Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد -ایرنا- مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری لرستان گفت: تحقق برنامه های کلان کشور به نشاط و سرمایه اجتماعی نیاز دارد.

به گزارش ایرنا محمدقاسم ولیزاده روز شنبه در افتتاحیه پنجمین المپیاد ورزشی درون مدرسه ای در دبیرستان دخترانه نمونه دولتی رضوان افزود: سرمایه اجتماعی در دنیای امروزی والاتر از سرمایه های اقتصادی است و اعتماد و نشاط اجتماعی را در بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه جامعه افسرده و ناراحت دارای سرمایه اجتماعی پایین است، اظهار داشت: نشاط جامعه بستگی به شادابی دانش آموزان دارد و سرمایه اجتماعی در حقیقت در گرو نشاط جامعه و دانش اموزان است.
به گفته وی دفتر اجتماعی استانداری لرستان المپیاد درون مدرسه ای را از سال گذشته در دستور کار قرار داده است.
وی اظهار داشت: تقاهم نامه منعقد شده در این راستا نیز به منظور حمایت از ورزش دختران است چراکه در سطح استان وضعیت اماکن ورزشی پسران نسبت به دختران بهتر است.
ولیزاده ادامه داد: یکی از مشکلات جامعه ما بحث نابرابری ها است که یکی از این موارد امکانات رفاهی و تفریحی و ورزشی خانم ها است.
مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری لرستان گفت: امسال این اقدام در سطح وزارت کشور مطرح شده و همه فعالیت های مدارس مستند سازی و ارسال شد.
وی افزود: در سال جاری نیز این طرح با حمایت دختران اجرا می شود و این اقدام در راستای ارتقای سرمایه اجتماعی بسیار تاثیرگذار است.
7274/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش المپياد درون مدرسه اي لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف

این‌که چقدر افراد یک جامعه به یکدیگر اعتماد دارند و چقدر به دولت و سیاستمداران اعتماد می‌کنند، باعث شکل‌گیری تعریفی به نام سرمایه اجتماعی است؛ شاخصی که در بزنگاه‌های مهم اجتماعی و سیاسی می‌تواند برای یک کشور راهگشا باشد. اگر نخواهیم با مصداق‌های سیاسی به تشریح اهمیت این شاخص بپردازیم، می‌توان به فراگیری کرونا در ایران اشاره کرد؛ فراگیری بیماری‌ای که کنترل و مهار آن تنیدگی مهمی با سرمایه اجتماعی داشت. شاید به‌دلیل میزان اهمیت مراقبت‌های بهداشتی بود که راه‌حل این چالش پزشکی را می‌بایست در اعتماد عمومی جست‌وجو می‌کردیم. اتفاقی که البته در مقایسه با دیگر کشورها وضعیت ایران را بهتر نشان می‌داد. اعتماد عمومی یعنی انتظار مردم از دریافت پاسخ مثبت به خواسته‌های‌شان از طریق متولیان امور. البته حداقل داده‌های آماری استخراج‌شده از پژوهش‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد این شاخص رو به کاهش است اما در این میان جامعه ایرانی به چه کسانی همچنان اعتماد دارد و ازچه قشروگروهی سلب اعتماد کرده است؟ نکته مهم در میانه نتایج این آمارها این است که بدانیم صرف خوانش داده‌های آماری نمی‌توان به نتیجه درستی رسید و گاه خروجی این داده‌های بدون تحلیل می‌تواند گمراه‌کننده باشد. نتایج آخرین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان درسال۱۴۰۲نشان می‌دهد که با وجود کاهش سرمایه اجتماعی، همچنان پزشکان، معلمان واستادان دانشگاه اقشار مورد اعتماد در جامعه هستند. با این حال درصد اعتماد «زیاد یا خیلی‌زیاد» به این اقشار نیز حدود۵۰درصد بوده است. همچنین، نتایج این پیمایش نشان می‌دهد با وجود آن‌که درسال۱۳۹۴اعتماد «زیاد یا خیلی زیاد»به هنرمندان و چهره‌های رسانه‌ای حدود ۵۴ درصد بوده، درسال ۱۴۰۲، اعتماد «زیاد یا خیلی زیاد» به سلبریتی‌ها و چهره‌های رسانه‌ای حدود ۱۷درصد گزارش شده است. رد و نشان چرایی افول اعتمادنزد این افراد رامی‌توان درعملکردآنها طی چند سال اخیر درجامعه ایرانی جست‌وجو کرد. البته نکته جالب توجه این است که درمیان سایر اقشار نه‌فقط اعتماد به کسبه و بازاریان کاهش نداشته بلکه چند درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • اجتماع ۳هزار نفری دختران در ارومیه
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • شهدا بهترین الگوی جامعه هستند/ برای ادامه راه انقلاب به یاد و راه شهدا نیاز داریم
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • نظام مسائل باید حلقه واسط در توانمندسازی بانوان باشد
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت