Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید سازمان تبلیغات اسلامی صبح امروز در سازمان اوقاف و امورخیریه برگزار شد. در ابتدای این برنامه پس از ارائه گزارشی از عملکرد سازمان اوقاف، حجت الاسلام علی محمدی، رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه به سخنرانی پرداخت و در ادامه حجت الاسلام محمدی گلپایگانی با ارائه لوح تقدیری از خدمات رئیس سابق سازمان اوقاف تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حکم نمایندگی ولی فقیه در سازمان اوقاف به حجت الاسلام خاموشی توسط حجت الاسلام محمدی گلپایگانی اهدا شد.

در بخش دیگری از این مراسم پیام احمد واعظی، رئیس دفتر ریاست جمهوری اسلامی ایران قرائت شد. 

وزیر ارشاد در ادامه این مراسم با اشاره به موضوع وقف در تمدن سازی گفت: اگر بگوییم وقف یکی از عناصر پایه تمدن سازی اسلامی است سخن به گزاف نگفته ایم. امام شافعی از ائمه اربعه اهل سنت می گوید عرب قبل از اسلام با پدیده وقف آشنا نبود، اما بعد از پیامبر وقف چنان گسترش یافت که جابر می گوید هیچ یک از صحابه از دنیا نرفت، مگر آن که وقفی از خود به جا گذاشته باشد.

صالحی افزود: زیرساخت ها و نرم افزارهای تمدن دینی را در تمامی حوزه ها وقف شکل می دهد. وقف به عنوان یک عنصر جهش ساز تمدن اسلامی مطرح است و نمی توانیم تمدن سازی اسلامی را بدون وقف دنبال کنیم. وقف یک گوهر تمدن سازی است. آن چه که امروز رهبر حکیم انقلاب در ابلاغ الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ارائه کرده اند، حتماً وقف در آن باید دیده شود و یک عنصر پایه و محوری است. با این نگاه باید به وقف نگاهی مجدد کرد.

وی با طرح این پرسش برای استفاده کاراتر از وقف چه باید کرد، گفت: وقف منحصر به یک گروه اجتماعی و منحصر به ثروتمندان نیست. همچنین دایره حوزه وقف می تواند بسیار گسترده باشد، یک دسته گل را نیز می توان وقف کرد. نیازها دامنه وسیعی دارند که وقف می تواند به آن ها بپردازد. چون وقف می خواهد نیازها را پاسخ دهد. نیازهای زیستی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی، معنوی و ... .

صالحی در ادامه عنوان کرد: انگیزه های مختلف می تواند در وقف دیده شود. قالب ها و ابزارهای وقف می تواند گسترده تر شود و فقط تصور نکنیم که ابزارهای سنتی تنها می تواند در وقف مورد استفاده قرار گیرد. گسترده کردن شفافیت به اعتمادسازی و گسترده تر شدن وقف کمک می کند. چون مردم می خواهند سرمایه گذاری کنند. هماهنگی بیشتر حاکمیتی، دولتی و مدیریتی در حوزه وقف نیاز است، اگر می خواهیم وقف را به عنصری تمدن ساز تبدیل کنیم.

وی افزود:  موانع حقوقی وقف باید کم شود. مشوق ها برای واقفین باید افزایش بیابد. نیاز به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی بیشتر هم از این نوع نگاه به وقف و هم از عملکردها احساس می شود. از همه عزیزانی که سازمان اوقاف را در ۴۰ ساله جمهوری اسلامی به این جا رسانده اند و تمام کسانی که در مدیریت ۴۰ سال اخیر سهیم بوده اند به ویژه جناب آقای محمدی صمیمانه سپاسگذارم. به برادر عزیز جناب آقای خاموشی که ان شا الله با نگاه تیزبینانه و دقت نظری که دارند مسیر رو به جلوی کنونی را بیشترقوت می دهند می گویم که با تمام توان در خدمت شان خواهم بود.

کد خبر 4435422

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان اوقاف و امور خیریه عباس صالحی علی محمدی مراسم تودیع و معارفه اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی فعالیت های قرآنی معرفی کتاب قرآن علوم انسانی نشست علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی قرآن کریم معرفی نشریات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی مسابقات قرآنی نشست هم اندیشی نقد کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 

به مناسبت روز جهانی کارگر، نشست خوانش و تحلیل کتاب «خاک کارخانه» اثر شیوا خادمی، روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، توسط موسسه فرهنگی هنری حقوق و هنر با حمایت موسسه پژوهش تعالی حقوق از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ در سالن خیام خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

در این برنامه که ورود برای عموم آزاد و رایگان است، وحید آگاه (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی) طراح و دبیر رویداد، در مورد ابعاد حقوقی مطرح در تحولات مربوط به این کارخانه، سخن می‌گوید. شیوا خادمی (عکاس و نویسنده کتاب) از تجربه پنج سال پژوهش در مورد این کتاب توضیحاتی را ارائه می‌دهد و خسرو معصومی (نویسنده و کارگردان سینما) از تجربه ساخت فیلم در فضاهای مختلف کارخانه و خاطرات خود به عنوان یکی از فرزندان کارگران کارخانه بیان می‌کند. نوید پورمحمدرضا (نویسنده و پژوهشگر مطالعات شهری) نیز از تاثیر کارخانه بر بهشهر و خرده فرهنگ‌هایی که‌ به واسطه کارخانه شکل گرفته، سخن می‌گوید. همچنین، الهام کردا (بازیگر تئاتر و سینما) بخش‌هایی از کتاب را برای حاضران قرائت می‌کند.

"خاک کارخانه" ثبت تجربه‌های ناشنیده‌ترین حلقه‌های زنجیره کار در ایران، تاریخ شفاهی یک صنعت و روایت یک مکان است از زبان زنان و مردانی که شورمندانه محیط کارشان را دوست داشته‌اند و با تعطیلی آن، طعم فقدانی بزرگ را چشیده‌اند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899019

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه وقف
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • رفع موانع ازدواج و فرزندآوری مقدمه جوان سازی و ازدیاد جمعیت
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می کنیم
  • رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر