Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم حاجی ابراهیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به دلیل فعال نبودن پایانه تخصصی صادرات صنایع دستی، بسیاری از تولیدات این بخش از گمرک استان های دیگر صادر می شود و به این دلیل آمار دقیقی از این صادرات وجود ندارد.
وی افزود: با توجه به اینکه صادرات صنایع دستی استان در قالب تجارت چمدانی انجام می شود، آمار امسال صادرات صنایع دستی استان بر اساس اعلام هنرمندان که حمل چمدانی این محصولات را انجام می دهند، ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، آمار صادرات صنایع دستی این مدت استان در مقایسه با 18 میلیارد و 817 میلیون ریال(408 هزار دلار) مدت مشابه سال گذشته روند کاهشی را نشان می دهد که با توجه به بیشتر شدن فعالیت در پاییز میزان صادرات در ماه های آینده افزایش می یابد.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان گفت: محصولات دستی این استان شامل نمد، گلیم، پلاس و تولیدات چرمی در این مدت به کشورهای آلمان، ترکیه، ترکمنستان و ایتالیا صادر شده است.
به گفته ابراهیمی، تجار و هنرمندان شهرستان آق قلا بیشترین صادرات محصولات صنایع دستی استان را در این مدت داشتند.
وی ادامه داد: هفت هزار و 350 متر مربع نمد و 64 متر مربع گلیم از آق قلا، 600 متر مربع گلیم و پلاس از بندر ترکمن و 142 متر مربع تولیدات چرم و هزار و 500 متر مربع گلیم از گنبدکاووس صادر شده است.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان افزود: افزون بر 22 هزار هنرمند عضو خانواده بزرگ صنایع دستی استان هستند که چهار هزار نفر از آنان مجوز فعالیت دریافت کردند.
ابراهیمی اظهار داشت: هنرمندان گلستانی در 62 رشته غیر بومی و 28 رشته بومی صنایع دستی مشغول فعالیت هستند.
وی افزود: بر اساس تفاهم نامه همکاری بین معاونت صنایع دستی و صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر، تمام فعالان صنایع دستی در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر و عشایر می توانند با پرداخت ماهانه 200 هزار ریال زیر پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفته و از خدمات آن بهره‌ مند شوند.
به گزارش ایرنا فرش دستباف، نمد، زیورآلات و سوزن دوزی ترکمن، جاجیم بافی روستای زیارت گرگان، ابریشم بافی قزلباش های رامیان و مینودشت، سوزن دوزی شاهکوه و قوم بلوچ و نیز دوخت های سنتی پوشاک در بین فارس ها از جمله صنایع دستی اقوام ساکن در گلستان است که با هنرمندی زنان و دختران و بعضا مردان این استان، هر کدام نام و آوازه خود را در بین خریداران داخلی و خارجی دارند.
پیشینه هفت هزار ساله استان گلستان و ظرفیت های فرهنگی و هنری بویژه تنوع و مرغوبیت صنایع دستی اقوام آن که می تواند در آن سوی مرزها نیز عرضه شود، گویای این نکته است که در این حوزه راه زیادی برای پیمودن وجود دارد.
گلستان در شمال ایران با برخورداری از آثار تاریخی و فرهنگی و جاذبه های طبیعی بسیار از جمله جنگل، دریا، دشت و کشتزارهای سبز و طلایی، رنگین کمانی از زیبایی ها است.
استان گردشگر پذیر و مرزی گلستان یک میلیون و 869 هزار نفر جمعیت دارد که از اقوام و مذاهب مختلف با آداب و رسوم و صنایع دستی خاص هستند.
3042/1860
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آداب و رسوم خانواده صنایع دستی صنایع دستی و گردشگری فرش راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره آموزش تخصصی سفال و سرامیک در استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، دوره آموزش تخصصی سفال و سرامیک با حضور نزدیک به 40 نفر از هنرمندان این حوزه و با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان در شهرهای سمنان و شاهرود برگزار شد.

در این دوره آموزش تخصصی هنرمندان سفال و سرامیک استان با طراحی بدنه سفال، رفع معایب لعاب، اصلاح و بهینه‌سازی گل و اصلاح کوره و حرارت دهی آشنا شدند.

اولین روز از این دوره آموزشی، با حضور 20 هنرمند سفال و سرامیک شهرستان‌های سمنان، گرمسار، سرخه و مهدی‌شهر، در سمنان و دومین روز آن با حضور 20 هنرمند دیگر از شهرستان‌های شاهرود، دامغان و میامی، در شهرستان شاهرود برگزار شد.

این دوره آموزش تخصصی سفال و سرامیک در استان سمنان باهدف افزایش سطح دانش فنی و هنری هنرمندان صنایع‌دستی و ارتقاء صنایع‌دستی استان با همکاری جهاد دانشگاهی استان و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان برگزار شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898726

دیگر خبرها

  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • برگزاری دوره آموزش تخصصی سفال و سرامیک در استان سمنان
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • برپایی بازارچه در موزه صنایع دستی گلستان
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند
  • برپایی بازارچه هفتگی صنایع‌دستی و سوغات در موزه صنایع‌دستی گلستان