهداشتی سلف گلایه دارند.

۱۰۱ دانشجو به مشکل خوردند/ نگویید مسمویت اتفاق افتاده

علیرضا حسینی، رئیس دانشگاه کوثر در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: تعداد ۱۰۱ دانشجوی دختر ساکن در خوابگاه این دانشگاه از چهارشنبه‌شب تا بامداد روز جمعه به مراکز درمانی بجنورد برای مداوا انتقال یافتند. اما اسمش را مسمومیت نگذارید. هنوز چیزی مشخص نیست.

حسینی ادامه داد: این دانشجویان اکنون در کنار سایر ساکنان خوابگاه در وضعیت عادی به سر می‌برند.

رئیس دانشگاه کوثر خاطرنشان کرد: تاکنون علت این موضوع نامعلوم بوده و مرکز بهداشت بجنورد اقدام به نمونه‌گیری از آب و غذای مصرف‌شده دانشجویان برای یافتن علت این مشکل کرده است.

دو روز است که تب و لرز دارم/ از صبح حال دوستم خراب شده است.

اما طی ارتباط خبرگزاری دانشجو با یکی از دانشجویان موضوعات دیگری مطرح می‌شود.

گیتا ناصری، دانشجوی ترم پنج دانشگاه کوثر ماجرا را این طور شروع میکند: روز چهارشنبه ناهار دانشگاه که سبزی پلو با ماهی بود خوردم و عصر یک عدد سیب خوردم و شب نیز شام نخوردم.

ناصری ادامه می‌دهد: آن شب حالم بد شد. تب و لرز داشتم. حتی در بدنم خونریزی داشتم و خون را در مواد دفع شده از بدنم می‌دیدم. چون شب بود تا صبح درد کشیدم و صبح به درمانگاه حکمت رفتم. آنجا مقداری سرم تزریق کردند تا حالم بهتر شد.

این دانشجو خاطرنشان کرد: به منزل برگشتم و تا زمانی که اثرات دارو در بدنم بود خوب بودم، اما دوباره حالم بد شد و سعی کردم با دمنوش‌هایی حالم را خوب کنم.

وی افزود: امروز نیز دوباره حالم بسیار بد شده است. بدنم تب و لرز دارد و انقدر حالم بد است که حتی به بیمارستان هم نمی‌توانم برم.

این دانشجو در پایان گفت: هم خانه‌ای من از صبح امروز تب کرده است. به نظر می‌رسد تازه اکنون اثرات آن غذا روی بدنش تاثیر گذاشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه کوثر خراسان شمالي بجنورد مسموميت دانشجويان بجنورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۶۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!

به گزارش خبرنگار مهر؛ داستان از کمبود معلم در مدارس آغاز شد. وقتی که علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: مهر ۱۴۰۲ را با کمبود بیش از ۲۰۰ هزار معلم آغاز کردیم.

در چنین شرایطی بود که وزارت آموزش و پرورش برای جبران کمبود نیرو، از دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان استفاده کرد.

بر اساس تصمیم وزارت آموزش و پرورش دانشجویان ورودی ۹۹ دانشگاه فرهنگیان، که سال آخر تحصیل خود را می‌گذراندند؛ اواخر مهر سال تحصیلی جاری به ناگاه و برخلاف همه وعده‌های دانشگاه، یک سال زودتر معلم شدند تا با فداکاری خود و عشقی که به تدریس به کودکان دارند, دانش آموزان کمتری از کمبود معلم ضربه بخوردند.

اما این تدریس اجباری دانشجومعلمان در مدارس چه آثار زیانباری داشت؟

پیگیری‌های خبرنگار مهر نشان می‌دهد این نومعلمان از مهر ۱۴۰۲ یعنی به مدت ۷ ماه از سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در مدارس مشغول تدریس بودند ولی واریزی‌هایی کمتر از یک میلیون تومان برای این ۷ ماه تدریس به آنان داده شده است..

۳۰ هزار تومان حقوق گرفتم

یکی از این نومعلمان که دانشجوی سال چهارمی دانشگاه فرهنگیان در تهران بود به خبرنگار مهر گفت: من برای رفتن به کلاس درس هر روز هزینه ایاب و ذهاب دارم؛ هزینه‌های دیگری هم به من تحمیل می‌شود تا در کلاس درس حاضر شوم اما این ماه برای من فقط ۳۰ هزار تومان واریز کردند. بخشی از حقوقم بابت هزینه و شهریه کلاس‌های مجازی دانشگاه کسر شد و بخش دیگر ناشی از تبدیل وضعیت ما از دانشجویی به معلمی بود که یک ماه از حقوقم کسر گردید.

نه تنها حقوق معلمی مناسبی به این دانشجو معلمان پرداخت نشده که مبلغی از کمک هزینه و حقوق دانشجویان هم به بهانه هزینه‌های خوابگاه از آنان کسر شده است.

موضوع عجیب کسر ۴۵ درصد از حقوق

شاید عجیب‌ترین و ناعادلانه‌ترین برخوردی که با دانشجومعلمان در سال تحصیلی جاری شده؛ کسر ۴۵ درصد و ۲۵ درصد از حقوق دانشجومعلمان است.

تعدادی از دانشجومعلمان در گفت و گو با مهر تأیید کردند که دانشگاه هزینه خدمات ارائه شده به دانشجو را بدون اطلاع قبلی و در اقدامی نامتعارف از حقوق دانشجومعلمان برداشته است. حقوقی که در ماه‌های قبل هم ناچیز بود؛ حالا با این کسورات حسابی آب رفته است.

دانشجومعلمان معتقدند مسئولان دانشگاه بدون محاسبه دقیق میزان استفاده دانشجو از امکانات خوابگاهی و امکانات رفاهی، از حقوق دانشجویان خوابگاهی ۴۵ درصد و از حقوق دانشجویان ترددی و غیرخوابگاهی ۲۵ درصد را کسر می‌کند؛ سوالی که مطرح می‌شود این است که میزان استفاده دانشجویان از امکانات رفاهی چه مقدار است یا باید چه مقدار باشد که از حقوق دانشجو معلم مبلغی کسر نشود.

دانشجومعلمان می‌پرسند چرا کسر حقوق ناشی از تبدیل وضعیت به یکباره و بدون اطلاع قبلی صورت گرفته است؟

دانشجو‬ معلمان‬ بر این موضوع‬ تاکید داشتند‬ که‬ تاکنون چندین‬ هزار دانشجوی متعهد خدمت در دانشگاه‌های مختلف کشور تحصیل کرده‌اند، از حقوق و مزایای قانونی بهره‌مند شده‏ و نسبت به پرداخت هزینه غذا و خوابگاه اقدام کرده‌اند، اما مسئله و موضوعی تحت عنوان کسر ۲۵ درصد و ۴۵ درصد نداشته‌اند، لذا کسر ۴۵ درصد و ۲۵ درصد مبتنی بر قانون نیست و لغو آن نیز نیاز به قانون‌گذاری جدید ندارد.

تدریس همزمان دانشجومعلمان به وضعیت تحصیلی آنان در دانشگاه فرهنگیان هم ضربه زده است؛ در ابتدایی‌ترین حالت، یک دانشجو معلم ناچار است بسیاری از زمان خود را روزانه و در طول هفته به جای مطالعه مطالب دانشگاهی، به تدریس در کلاس، طراحی پرسش از دانش آموزان و تصحیح اوراق امتحانی بگذراند.

دانشگاه فرهنگیان که در ابتدا قول داده بود نهایت همکاری را با وضعیت شغلی این دانشجو معلمان کند؛ امتحانات پایان ترم را حضوری برگزار کرد که بسیاری از دانشجومعلمان را برای شرکت در امتحانات به دردسر انداخت. بسیاری از این دانشجومعلمان به جلسه آزمون نرسیدند و یا کلاس‌های درس خود را به ناچار برای شرکت در امتحانات رها کردند.

اجبار ناگهانی دانشجومعلمان برای حضور در کلاس درس برای معلمی، عمل نکردن به وعده‌های پی در پی در خصوص واریز مبلغ حق التدریسی‌ها و کسورات دانشگاه که به صورت غیرشفاف، ناگهانی و بدون اطلاع قبلی بر دانشجومعلمان تحمیل شده است؛ موجب شده تا دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان خصوصاً دانشجویان ورودی ۹۹ چه در تدریس در مدرسه و چه در تحصیل در دانشگاه دچار مشکل شوند.

حال این سوال مطرح است که با توجه به تداوم کمبود معلم در مدارس، آیا در سال‌های آینده باز هم شاهد به کار گیری بدون برنامه و نامناسب دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کلاس‌های درس خواهیم بود؟

کد خبر 6086350 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • طغیان دانشجویان در آمریکا علیه رژیم صهیونیستی/ پلیس 100 تن را بازداشت کرد + عکس و فیلم
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • حمایت دانشجو معلمان یزدی از سپاه پاسداران
  • نمایشگاه کار دانشگاه تهران برگزار می‌شود