Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از رشد ۳۳ درصدی دانشمندان یک درصد برتر (پژوهشگران پر استناد) خبر داد و یادآور شد: ۱۷ نفر از اساتید این دانشگاه جزو دانشمندان یک درصد برتر و یک نفر دیگر نیز جزو یک صدم درصد با ۲۰ هزار ارجاع است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین حسینی تودشکی امروز در بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رسیدن به ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا و قرار گرفتن در میان دانشگاه‌های نسل سوم را از اهداف این دانشگاه تا افق ۱۴۰۴ عنوان و اظهار کرد: بر این اساس تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه از ۱۰۲ نفر در سال ۱۳۹۳ به ۱۴۱ نفر در حال حاضر و تعداد دانشجویان المپیادی از شش نفر به ۲۳ نفر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ایجاد شش پردیس تخصصی، ۱۶ دانشکده، ۱۳ پژوهشکده و ۱۴ هزار دانشجو در این دانشگاه، خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد از این دانشگاه در تحصیلات تکمیلی مشغول به فعالیت هستند ضمن آنکه در سال گذشته ۱۴ نفر از دانشجویان المپیادی جذب این دانشگاه شدند.

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه امیرکبیر به تولیدات علمی محققان این دانشگاه اشاره کرد و افزود: بر اساس آمار اسکوپوس تعداد مقالات مشترک با محققان خارجی از ۵۱۹ به ۸۹۰ مقاله افزایش یافته است که این میزان بر اساس گزارش وب آو ساینس از ۴۸۲ یه ۷۲۸ مقاله افزایش دارد.  تعداد مقالات علمی منتشر شده محققان این دانشگاه از ۱۳۵۰ در سال ۲۰۱۰ به ۲۲۰۲ در سال ۲۰۱۷ افزایش داشته است و برای ارتقای بیش از این نیاز به برنامه‌ریزی‌های بیشتر است.

به گفته وی سرانه چاپ مقالات به کل هیات علمی دانشگاه از ۴.۰۲ در سال ۱۳۹۳ به ۴.۱۸ در سال ۹۶ رسیده و تعداد مقالات مشترک بر اساس پایگاه اسکوپوس در سال ۹۶ تعداد ۸۹ مقاله و بر اساس وب او ساینس ۲۲۸ مقاله بوده است.

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه امیرکبیر با اشاره به رتبه بندی این دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی یادآور شد: در سال ۱۳۹۶ بر اساس رتبه بندی تایمز دانشگاه امیرکبیر در رتبه ۸۰۰-۶۰۱ در دنیا و رتبه آن در آسیا ۱۱۰-۱۰۱ و در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور رتبه دو را کسب کرده است 

حسینی با اشاره تعداد ثبت پتنت‌های این دانشگاه، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های منتشر شده از کانون ثبت پتنت ایران، ۳۳ درصد پتنت‌های ثبت شده در این کانون مربوط به دانشگاه امیرکبیر است و بعد از ما دانشگاه فردوسی مشهد با ۱۳ درصد قرار دارد.

معاون فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به هدف‌گذاری این دانشگاه برای رسیدن به دانشگاه‌های کارآفرینی، خاطر نشان کرد: بر این اساس اقدام به راه‌اندازی مراکز نوآوری و فناوری شد، ولی یکی از چالش‌های ما در این حوزه دیده نشدن کل فرآیند کارآفرینی و تجاری‌سازی است که در این راستا سعی شده تا همه عناصر از ایده تا محصول در مراکز فناوری ایجاد شود.

حسینی تعداد شرکت‌های مستقر در برج فناوری این دانشگاه را ۱۲۳ شرکت دانست که از این تعداد ۲۱ شرکت در واحد پیش رشد، ۱۴ شرکت دانش‌بنیان، ۳۶ تیم در واحد رشد و ۵۲ تیم در بخش شتاب‌دهنده‌ها مستقر شده‌اند.

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اقدامات بین‌المللی‌سازی این دانشگاه، توضیح داد: بر این اساس اقدام به پذیرش دانشجویان خارجی کردیم که عمده این دانشجویان از کشورهای عراق با ۱۱۷ نفر، لبنان با ۵۸ نفر و همچنین کشورهای پاکستان و افغانستان هستند.

وی ارتقای ۱۰۰ پله‌ای در رتبه‌بندی QS  و افزایش دو برابری امتیاز برنامه‌های بین‌المللی در رتبه تایمز را از دستاوردهای دیگر این دانشگاه نام برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام برج فناوری دانشگاه امیرکبیر شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۴۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، یک نظرسنجی که اوایل ماه جاری انجام شد، نشان داد که افراد نسل Z که بین 18 تا 24 سال سن دارند، به طور فزاینده‌ای از حماس حمایت می‌کنند.
 
نتایج نظرسنجی نشان داد که 43 درصد از این رده سنی از حماس حمایت می‌کنند، در حالی که 63 درصد حامی اسرائیل هستند.
 
یک نظرسنجی مشابه در ماه مارس توسط موسسه Harvard CAPS-Harris، نشان داد که 37 درصد از پاسخ دهندگان از نسل Z از حماس حمایت کردند، در حالی که 63 درصد از اسرائیل حمایت کردند.
 
نکته قابل توجه این است که این نظرسنجی‌ها حاکی از افزایش 6 درصدی حمایت از حماس در عرض تنها یک ماه و کاهش 6 درصدی حمایت از اسرائیل است. این امر نشان دهنده تغییر قابل توجهی در احساسات نسبت به مقاومت فلسطین در میان پاسخ دهندگان است.
 
این در حالی است که در هفته‌های اخیر، کالج‌ها در سراسر آمریکا شاهد افزایش تظاهرات‌های طرفدار فلسطین بوده‌اند که از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط مالی خود را با اسرائیل قطع کنند.
 
ائتلافی از سازمان‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا نیز در ادای احترام به هند رجب، کودک شش ساله فلسطینی که به دست نیروهای اشغالگر اسرائیل در غزه به شهادت رسید، سالن همیلتون را تسخیر کرده و نام آن را به «تالار هند» تغییر دادند.

پلیس نیویورک با یورش به این دانشگاه، ده‌ها نفر از این دانشجویان را بازداشت کرد.
 

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد