Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز – ايرنا- مديرعامل شرکت مادر تخصصي توليد نيروي برق حرارتي گفت: نيروگاه هاي توليد برق غرب کارون و انديمشک تا پايان سال 98 وارد مدار مي شوند.

به گزارش ايرنا محسن طرزطلب شامگاه جمعه در شوراي پايايي منطقه اي برق خوزستان در استانداري ادامه داد: واحد گاز نيروگاه انديمشک پس از پيک مصرف سال آينده وارد مدار مي شود همچنين واحد گاز نيروگاه غرب کارون نيز در سال 98 آماده بهره برداري است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: تمهيدات لازم براي آغاز عمليات اجرايي نيروگاه ويس نيز انجام شده، اين نيروگاه داراي 2 واحد گاز و يک واحد بخار جمعا به ظرفيت 900 مگاوات است.
طرز طلب يادآور شد: سرمايه گذار بخش خصوصي نيروگاه اميديه نتوانست وثايق مورد نياز را تامين کند از همين رو ال سي براي اين پروژه گشايش نيافت.
وي درخصوص نيروگاه منطقه آبادان نيز يادآور شد: اميدواريم مشکلات فاينانس خارجي نيروگاه منطقه آزاد آبادان حل و به بخش خصوصي واگذار شود.
مديرعامل شرکت مادر تخصصي توليد نيروي برق حرارتي با اشاره به ادغام نيروگاه هاي يک و 2 دزفول تصريح کرد: ستاد اجرايي مجوز پيشين ساخت اين نيروگاه را خريداري کرد و اکنون به دنبال شروع عمليات آن هستيم.
وي با بيان اينکه نيروگاه توليد برق انديمشک 2 نيز به بخش خصوصي واگذار شده است افزود: تجربه ناموفقي از راه اندازي نيروگاه هاي موبايل (نيروگاه هاي سيار) داشتيم زيرا درکنار هزينه هاي بالا راندمان کمتري داشت از همين رو در دستور کار قرار ندارند.
**کاهش 3.6 درصدي مصرف برق خوزستان
همچنين در اين نشست مديرعامل شرکت برق منطقه اي خوزستان گفت: در تابستان 97 ، 7 هزار و 917 مگاوات برق مصرف شده که نسبت به سال نود و شش3.6 درصد کاهش پيک داشته ايم.
محمود دشت بزرگ عبور از پيک تابستان 98 را نيازمند همکاري وزارت نيرو در تامين اعتبارات مورد نياز دانست و ادامه داد: 9 هزار و 573 مگاوات توليد برق نيروگاهي در استان مصوب است که از اين رقم 2 هزار و 372 مگاوات در دست اجراست.
به گفته وي اگر مبناي رشد 4.6 درصدي را براي سال 98 بدون در نظر گرفتن مديريت مصرف در نظر بگيريم نيازمند 8 هزار و 944 مگاوات هستيم.
دشت بزرگ با اشاره به اينکه هسته مرکزي مصرف برق استان کلانشهر اهواز است گفت: بايد در شهر اهواز نيروگاه هاي حرارتي به ظرفيت يکهزار و 200 مگاوات راه اندازي شود تا مشکل بار اين شهر را برطرف کنيم.
وي ادامه داد: اميدواريم که مشکلات مربوط به احداث واحدهاي نيروگاه هاي سيار 25 مگاواتي شمال استان و نيروگاه هاي زير 10 مگاوات در شهر اهواز برطرف شود تا بتوانيم در قسمت هايي که لازم است از اين ظرفيت استفاده کنيم.
استاندار خوزستان تابستان امسال به دليل گرماي هوا و به منظور جلوگيري از قطعي احتمالي برق و رعايت حال شهروندان ساعات کاري ادارات را از 6:30 دقيقه تا 12:30 دقيقه اعلام کرده بود.
پارسال حدود هشت هزار و 400 مگاوات برق در خوزستان مصرف شد و اين استان در مصرف برق پس از تهران در جايگاه دوم قرار دارد.
به گفته استاندار خوزستان ميانگين قطعي برق خوزستان براي هر نفر هزار دقيقه در سال است در حالي که اين عدد در خراسان رضوي 72 دقيقه است که اين امر نشان مي دهد در دهه هاي گذشته براي زيرساخت برق خوزستان سرمايه گذاري نشده است.
9887/6002
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، قاسم زوکی‌نژاد در تشریح اقدامات اداره نگهداری ساختمان‌ها و خدمات عمومی اداره کل پشتیبانی اظهار کرد: با مصوبه هیئت محترم وزیران از ابتدای امسال دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ خدمات کشوری ملزم به تامین سالیانه ۵ درصد برق مصرفی خود از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌باشند و ظرف مدت ۴ سال باید ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از این طریق تامین کنند؛ در غیر این صورت آن بخش از برق مصرفی با تعرفه بسیار بالاتری در قبوض محاسبه می‌شود.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد افزود: خوشبختانه با نیروگاه‌های خورشیدی که احداث کرده‌ایم، شهرداری مشهد مشمول این افزایش تعرفه نشده است. البته مطابق برنامه‌ریزی صورت‌پذیرفته، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر همچنان ادامه دارد و به‌عنوان نمونه در سال جاری ۴ نیروگاه‌خورشیدی دیگر در دست اقدام قرار دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه مدیریت هزینه‌ها و کاهش مصرف آب به ساماندهی ظرفیت اشتراک آب نیز توجه شده است، عنوان کرد: در این زمینه با پیگیری‌های انجام‌شده افزایش ظرفیت اشتراکات آب فضای سبز محقق و این امر صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیارد ریالی در پرداخت حق انشعاب را به دنبال داشته است.

زوکی‌نژاد تصریح کرد: در کنار این مبلغ با اصلاح تعرفه و ظرفیت قراردادی و مدیریت مصرف آب، هر ماه شاهد  بیش از ۱۰ میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض ماهیانه اشتراکات آب شهرداری بوده‌ایم.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد ادامه داد: این درحالی است که در راستای قانون درآمد پایدار و پیگیری‌های صورت پذیرفته، سال گذشته بیش از ۱۵میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض برق روشنایی پارک‌ها را شاهد بودیم.

دیگر خبرها

  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت