Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ، کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان به ریاست استاندار و با حضور محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و هیات  همراه در استانداری برگزار شد.

 استاندار در این جلسه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب بارها در فرمایشات شان تاکید داشته‌اند؛ چابک سازی، متناسب سازی و منطقی ساختن تشکیلات نظام اداری مجموعه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در جهت تحقق اهداف مورد نظر در دستور کار قرار گرفت و این سیستم چابک‌سازی و سالم سازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیازمند هم افزایی تیمی و انسجام گروهی مجموعه دستگاههای متولی است که با توانمندی و انگیزه کافی اهداف مجموعه را دنبال کنند و به نتیجه مطلوب برسند.

 استاندار در پایان ضمن تقدیر از حضور مدیران دستگاه قضا در استان و پیگیری امور مربوطه، از پیگیری و تلاش مجموعه اعضای کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان نیز تقدیر و تشکر کرد.

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز در این جلسه اظهار داشت: به موجب ماده چهار قانون مصوب ۱۳۹۲ در حوزه قاچاق کالا و ارز، قوه قضاییه به عنوان مسئول کمیته پیشگیری از وقوع این گونه جرایم شناخته شده است.

محمدباقر الفت گفت: کارهای فرهنگی برای کاهش قاچاق کالا یکی از موضوعات اساسی در زمینه پیشگیری از این گونه جرایم است که فقط مجرمان و افراد متمایل به قاچاق نباید هدف این برنامه ها باشند.

وی با بیان اینکه رعایت نکردن اصول تسهیل تجارت خارجی در گمرک یکی از علل قاچاق کالاست، تصریح کرد: با توجه به اینکه ایران کشوری وارد کننده محسوب می شود نیازمند آن هستیم تا در ادارات گمرک ،تجارت خارجی تسهیل شود.

وی اظهار داشت: نگه داشتن کالاها برای ارزیابی و طولانی شدن زمان ترخیص کالا در انبارهای عمومی و دولتی که شاید برخی از آنها غیراستاندارد باشد، مانعی برسر راه سرعت تجارت خارجی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ادامه داد: بنابراین در برنامه های فرهنگی پیشگیرانه از وقوع قاچاق کالا و ارز باید در کنار مردم پرسنل گمرک را هم نسبت به تسهیل تجارت خارجی توجیه کرد.

وی با اشاره به اینکه سرعت یکی از اصول تجارت است، گفت: فعالان اقتصادی ما در سیستان و بلوچستان انتظارات موجهی در این حوزه دارند.

الفت خاطر نشان کرد: این فعالان به دنبال حمایت حکومت هستند که دولت باید آنان را از معافیت ها برخوردار کند چرا که تولید و رساندن محصولات به بازار مصرف در سیستان و بلوچستان هزینه های زیادی دارد.

وی گفت: اگر دولت به یاری تولیدکنندگان این استان نیاید به طور قطع هزینه های تولید و قیمت کالای تولید شده افزایش پیدا می کند و بازار رقابتی به ضرر تولید کنندگان خواهد بود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تصریح کرد: سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در سیستان و بلوچستان به نفع امنیت جنوب شرق کشور با رفع بیکاری از مناطق محروم و افزایش سطح تخصص کمک می کنند و فقر را کاهش می دهند.

وی اظهار داشت: فعالان اقتصادی سیستان و بلوچستان همیاران جدی حاکمیت هستند که جا دارد حاکمیت هم در ایجاد زیرساخت آنان را یاری کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجارت جامعه سیستان و بلوچستان قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۳۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: قوه قضاییه می‌تواند در امر پیشگیری از بحران‌ها اقدامات موثری انجام دهد و از وقوع جرایم در این بخش نیز جلوگیری کند.

به گزارش ایسنا، محمدحسن نامی در جلسه مشترک امروز با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه که در سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، گفت: امروزه بحران موضوع اصلی بسیاری از کشور‌ها است و در ۱۲۳ کشور جهان «بحران» اولین و راهبردی‌ترین موضوع است. امروزه کشور‌های دنیا با موضوعات تغییر اقلیم بیابان زایی و تغییر آب و هوایی مواجه هستند. همچنین کمبود آب شیرین موجب شده موضوع پیشگیری از بحران دارای اهمیت شده و اقداماتی در این خصوص در کشور‌ها صورت بگیرد.

نامی با اشاره به قانون مدیریت بحران کشور افزود: این قانون ناظر به اقدامات پیشگیرانه است و روح حاکم بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب نیز در حوزه مدیریت بحران بر پیشگیری تاکید دارند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین مخاطره کشور ما سیلاب است، گفت: باید موضوع آبخیزداری و آبخوانداری را به طور کامل انجام دهیم. امروز در دنیا احداث سد‌های زیرزمینی آغاز شده است و سد‌های زیرزمینی باعث می‌شود آب بیشتری به سفره‌های زیرزمینی منتقل شود و فرونشست را کاهش دهد.

نامی افزود: یکی دیگر از موضوعات کشور ما فرونشست است و ما امروزه از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم، درحالی که استاندارد برداشت آب زیرزمینی ۲۰ درصد است و ما در برخی مناطق ۸۰ تا ۸۵ درصد از این آب‌ها را برداشت کرده‌ایم و باید با آبخوان‌داری یا آبخیزداری و تاسیس سد‌های زیرزمینی پیشگیری کنیم.

وی ادامه داد: همچنین ناپایداری سازه‌ها در مقابل زلزله از دیگر مخاطرات ما است و ۶۲ درصد جعرافیای کشور ما یا روی گسل است یا در حریم گسل‌ها قرار دارد. در تهران سه گسل وجود دارد که خطرناک‌ترین آن گسل شهرری است؛ بنابراین باید مقاومت مصالح ساختمانی را به هشت ریشتر برسانیم البته درباره زیرساخت‌ها باید بیشتر از این مقاوم سازی شود. همچنین جنس سازه باید به گونه‌ای باشد که مقاومت در برابر هشت ریشتر را داشته باشد و ما در اکثر شهر‌ها آزمایشگاه مقاومت سنجی مصالح را داریم.

نامی با اشاره به وقوع زلزله در ترکیه و تخریب‌های گسترده ناشی از آن، اظهارکرد: وقتی مصالح ساختمانی استحکام لازم را نداشته باشد، ساختمان با زلزله‌ای بالای شش ریشتر فرو می‌ریزد.

وی گفت: در ۲۲۰ سال گذشته ۱۲ زلزله داشته‌ایم که بالای ۷ ریشتر بوده است و بطور متوسط سالانه حدود دو هزار زلزله به وقوع می‌پیوندد. بعنوان نمونه در سال گذشته حدود ۱۸ هزار زلزله داشتیم. باید برای سکونت در چنین وضعیتی مقاومت بیش از هشت ریشتر را برای ساختمان‌ها در نظر بگیریم؛ لذا ضرورت دارد در خصوص پیشگیری اقدامات جدی در دستورکار قرار بگیرد.

نامی همچنین تاکید کرد: قوه قضاییه می‌تواند در امر پیشگیری از بحران‌ها اقدامات موثری انجام دهد و از وقوع جرایم جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • کشف ۳۰ میلیارد ریال تلفن همراه قاچاق در بانه
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • افزایش پایش تصویری مناطق جرم‌خیز اهواز
  • پیشگیری از وقوع سیل در ابرکوه
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • جلوگیری از وقوع آتش سوزی در اراضی جنگلی سرخه حصار و خجیر