Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از همدان، رئیس دانشگاه صنعتی همدان اظهار کرد: در راه برقراری ارتباط مؤثر دانشگاه و صنعت از سال آینده هر استاد جدیدالورود به دانشگاه باید 6 ماه در یک محیط صنعتی فعالیت کند.

محمود نیلی افزود: در حال حاضر برخی از اساتید با محیط‌ صنعتی آشنایی کامل ندارند بنابراین این طرح در نظر گرفته‌ شده و اساتید در واحدهای صنعتی حاضر شده و حقوق خود را نیز از دانشگاه و مبلغی را از صنعت دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در مدت 6 ماه اساتید باید بتوانند 30 درصد از مشکلات واحد صنعتی که در آن حضور دارند را استخراج کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان بابیان اینکه سه درصد از بودجه هر سازمان و نهادی باید صرف تحقیقات شود، ادامه داد: هر نهاد موظف است 50 درصد از این بودجه تحقیقاتی را به دانشگاه اختصاص دهد تا مشکلاتش را بررسی و حل کند.

وی با بیان اینکه برخی از تشکل‌ها مانند نظام‌های مهندسی، کانون‌های صنفی هستند و موفق نمی‌شوند که مشکل ارتباط دانشگاه و صنعت را برطرف کنند، خاطرنشان کرد: برای حل این معضل نیاز داریم که یک اراده عمومی در سراسر کشور ایجاد شود.

نیلی گفت: اگر امروز در صنعت هسته‌ای و یا موشکی موفق هستیم به این دلیل است که مسوولان به دانشگاه اعتماد کردند و بودجه لازم را در اختیار آنان قرار دادند و دانشگاه موفق شد که نیازهای کشور را برطرف کند.

وی با تأکید بر اینکه نیازهای دولت در همه حوزه‌ها را دانشگاه می‌تواند برطرف کند، اظهار کرد: در حوزه صنایع هوایی که در تحریم کامل هستیم گروه‌های دانشگاهی در حال فعالیت هستند و موفقیت‌هایی نیز به دست آوردند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان گفت: تا زمانی که امکان واردکردن کالا از خارج وجود دارد و یا با امکانات 50 سال پیش‌تولید صورت می‌گیرد احساس نیاز به تحقیق و دانشگاه جدی نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه امروز ارتباط بین صنعت و دانشگاه وجود دارد، اظهار کرد: امروز صنعتگران ما فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند اما چون احساس نیاز به دانشگاه وجود ندارد، واحدهای صنعتی موفق نمی‌شوند در بازار رقابت دوام آورند.

نیلی افزود: واحدهای تحقیق و توسعه در همه واحدهای صنعتی همدان فعال نیست در حالی‌ که اگر این اتفاق رخ دهد استمرار تولید و حضور در بازار محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه اقتصاد صنعتی بسیار بی‌رحم است، تصریح کرد: نمی‌توان صرفاً به تولید یک کالا بسنده کرد بلکه به‌ طور مداوم باید تحقیقات انجام شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد دولت صنعت مشکلات همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۰۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین ۴۵۰۰ شرکت هوش مصنوعی دارد

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) روز پنجشنبه اعلام کرد تعداد شرکت‌های هوش مصنوعی (AI) در چین از ۴۵۰۰ فراتر رفته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) اعلام کرد که تعداد شرکت‌های هوش مصنوعی (AI) در این کشور از 4500 فراتر رفته است؛ این نشان‌دهنده رشد چشمگیر این صنعت در سال‌های اخیر است.

هوش مصنوعی، محرک تحول صنعتی

هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری استراتژیک، دور جدیدی از انقلاب علمی، فناوری و تحول صنعتی را رهبری می‌کند و به عنوان نیروی محرکه مهمی برای صنعتی شدن جدید عمل می‌کند.

تمرکز بر فناوری‌های کلیدی

به گفته تائو چینگ؛ سخنگوی MIIT چین قصد دارد با تمرکز بر فناوری‌های مدل بزرگ اساسی مانند الگوریتم‌ها و قدرت محاسباتی، به پیشرفت‌ها در فناوری‌ها و محصولات اصلی، از جمله تراشه‌های هوشمند، الگوریتم‌ها و چارچوب‌های مدل بزرگ سرعت بخشد.

در گام بعدی، چین تمرکز خود را بر موارد زیر خواهد گذاشت:

بهبود عملیات و مدیریت منبع تغذیه محاسباتی برای تولیدراهنمایی شرکت‌ها برای سرعت بخشیدن به ایجاد مدل‌های بزرگ عمومی با رقابت جهانیپرورش مدل‌های بزرگ صنعتی برای سناریوهای تولیدایجاد یک پایگاه داده صنعتی در سطح بالاتحریک ارزش داده‌های صنعتیفعال کردن صنعتی شدن هوش مصنوعیبهره‌مندی از هوش مصنوعی برای احیای تالاب‌های فارس

اقدامات ویژه‌ای در صنایع کلیدی که تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد ملی دارند با نیروی محرکه قوی و پایه دیجیتالی خوب برای فعال کردن صنعتی شدن هوش مصنوعی جدید اجرا خواهد شد.

به گفته تائو، ادغام عمیق‌تر فناوری‌های هوش مصنوعی در کل فرآیند تولید و افزایش قابل توجه سطح عملیات هوشمند در تحقیق و توسعه، تولید آزمایشی، ارائه خدمات و ... ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • هدفگذاری ۸۰ طرح صنعتی بزرگ در استان قزوین
  • دانشگاه آزاد همدان میزبان ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در رویداد صدرا
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • چین ۴۵۰۰ شرکت هوش مصنوعی دارد