Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@10:10:03 GMT

واکسن آنفلوآنزا چند؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۳۹۷۱۳

دکتر علی واشقانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره قیمت واکسن آنفلوآنزا موجود در بازار، گفت: قیمت واکسن آنفلوآنزای چهار ظرفیتی ۴۱ هزار و ۲۰۰ تومان و سه‌ظرفیتی ۳۴ هزار و ۳۰۰ تومان است. برندهایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد، ‌برندهای هلندی و فرانسوی هستند و فعلا برند دیگری جز این نداریم.

وی با بیان اینکه توزیع واکسن آنفلوآنزا مطابق برنامه‌ریزی که انجام داده بودیم از نیمه شهریور ماه آغاز شد، افزود: افرادی هم که کاندیدای دریافت واکس آنفلوآنزا بودند، واکسیناسیون‌شان را آغاز کردند و تاکنون خوشبختانه واکسن‌ها طبق برنامه تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشقانی با اشاره به تفاوت واکسن سه‌ظرفیتی آنفلوآنزا با نوع چهار ظرفیتی آن، ادامه داد: نوع چهار ظرفیتی یک گونه ویروس آنفلوآنزا را بیشتر از نوع سه ظرفیتی پوشش می‌دهد. البته نکته مهم این است که هر دو واکسن انواع خطرناک‌تر ویروس آنفلوآنزا را دارند. در عین حال میزان مقادیر وارد شده از هر دو نوع واکسن تقریبا به صورت برابر وارد بازار شده است.

رییس اداره بیولوژیک سازمان غذا و دارو  با بیان اینکه برای واردات ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا به کشور برنامه‌ریزی کرده بودیم، گفت: طبق برنامه واردات واکسن‌ها در حال انجام است و امیدوارم بتوانیم مطابق برنامه پیش رویم. خوشبختانه تاکنون مشکلی نداشتیم و مطابق برنامه پیش رفته‌ایم.

واشقانی تاکید کرد: البته به نظر می‌رسد اکثر واجدین شرایط تاکنون واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده‌اند. همیشه توصیه می‌کردیم افراد قبل از سرد شدن هوا واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؛ چراکه دو هفته طول می‌کشد تا سطح ایمنی ایجاد شود. فصل سرد هم از اواسط آبان ماه آغاز می‌شود و توصیه کردیم که پیش از آبان افراد واجد شرایط واکسن را تزریق کنند. بنابراین توزیع خوب و طبق برنامه بوده و اکثر افراد واجد شرایط واکسن را دریافت کرده‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای صداوسیما، خودِ مجید واشقانی از این چیزی که نوشتید، خنده‌اش می‌گیرد!

آفتاب‌‌نیوز :

یک روزنامه در یادداشتی نقش مجید واشقانی را در سریال «هفت سر اژدها» مورد بررسی قرار داد و نوشت: مجید واشقانی ایفاگر نقش سلطان‌خواه، تشکیلات گسترده‌ای را رقم زده و در واقع با استفاده از رانت پدر و برخی مقامات، برای خود حکومتی تشکیل داده است. سلطان‌خواه می‌خواهد با خریدن برخی چهره‌های امنیتی و پلیسی، از طریق تشکیلات اقتصادی مهم کشور مثل نفت ثروت و مال هنگفتی به دست آورد. اگر از ظاهر این نقش گذر کنیم و قدری به باطن آن برویم، متوجه شباهت‌های بسیار کاراکتر سلطان‌خواه و ردینگتون درسریال بلک‌لیست (لیست سیاه) خواهیم شد.

هرچند مقایسه این دو به لحاظ شباهت، ممکن است قدری هواداران مجموعه بلک‌لیست را آزرده خاطر کند، اما واقعیت این که واشقانی در قامت یک بازیگر حرفه‌ای در مافیا، خوب می‌داند چطور چهره خود را به یک مافیای واقعی مثل ردینگتون نزدیک کند. کلاه نوعِ فدورا که سلطان‌خواه بر سر می‌گذارد و آن عینک رنگی که گاهی روی چشمش قرار می‌دهد، درست نمایانگر تصاویری از زندگی لوکس، پنهانی، برخاسته از قدرت و صد البته فاسد کاراکتر اصلی بلک‌لیست است. سلطان‌خواه هم درست مثل ردینگتون، اصراری ندارد که همان اول دستش برای مخاطب رو شود. به مرور مشتش را برای مخاطب باز می‌کند تا مشخص شود هر دوی این شخصیت‌ها قرار است چه شگفتانه‌ای برای مخاطب داشته باشند. چیزی که به مرور به یک معمای چند مجهولی در هفت سر اژد‌ها تبدیل می‌شود که فشار‌های سیاسی و امنیتی، به جای آن‌که به فرد فاسد وارد شود روانه افراد صادق می‌شود. در هفت سر اژدها، اما قرار نیست نیرو‌های امنیتی با متهمان همراه شوند. البته به درستی بحث نفوذ در میان نیرو‌های پلیس هم به نمایش گذاشته می‌شود، اما دیگر خبری از قرارداد معروف نیرو‌های اف‌بی‌آی با متهم ردیف اول نیست. در هفت سر اژد‌ها با چند گروه مواجهیم که انگار قرار نیست تا دقیقه آخر مشخص شود که کدام‌شان دغدغه واقعی این خاک و وطن را دارند که نیرو‌های پلیس هم از این دسته هستند. در اشاره دوباره به کاراکتر سلطان‌خواه و سلسله شباهت‌هایی که در مورد این شخصیت و مجموعه بلک‌لیست گفته شد، باید به بیان و زبان مجید واشقانی هم اشاره کرد که توانسته سیمای واقعی یک آقازاده فاسد را به نمایش بگذارد؛ چه زمانی که در حال خوردن هندوانه، خبر حکم دادگاه را می‌شنود و با نوای وکیل همراه می‌شود و چرخ می‌زند، چه وقتی که می‌خواهد همه را سر جای خود بنشاند و از نظرش، هر کسی یک قیمتی دارد.

منبع: جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • آقای صداوسیما، خودِ مجید واشقانی از این چیزی که نوشتید، خنده‌اش می‌گیرد!