Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-19@12:26:59 GMT

رابطه ویروس تبخال و ابتلا به آلزایمر

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۴۰۷۲۲

رابطه ویروس تبخال و ابتلا به آلزایمر

یافته ها نشان می دهد ویروس تبخال عامل تاول های تبخالی هم ممکن است موجب بیماری آلزایمر شوند.

اخبار سلامت ایران/ مشخص شده است HSV۱ (ویروس ساده تبخال ۱) در مغز افراد مسن مبتلا به آلزایمر وجود دارد و تحقیق جدید هم نشان داده است تبخال ریسک ابتلا به آلزایمر را در افرادی که از لحاظ ژنتیکی در معرض ابتلا به زوال عقل هستند، افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«روث ایتژاکی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه منچستر انگلستان، در این باره می گوید: «داده های جدیدتر بیانگر این مطلب است که درمان افراد با داروهای ضدویروسی ممکن است از آنها در مقابل زوال عقل محافظت نماید.»

وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم داروی ضدویروسی ضدتبخال acyclovirموجب توقف تکثیر HSV۱ DNA می شود و میزان بتاآمیلوئید و P-tau ناشی از عفونت HSV۱ را در کشت های سلولی کاهش می دهد.»

پلاک های بتاآمیلوئید و پروتئین های تائو دو نشانه موجود در مغز بیماران آلزایمری هستند.

با این حال هنوز تاثیر تبخال بر مغز به طورکامل مشخص نشده و این موضوع غیرمحتمل است که این ویروس به تنهایی علت همه موارد ابتلا به آلزایمر باشد.

به گفته ایتژاکی، اکثر انسان ها در دوره نوزادی به ویروس HSV۱ آلوده می شوند و در سیستم عصبی پیرامونی به صورت خاموش باقی می ماند. استرس می تواند موجب فعالیت مجدد این ویروس شود و در برخی افراد، تاول های تبخالی ایجاد کند.

ایتژاکی و همکارانش معتقدند که تبخال در بیماری آلزایمر از طریق انتقال به مغز افراد مسن نقش دارد، زیرا سیستم ایمنی بدن شان به طور طبیعی تحلیل می رود./ مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها

با این حال تا به امروز هیچ گونه انتقال H۵N۱ از انسان به انسان ثبت نشده است.

این متخصص سازمان جهانی بهداشت گفت: H۵N۱ یک عفونت آنفلوآنزا است که عمدتا در طیور شروع شده و طی یکی دو سال اخیر گسترش یافته و به یک بیماری همه گیر جهانی مشترک بین انسان و دام تبدیل شده است.

وی افزود: البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس علاوه بر آلوده کردن طیور، در بین پستانداران هم گزارش شده و ممکن است بتواند انسان ها را نیز آلوده کند و در نهایت انتقال انسان به انسان نیز رخ دهد.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با اشاره به شیوع مداوم ویروس H۵N۱ در بین گاوهای شیرده در ایالات متحده، از مقامات این کشور خواست تا نظارت دقیقی بر روند گسترش این ویروس داشته باشند.

ویروس آنفلوآنزای پرندگان که اکنون توجه‌ها را به خود جلب کرده است، نخستین بار در سال ۱۹۵۹ شناسایی شد. از سال ۲۰۲۰، این ویروس در میان گونه‌های حیوانی بیشتری گسترش یافته است؛ از جمله سگ‌ها و گربه‌ها در چندین کشور.

علائم آنفلوآنزای پرندگان مانند هر آنفلوآنزای دیگر از جمله سرفه، بدن درد و تب است. با این حال، برخی از افراد حتی ممکن است به ذات‌الریه شدید مبتلا شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کفش هوشمندی که به کمک افراد آلزایمری می‌آید
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • فوائد تماشای تلویزیون | چشم‌های‌تان به شما دروغ نمی‌گویند
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • اگر هر روز نوشابه بخوریم چه اتفاقی در بدن ما می‌افتد؟
  • هوش مصنوعی به درمان آلزایمر کمک خواهد کرد؟