Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛ سومین دوره بازی‌های المپیک جوانان 2018 بوئنوس‌آیرس به پایان رسید اما نکته مثبت برای جامعه داوری ایران، قضاوت گلاره ناظمی به‌عنوان داور اصلی فینال فوتسال این دوره از رقابت‌ها بین دو تیم پرتغال و ژاپن بود که برای اولین‌بار داور زنی از ایران موفق شده بود تا آخرین روز مسابقات حضور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظمی پیش از این دو بازی مرحله گروهی (دومینیکن-کامرون، ترینیداد-بولیوی) را قضاوت کرده است. گلاره ناظمی داور بین‌المللی فوتسال است که ابتدا فوتبالیست بوده اما این قضیه را جدی نگرفت و خیلی زود تصمیم گرفت به کار داوری در فوتبال بپردازد. او زمانی که تنها 17 سال داشت، با راهنمایی‌های برادرش که دست بر قضا داور است، کلاس‌های داوری حرفه‌ای را پشت‌ سر گذاشت. گلاره ناظمی اوایل داوری‌اش تا قرچک ورامین می‌رفته و برای سوت‌زدن یک بازی مجبور بوده تا مدت‌ها مسافت‌های زیادی را طی کند. چون به جوانان بازی‌های خوبی نمی‌دادند. بعد از گذراندن دوره‌های مهم‌تر داوری بازی‌های بهتری در لیگ فوتسال بانوان به او رسید.

ناظمی اما با علم به سخت‌بودن مسیر داوری، پا پس نکشید و به امید قضاوت‌های بین‌المللی و پیشرفت در این عرصه پیش رفت. نکته مهمی که گلاره ناظمی را نسبت به سایر داوران خانم، بسیار خاص کرده، سوت‌زدن بازی‌های فوتسال مردان است. او که سال گذشته تندیس بهترین داور فوتسال لیگ بانوان را بدست آورد از حقوق داوران ناراضی است و معتقد است با دریافتی 120 هزارتومان بابت هر مسابقه حتی پول رفت و آمد کادر داوری هم نمی‌شود به همین خاطر است که از دیدگاه مادی به این مساله ندارد و از روی علاقه خود کار را ادامه می‌دهد.

ناظمی اعتقاد دارد خیلی‌ها به اشتباه تصور می‌کنند یک خانم نمی‌تواند مسابقه فوتسال مردان را قضاوت کند: «داوران فوتسال کاملا بیرون زمین هستند و هیچ برخورد و تماسی بین داور و بازیکنان وجود ندارد و اتفاق نمی‌افتد. ما در مسابقات دانشجویان جهان دو داور باحجاب بودیم که بدون هیچ مشکلی مسابقات مردان را قضاوت کردیم و باعث افتخار است. به‌خاطر اینکه نشان دادیم حجاب محدودیت نیست و اتفاقا خانم‌های ایرانی می‌توانند بدون هیچ محدودیتی مثل بقیه خانم‌ها کار و علاقه‌شان را دنبال کنند».

ناظمی همچنین در گفت‌وگو با سایت فیفا از سختی‌های قضاوت زنان در ایران می‌گوید: «در ایران اگر شما بخواهید داور شوید، باید اجازه همسر را داشته باشید به همین خاطر خیلی از آنها اکنون این حرفه‌ را رها کرده‌اند. اوضاع کمی تغییر كرده و درحال‌حاضر سه سطح فوتسال فقط برای زنان وجود دارد. حدود 50 داور در سطح بالا و صد داور زن نیز در کل کشور حضور دارند».

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گلاره ناظمی فوتسال حوزه زنان المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۲۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد

به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته تیم تراکتور در حالی مقابل استقلال به نتیجه تساوی رسید که قضاوت پیام حیدری مورد اعتراض هر دو تیم قرار داشت.

رضا کرمانشاهی مدیر تیم تراکتور در گفت‌وگویی که با خبرنگار ما داشت، پیرامون این بازی گفت: در ابتدا دوست دارم از هواداران تیممان تشکر کنم که حمایت کاملی از تیم ما داشتند و مثل همیشه به تیم خودشان لطف کردند. بازیکنان هم تمام تلاش خود را کردند و جا دارد به آنها خسته نباشید بگویم.

مدیر اجرایی قرمزها در مورد عملکرد تیم داوری اظهار داشت: به نظر من آقای پیام حیدری و کمک‌هایش در طول بازی تمام تلاش خود را کردند و کمک داوران هم حضور کاملی در صحنه‌ها داشتند و دوندگی آنها قابل ستایش است. من دوست ندارم در مورد داوری چندان صحبتی انجام بدهد.

کرمانشاهی در پاسخ به این سوال که به‌عنوان کارشناس در مورد صحنه‌های داخل محوطه جریمه چه نظری دارد؟ عنوان کرد: چون گفتید کارشناس فقط نظر کارشناسی خودم را عرض می‌کنم وگرنه به‌عنوان مدیر تیم دوست ندارم در مورد داوری صحبت کنم. به نظرم در داخل محوطه‌ها هیچ اتفاق قابل ذکر منجر به پنالتی رخ نداد و نه برای ما و نه تیم حریف، نباید پنالتی گرفته می‌شد.

او که چندان تمایلی به صحبت در مورد صحنه‌های مشکوک بازی نداشت، در پاسخ به سوال پیرامون صحنه برخورد شجاع خلیل‌زاده توضیح داد: این را هم فقط برای کارشناسی می‌گویم، در این صحنه بازیکن مهاجم با ضربه ارنج به صورت مدافع (خلیل‌زاده) ضربه زد و چنین برخوردی با ارنج جریمه دیگری غیر از اخراج مستقیم ندارد.

کرمانشاهی در پایان گفت: به‌عنوان یک داور که سال‌ها در سطوح مختلف فوتبال ایران قضاوت کردم می‌دانم که چه فشاری روی داوران وجود دارد اماآن‌طرف قضیه هم مسئله باشگاه‌هاست. دیروز آقای مسعود مرادی هم به درستی گفت که این فشار روی تیم‌ها نیز وجود دارد و به همین دلیل امیدوارم که داوران در چند هفته پایانی و مسابقات جام حذفی بیشترین تمرکز را داشته باشند و بتوانند قضاوت بی‌نقص و عادلانه را انجام بدهند.

دیگر خبرها

  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد
  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • قضاوت تیم داوری ایران در فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا
  • کارشناس داوری: حیدری قضاوت کولینایی کرد/ اخراج عالیشاه سختگیرانه، اما درست بود
  • تبریک معاون شمس‌آذر به داوران فینال زیر ۲۳ سال آسیا
  • اخراج عالیشاه اشتباه بود؛ پنالتی برای پرسپولیس گرفته نشد
  • کارشناس داوری فوتبال: قضاوت ضعیف حیدری، بازی پرسپولیس و سپاهان را بی‌کیفیت کرد!
  • قضاوت داور دربی در فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال
  • قضاوت فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا به بنیادی‌فر رسید