Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد - ایرنا - تشکیل کارگروه مشترک توسعه لرستان و چهارمحال وبختیاری در جهت رفع محرومیت از مناطق کم برخوردار و توسعه گردشگری به تصویب مسوولان 2 استان رسید.

به گزارش ایرنا، در نشستی که موسی خادمی استاندار و مسئولان لرستان با اقبال عباسی استاندار و مسئولان چهارمحال وبختیاری شامگاه جمعه به میزبانی سد و نیروگاه رودبار الیگودرز برگزار شد این کارگروه با هدف تسریع در انجام هماهنگی و پیشبرد امور عمرانی و توسعه گردشگری هر 2 استان تشکیل و فعال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست بیان شد که مشکلات استان های چهارمحال و بختیاری و لرستان با حضور کارشناسان خبره این 2 استان بررسی و برای رفع آن چاره اندیشی می شود.
یک گروه کارشناسی نیز از طریق سازمان برنامه و بودجه، وزیران و مسئولان ملی با همراهی و همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیر جذب اعتبارات مختص برنامه های مشترک چهارمحال و بختیاری و لرستان می شوند.
استاندار لرستان در این نشست گفت: ارتقای جاده 87 کیلومتری شهرستان الیگودرز که 12 کیلومتر آن در بخش زلقی و 75کیلومتر آن در دهستان موگویی چهارمحال و بختیاری قرار دارد، اجرا خواهد شد.
سید موسی خادمی تاکید کرد: مدیران حوزه های عمرانی بخش زلقی و دهستان موگویی در 2 استان چهارمحال و بختیاری و لرستان این موضوع را بررسی و برآوردها و طرح های اولیه برای تخصیص بودجه اعتباری در سال 1398 را پیش بینی خواهد کرد.
وی افزود: طرح های توجیهی با این موضوع تا 10 روز دیگر ارائه و با همکاری مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استان های چهارمحال و بختیاری و لرستان در بودجه سال 1398 مشخص و نتایج آن معین شود.
خادمی تصریح کرد: منطقه بزنوید بخش زلقی لرستان و دهستان موگویی شهرستان کوهرنگ چهارمحال و بختیاری با وجود دریافت تمامی خدمات دولتی، هنوز در محرومیت به سر می بردند.
وی یادآور شد:استان های چهارمحال و بختیاری و لرستان می توانند در حوزه ارتباطات مرزی سرمایه گذار جذب کنند.
استاندار لرستان اظهار داشت: وجود 55 کیلومتر مرز مشترک بین این استان و چهارمحال و بختیاری این منطقه را برای اجرای طرح های توریستی و گردشگری مستعد کرده است.
وی گفت: اشتراکات فرهنگی و قومی بین استان های چهارمحال و بختیاری و لرستان، باعث تسریع در روند اجرای طرحهای مشترک می شود.
خادمی تاکید کرد: مسئولان چهارمحال و بختیاری و لرستان برای جذب اعتبارات ملی طرحهای این دو منطقه، از طریق سازمان برنامه و بودجه کشور اقدام کنند.
وی افزود: احداث جاده مناسب و تامین طرح های آب رسانی، برق رسانی، گازرسانی و تلفن جزو مهمترین نیازهای اساسی و زیرساخت های توسعه ای لرستان و شهرستان الیگودرز است.
خادمی یادآور شد: وجود سد رودبار در لرستان زیرساخت مناسبی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری است.7279/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كارگروه مشترك استاندار خادمي عباسي استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۱۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است

نائب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: به دلیل حساسیت‌های هفته‌های پایانی لیگ برتر کارگروهی تشکیل شده است تا مسابقات آتی را از همه جهات به دقت نظارت و بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی محمد نبی در پاسخ به اینکه فدراسیون فوتبال برای مدیریت حساسیت هفته‌های پایانی لیگ برتر چه تدبیری اندیشیده است، اظهار کرد: ۲۴ هفته از رقابت‌های لیگ امسال را پشت سر گذاشتیم و به هفته‌های پایانی نزدیک می‌شویم. در بالای جدول رقابت سختی بین استقلال و پرسپولیس وجود دارد. به دلیل همین حساسیت‌ها، جلساتی را در فدراسیون برگزار کردیم که طی آن کارگروهی تعیین شد تا همه مسابقات هفته‌های پایانی را با دقت نظارت و بررسی کند و مشکلی ایجاد نشود.

وی افزود: این کارگروه از همه جهات مسابقات هفته‌های پایانی را نظارت خواهد کرد و تمام بازی‌ها به دقت مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. تیم‌ها در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

نائب رئیس فدراسیون فوتبال درباره واگذاری تیم‌های بزرگ پایتخت اضافه کرد: بخش خصوصی با مطالعه و تجزیه و تحلیل خاص خود وارد عرصه ورزش می‌شود و همه موارد و شرایط را پیش از ورود، ارزیابی کرده است چراکه باید به اهدافش برسد. یکی از این موارد نرخ بازگشت سرمایه است که باید روی آن حساب کرد. از سوی دیگر بحث درآمد پایدار هم مطرح است که این موارد می‌تواند به توسعه فوتبال کمک کند و نتایج آن را در استقلال و پرسپولیس خواهیم دید.

به گزارش ایمنا، آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی دیروز با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، مدیران عامل، اعضای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مالکان جدید سرخابی‌ها برگزار شد.

بر این اساس در این جلسه مشخص شد که ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد.

استقلال تهران هم‌اکنون با ۵۳ امتیاز در رده نخست قرار دارد و پرسپولیس با یک اختلاف امتیاز در جایگاه دوم لیگ برتر جای گرفته است.

منبع: ایرنا کد خبر 747834

دیگر خبرها

  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی
  • ۵۷ شهرک مسکونی مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان را اخذ کرده‌اند
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد