Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@22:06:51 GMT

واردات کالا از آلمان 4 درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۴۱۸۰۵

واردات کالا از آلمان 4 درصد کاهش یافت

پول‌نیوز - علیرغم تلاش های برلین برای حفاظت از شرکت‌هایش در برابر تحریم‌های آمریکا علیه ایران، صادرات آلمان به ایران از زمان بیرون رفتن ترامپ از معاهده اتمی 2015 کاهش یافته است .

اطلاعات انجمن بانک های آلمان نشان داد که صادرات این کشور به ایران 4 درصد کاهش داشته و به 1.8 میلیارد یورو در هشت ماه اول سال جاری میلادی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالیست که تهدید تحریم های آمریکا تا حد زیادی فعالیت‌های مالی صادراتی بانک ها را متوقف کرده است .

دولت ترامپ با عقب نشینی از معاهده چند جانبه 2015 درباره برنامه هسته ای ایران در ماه مه و وضع دوباره تحریم ها در ماه اوت، در سراسر اروپا دلهره و نگرانی به وجود آورده است .

ترامپ گفت این معاهده ایراداتی دارد و به نفع ایران است. سایر امضاکنندگان معاهده اتمی ایران مثل آلمان ، فرانسه و انگلیس اعلام کردند این بهترین راه برای اطمینان از عدم دسترسی ایران به بمب اتمی است. ایران هشدار داده اگر منافع اقتصادی اش تأمین نشود، از قرارداد کناره‌گیری می‌کند .

صادرکنندگان بزرگ تولیدی اروپا که علاقه داشتند معاملات خود را با بازار بزرگ و در حال رشد ایران توسعه دهند، با این تصمیم ضربه بزرگی خوردند. آلمان بزرگترین صادر کننده به ایران است .
ولی علیرغم تلاش‌های دولت های اروپایی برای کمک به ادامه داد و ستد شرکت هایشان با ایران، بانکها و صادرکنندگان مجبور به عقب‌نشینی شدند .این هفته هاجر بینگمن، رئیس اتحادیه صادرکنندگان آلمان گفت کاهش مقدار صادرات ایران «تنها آغاز یک شتاب رو به پایین است» .

اتحادیه اروپا قصد دارد مکانیزمی جدید برای تجارت با ایران بسازد و به اروپا کمک کند دور از دسترسی برون مرزی قانون آمریکا قرار گیرد .

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: واردات کالا آلمان پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل گمرک شهید شوشتری سرخس گفت: در فروردین ماه، ۳۰ هزار تن کالا به ارزش هفت میلیون و ۷۷۳ هزار دلار از طریق گمرک مرزی سرخس به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۴۷ درصد و از نظر ارزش ۳۷ درصد افزایش یافته است.   علی‌اکبر کیانی علی آباد افزود: عمده کالا‌های صادراتی مصالح ساختمانی، موادغذایی و محصولات پتروشیمی بوده است.   وی ادامه داد: همچنین ترانزیت ورودی از کشور‌های روسیه و آسیای میانه (ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان) به مقاصد هند، چین، پاکستان، امارات با وزن ۸۴ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶۰ درصد افزایش یافته است.   به گفته او، عمده کالا‌های ترانزیتی حبوبات، گوگرد، مشتقات سوختی بوده که از طریق حمل ریلی و جاده‌ای مبادله شده است.   کیانی اعلام کرد: درمجموع ۱۸۰ هزار تن انواع کالا‌های صادراتی، وارداتی و ترانزیتی در فروردین امسال ازگمرک سرخس مبادله شده است.   بزرگترین گمرک و مرز ریلی خاورمیانه با حجم ۸۰ درصد از کل مبادلات و تبادلات کشور، در سرخس واقع شده است.

دیگر خبرها

  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!