Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از قائمشهر،صادرات؛ یعنی درآمدزایی؛ رشد تولید وشکوفایی اقتصاد کشور! تفاوتی هم نمی کند؛ محصول صادراتی ازجنس صنعت باشد؛ دامی وکشاورزی ویا خدمات فنی ومهندسی! مهم ارزآوری محصولات ایرانی برای کشورمان است!

درحوالی شهرستان های ساری وقائمشهر؛ منطقه ای واقع شده به نام "ارطه" به وسعت 760 هکتاروجمعیتی بالغ بر11 هزارنفر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهررتبه اول یا دوم تولید مرکبات دراستان مازندران را داراست ومسئولان قصد دارند"ارطه" را به باغ شهریا شهرمرکبات تبدیل نمایند!

حبیب الله قاسمی؛ شهردار"ارطه"  به خبرنگار "ایلنا" درقائمشهر می گوید: با کمک یک سرمایه گذار چینی؛ محصول پرتقال این شهر را مستقیما به چین صادر می کنیم.

درحوزه گردشگری نیز قرار است با کمک همین سرمایه گذارچینی، حمام تاریخی "ارطه" که قدمت آن به زمان قاجارمی رسد بازسازی و طرح آب بندان ارطه احداث گردد.

اقدامات دیگرشهردارخلاق "ارطه" قابل توجه است؛ ساماندهی چشمه "ابوخیل"، لکه گیری سه کیلومترآسفالت شهروشن ریزی معابر ویازده هزارمترعقب نشینی درسطح شهربرای تعریض خیابانها ومعابر.

رسیدگی به بلوارهای شهر و روشنایی معابرمنطقه "جوجاده" به وسعت 250متر، پیاده روسازی ورودی "قادیکلا" به مساحت 500 مترازدیگراقدامات عمرانی شهرداری ارطه است ضمن آن که آقای شهردار، درحوزه های فرهنگی نیزفعال می باشد ومراسم هایی همچون برگزاری یادواره شهدا ولیالی قدر وبزرگداشت شهدای منا با شکوه خاصی توسط همکاران او برگزارشده است.

قاسمی احداث پارک کودک در شهرارطه" را برای اولین بار یادآور شد و طرح هایی همچون "بام گردی" را مطرح نموده واحداث کانال هدایت آب های سطحی را از ضروریات برشمرد وگفت: هم اکنون 800 مترکانال آب های سطحی در ارطه وجود داردو نتیجه اقدامات این بود که شهر، در سیلاب های اخیر خسارت های  جدی ندید.

وی اعتبارات شهر تازه تاسیس "ارطه" را بسیارضعیف دانست وگفت: اینجا نگرش ها روستایی و انتظارات شهری است وامیدواریم شرایطی فراهم گردد تا ازاعتبارات عمرانی استان نیزبهره مند شویم تا زیرساخت ها را تقویت نماییم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: چین سرمایه صنعت گردشگری مرکبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۱۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی تبدیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، جلسه راهبری طرح‌های سرمایه‌گذاری استان به ریاست محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی برگزار شد.

در این جلسه درخواست‌ها و روند سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و گردشگری استان بررسی و استاندار آذربایجان‌غربی دستورات لازم جهت تسهیل، روان‌سازی و تأمین امکانات لازم برای این سرمایه‌گذاری را صادر کرد.

محمدصادق معتمدیان در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری، وجود ۱۸۰۹ اثر ثبت شده ملی، پنج اثر ثبت جهانی و ۵۳ منطقه نمونه گردشگری، طبیعت بکر و زیبا، آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی ویژه، اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان‌غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی منطقه تبدیل کرده است.

وی ظرفیت‌های کشاورزی استان را نیز یادآور شده و افزود: زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری از جمله تغییر الگوی کشت و احداث باغات با درختان کم‌آب‌بر و با ارزش افزوده بالا و همچنین ظرفیت سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی، می‌تواند فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران در استان را فراهم کند.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه از اهتمام جدی مدیران استان برای جذب سرمایه‌گذار و رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاری در استان خبر داده است و گفت: تلاش می‌شود ضمن معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری به سرمایه‌گذاران، روند سرمایه‌گذاری در استان روان‌سازی و امکانات مورد نیاز سرمایه‌گذاران در کمترین زمان تأمین شود.

معتمدیان ادامه داد: این سرمایه‌گذار ملی قصد دارد در حوزه کشاورزی و گردشگری آذربایجان‌غربی فعالیت کند و در حال حاضر این شرکت، باغ سه هزار هکتاری گردو و پسته را در ماکو احداث کرده که در نوع خود در خاورمیانه بی‌نظیر است.

کد خبر 747862

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدای اراک
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • سند تک برگ ۱۴۲ میلیون مترمربع از اراضی شهر جدید امیرکبیر صادر شد
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال