Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران؛ درباره علت ممنوعیت مصرف مواد کپک زده و ضررهای حاصل از مصرف آن‌ها اظهار کرد: کپک‌ها انواع مختلفی دارند و سیستم ایمنی افراد مختلف به برخی از آن‌ها واکنش نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: ممکن است مصرف موادی مثل پنیر یا نانی که  بخشی از آنکپک زده هیچ مشکلی برای بسیاری از افراد ایجاد نکند؛ در واقع وجود بسیاری از انواع کپک مهم و ضروری است و از آن‌ها برای تولید دارو و دیگر مصارف مفید استفاده می کنند و موجب نجات جان انسان‌ها می‌شود؛ برای مثال در جنگ جهانی که بیماری طاعون بسیار رواج پیدا کرده بود، سربازانی که مجبور به خوردن نان‌های کپک زده شده بودند زنده ماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: در مجموع این ماده در صورت استفاده درست، بسیار مفید است و بستگی دارد که مصرف آن چه زمانی، در چه سنی، چگونه و توسط چه فردی باشد؛ اما با توجه به واکنش احتمالی بدن،‌برای جلوگیری از ایجاد مسمومیت‌های غذایی بهتر است تا حد امکان از مصرف آن خود داری کنیم.

وی در انتها یادآوری کرد: وجود اشکالاتی مثل انواع کپک‌، کرم خوردگی‌ و اندازه‌های متفاوت، نشانه سلامت میوه‌ و عدم استفاده از سموم شیمیایی برای رشد آن‌هاست.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۴۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزمهاباد؛ کارشناس مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوکان گفت: کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت این شهرستان یکهزار و ۶۱ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد را کشف و امحاء کردند.

مسگری افزود: در جریان بازرسی از مراکز و اماکن سطح شهر پیرو تشدید اقدامات بهداشت محیط، بیش از یک تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته شامل نوشیدنی های گازدار، نبات بدون مشخصات بهداشتی، آبلیموهای دست ساز کپک زده و روغن های سوخته و غیر قابل مصرف شناسایی و غیر قابل مصرف تشخیص داده شد که نسبت به جمع آوری و امحاء این اقلام  برابر مقررات اقدام شد.

مسگری، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی بدون مشخصات بهداشتی خودداری نموده و هنگام خرید به مشخصاتی نظیر ( تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و شماره پروانه ساخت) توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به سامانه بهداشت ۱۹۰ و یا شماره تماس ۴۶۲۳۴۰۶۶-۰۴۴ مرکز فوریت سلامت محیط و کار مرکز بهداشت بوکان اعلام کنند.

دیگر خبرها

  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید
  • ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد
  • مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند
  • متخصص روانپزشکی: مخدر ها عمر را کوتاه می‌کنند و زوال عقل به همراه دارند
  • معدوم کردن ۲.۲ تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در بوشهر