Web Analytics Made Easy - Statcounter

گنبدکاووس - ایرنا - رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مینودشت درشرق گلستان از فعال بودن 6 واحد بوم گردی روستایی در این شهرستان خبر داد و گفت: با راه اندازی 10 واحد دیگر تا پایان امسال، این رقم به 16 واحد افزایش می یابد.

رضا پورمهدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واحدهای بوم گردی فعال مینودشت در روستاهای 'ساسنگ، کلوکند، ده چناشت، کوه کمر و قلعه چه' این شهرستان واقع هسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به وجود مناظر طبیعی بسیار زیبا مانند جنگل، کوهستان، رودخانه ها و آبشارها و نیز اقلیم آب و هوایی معتدل در مناطق روستایی مینودشت، گفت: این ظرفیت ها فرصت خوبی برای توسعه بوم گردی و جذب مسافر و گردشگر در این شهرستان است.
پورمهدی اضافه کرد: علاوه بر واحدهای بوم گردی فعال، برای راه اندازی هشت واحد دیگر در روستاهای جنگلی و ییلاقی این شهرستان نیز موافقت اصولی صادر شده که مراحل اداری آن درحال انجام است.
وی، از ارائه 12 درخواست دیگر در این حوزه خبر داد و گفت: برای راه اندازی هر واحد بوم گردی روستایی تسهیلات ویژه ای از یک تا پنج میلیارد ریال پرداخت می شود.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مینودشت ادامه داد: با راه اندازی واحدهای بوم گردی روستایی علاوه بر ایجاد اشتغال، درآمد پایدار ناشی از حضور گردشگران به این شهرستان نیز عاید فعالان این حوزه و اهالی روستاها می شود.
به گزارش ایرنا، بوم گردی یا گردشگری روستایی مدل جدیدی از صنعت توریسم است که درسال های اخیر در نقاط مختلف کشور از جمله گلستان که از حیث اقلیم آب و هوایی و مناظر طبیعی از استان های برتر به شمار می رود، مورد توجه قرار گرفته است.
در بوم گردی، گردشگران به جای حضور در مکان های مجلل و اقامت در هتل های چند ستاره ترجیح می دهند به روستاها بروند و در مناطق بکر با استفاده از امکانات و تجهیزات بومی و سنتی تفریح کنند.
توسعه و رونق بوم گردی علاوه بر جلوگیری از تخریب محیط زیست و رویه نادرست تبدیل روستا به شهر باساخت و سازهای غیر اصولی، به ایجاد اشتغال و درآمد از منابع محلی در روستاها کمک می کند.
به گزارش ایرنا، شهرستان مینودشت که با افزون بر 80 هزار نفر جمعیت در حاشیه جاده بین المللی شمال - مشهد قرار دارد به دلیل منابع طبیعی، جنگل ها و فضاهای تفریحی و زیبایش، از آن به بهشت گلستان یاد می شود.
دو پارک جنگلی باقر آباد و چهل چای از دیدنی ترین تفرجگاه ها و استراحتگاه ها برای مسافران در همه ایام سال بویژه نوروز و تابستان است که در کنار هر یک از این دو پارک جنگلی، رودخانه ای خروشان و چشمه های بسیار قرار دارد.
فراهم بودن امکانات زیرساختی از جمله راه آسفالت، وجود آلاچیق هایی برای استراحت، داشتن سرویس بهداشی و نمازخانه و فروشگاه های مواد غذایی، خیال مسافران را برای گذراندن ساعاتی خوش در دل طبیعت این شهرستان، دو چندان می کند.
بهشت گلستان همچنین چند آبشار زیبا دارد که آبشار 'حسینا' در فاصله 21 کیلومتری از مرکز شهر در روستایی به همین نام و آبشار 'لولوم' در جاده روستای باقرآباد و پارک جنگلی آن واقع است و با 50 متر ارتفاع، چشم اندازی زیبا دارد.
/3039/1860

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي بوم گردي روستايي مينودشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۷۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی در کوهسرخ برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد موسوی اظهار کرد: برگزاری جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی با مشارکت مردم و شورای اسلامی شهر و شهرداری به عنوان یک نهاد مردمی، اجرا فرمان مقام معظم رهبری و شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: برای مشارکت مردم دستگاه‌های دولتی و عمومی باید زمینه را فراهم کنند که در شهرستان کوهسرخ با انسجام به‌وجود آمده، زمینه فراهم شده است.

وی افزود: همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان در اجرای رویداد گردشگری جشنواره ریواس، به ویژه شورای اسلامی شهر و شهرداری همکاری کردند که از آن‌ها قدردانی می‌کنم.

موسوی یادآور شد: توسعه گردشگری شهرستان کوهسرخ بر مبنای ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری کشاورزی، گردشگری روستایی، طبیعت‌گردی و بوم‌گردی برنامه ریزی شده که اجرای برنامه‌ها در این مسیر روند رو به رشدی دارد و تاکنون شش اقامتگاه بوم گردی، شش خانه مسافر در شهرستان آماده بهره برداری شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی همچنین صنایع‌دستی را از دیگر ظرفیت‌های شهرستان کوهسرخ عنوان کرد و افزود: طی دو سال گذشته ۸ کارگاه صنایع دستی در رشته‌های فرت بافی، گلیم بافی و دوخت‌های سنتی، گیوه بافی و قلاب بافی فعال شده و مبلغ ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده و اشتغال مستقیم حدود ۴۰ نفر فراهم شده است.

وی گفت: صنایع‌دستی و گردشگری در یک چرخه و زنجیره ارزش قرار دارند و وابسته به یکدیگرند، رونق گردشگری موجب فروش محصولات صنایع دستی و کشاورزی نیز شده و اقتصاد شهرستان را پویا کرده است.

کد خبر 6084413

دیگر خبرها

  • نانوایی‌های شهر بهار به ۳۱ نانوایی افزایش یافت
  • راه اندازی تور اصفهان‌گردی ویژه هفته فرهنگی در اصفهان
  • راه‌اندازی واحد کاریابی در خانه کارگر آذربایجان غربی
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • سقز نیازمند افزایش سهمیه مسکن محرومان است
  • چهارمین جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی در کوهسرخ برگزار شد
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد
  • ۹۰ درصد پیله تر گلستان برای فرآوری به دیگر استان‎ها منتقل می شود