Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@21:27:42 GMT

آشپزي من متعلق به منطقه نياوران نيست

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۴۵۱۶۱

آشپزي من متعلق به منطقه نياوران نيست

خبرگزاري آريا - مگر مي‌شود نام آشپزي را به ميان بياوريم و به ياد سامان گلريز، مرد خندان و پر انرژي عرصه آشپزي نيفتيم. او کسي است که نزديک به 20 سال و اندي در تلويزيون آشپزي را به مردم آموزش مي‌دهد. جالب است بدانيد که او ورود خودش را به تلويزيون همچون يک معجزه بزرگ مي‌داند، زيرا دو نفر از تهيه‌کنندگان تلويزيون به دنبال يک آشپز ماهر مي‌گشتند که هم خوب آشپزي کند و هم فن بيانش تلويزيوني باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با وجود اين‌که نام او در فهرست افرادي نبود که تست آشپزي براي برنامه تلويزيوني بدهند، اما جا گذاشتن يک جزوه آشپزي باعث شد تا مسير زندگي او هم تغيير کند و اين قضيه با نمک از اين قرار بود که او وقتي برمي‌گردد تا جزوه آموزشي‌اش را بردارد ناخودآگاه چشم کاشاني، تهيه‌کننده تلويزيون به او مي‌خورد و از او مي‌خواهد که يک تست آشپزي جلوي دوربين بدهد و او مي‌پرسد مي‌تواند چند دقيقه درباره آشپزي حرف بزند و او هم پاسخ مثبت مي‌دهد و همان لحظه شروع به توضيح دادن غذايي به نام کيفسکي مي‌کند و مي‌گويد که يک سينه مرغ را وسطش کره مي‌گذارند، بعد پهنش مي‌کنند و فلان کار را رويش انجام مي‌دهند. گلريز وسط صحبتش هم گفت آيا مي‌دانيد در ايران عده‌اي اشتباهي تلفظ مي‌کنند،کيويسکي؟ به اين خاطر که نمي‌دانند اين غذا از شهر «کيف» اوکراين آمده است. در همان لحظه آقاي کاشاني خطاب به بقيه گفت که دوربين‌ها را جمع کنيد، ما فرد مورد نظر را پيدا کرديم. بعد از اين اتفاق شگفت‌انگيزي که براي گلريز مي‌افتد، او به خانه مي‌رود و داستان را براي مادرش تعريف مي‌کند و مادر هم حسابي مي‌خندد. قضيه تا اينجا خيلي باورپذير نيست تا اين‌که تلفن خانه به صدا درمي‌آيد و مادر گوشي را برمي‌دارد. از آن طرف خط آقايي مي‌گويد که من مهران مديري هستم، پسر شما قرار بود براي ما املت درست کند، اما هنوز نيامده است! در واقع کاشاني داستان را براي مهران مديري تعريف کرده بود و او هم مي‌خواست او را ببيند. همين اتفاقات باعث شد اولين دوستان گلريز در تلويزيون، مهران مديري، رامين ناصرنصير، نيما فلاح و سروش صحت باشند. همه اين موارد بهانه‌اي شد تا يک روز ميزبان اين سرآشپز در روزنامه جام‌جم باشيم که رکورددار برنامه‌هاي آموزشي در تلويزيون است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۵۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند

 ویدیویی از تابوت‌های باستانی در محوطه ایلامی جوبجی رامهرمز که کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند «برای انتقال آنها اقدامی نشده است» در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

 کارگری در این ویدیو خطاب به مقامات محلی می‌گوید که «۱۲ ماه اینجا هستیم. جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما به دلیل شرایط بد نگهداری و مراقبت جسدهای باستانی نابود شدند.»

به گزارش ایسنا، این در حالی است معاون میراث‌ فرهنگی خوزستان در این باره گفت: این تابوت‌ها مربوط به مراحل کاوش‌های فصل پنجم در سال ۱۳۹۸ است.

سیدمحسن حسینی اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، باحضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر  نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

ایسنای خوزستان همان سال گزارشی با نام «ماجرای تابوت‌های جوبجی چیست؟» از کشف این تابوت‌ها تهیه و منتشر کرد.

او افزود: از آغاز کار دولت مردمی حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تامین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده، گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره یک خبر که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش کرده‌اند.

در هر هیات کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیای مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان خاطرنشان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندار و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر ورزش به تغییر نام آبی‌ها؛ استقلال خلیج فارس؟ همه چیز باید قانونی باشد!
  • لحظه انهدام کشتی میلیاردر اسرائیلی توسط حوثی‌ها
  • حق پخش فقط متعلق به استقلال و پرسپولیس نیست
  • غلامحسین امیرخانی در مقابل خبرنگاران می‌نشیند
  • غلامحسین امیرخانی به پرسش‌های خوشنویسی پاسخ می‌دهد
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • آموزش آشپزی / روشی خاص برای تهیه و طبخ ماهی کبابی
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی