Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که پیشتر گفته می شد، قرار است رئیس جمهور 4 گزینه خود برای وزارتخانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی را همزمان به مجلس معرفی کند، اما با توجه به برخی اتفاقاتی که در درون دولت رخ داده، قرار بر این شده که تغییراتی نسبت به گزینه های اولیه برای دو وزارتخانه صمت و راه و شهرسازی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، تغییر گزینه رئیس جمهور برای وزارت راه و شهرسازی و انصراف گزینه روحانی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت از پذیرش مسئولیت این وزارتخانه، شرایط را به گونه ای رقم زده است که رئیس جمهور فردا صرفا گزینه هایش برای دو وزارتخانه تعاون و اقتصاد که به وسیله سرپرست اداره می شوند را به مجلس معرفی خواهد کرد. این موضوع را سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تائید کرده و از معرفی وزیران پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی به مجلس خبر داده است.

خبر سخنگوی مجلس از معرفی تنها 2 گزینه پیشنهادی دولت

«بهروز نعمتی» در همین خصوص گفته، «طی صحبتی که با (محمود واعظی) رئیس دفتر رئیس جمهوری داشته است، بنا شده که وزیران پیشنهادی دولت برای دو وزارتخانه  "تعاون، کار و رفاه اجتماعی" و "امور اقتصادی و دارایی" فردا (یکشنبه) به مجلس معرفی شوند.» اگرچه او دلیل عدم معرفی دو گزینه دیگر دولت برای وزارتخانه های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت را نگفته است.

سخنگوی مجلس به روال قانونی مربوط به معرفی وزیران در مجلس هم اشاره کرده و یاداور شده است: «پس از معرفی وزیران پیشنهادی دولت، مجلس 10 روز فرصت دارد تا جلسه رای اعتماد را برگزار کند. بنابراین حتمالا جلسه رای اعتماد وزیران پیشنهادی سه شنبه یا چهارشنبه هفته آینده برگزار می شود.»

عدم معرفی وزیران پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارتخانه های راه و شهرسازی و صنعت ،معدن و تجارت در حالی است که «عباس آخوندی» بالاخره استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرده و از طرفی «رضا ویسه» گزینه در نظر گرفته شده برای وزارت صنعت، معدن و تجارت که قرار است وزیر فعلی آن به عنوان گزینه پیشنهادی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شود، از پذیرش این مسئولیت سر باز زده است.

آخوندی بالاخره استعفاء کرد

پس از مدت ها که حرف و حدیث زیادی در خصوص استعفای «عباس آخوندی از وزارت راه و شهرسازی به گوش می رسید، او در نامه‌ای به «حسن روحانی» رئیس جمهور که البته تاریخ آن 10 شهریور ماه ذکر شده تا مشخص شود، گفت و شنودهای درباره استعفای او بی مورد نبوده، از مسئولیت خود استعفا کرد.

آخوندی که نامه استعفایش را در کانال تلگرامی اش منتشر کرده، دخالت حداکثری دولت در بازار و روش ساماندهی اقتصادی را مورد انتقاد قرار داده و گفته است که با این روش همخوانی و همراهی ندارد، لذا رئیس جمهور این اختیار را دارد که وزیر همراه تری نسبت به او را برگزیده و در دولت مشغول به کار کند.

ویسه مسئولیت وزارت صمت را نپذیرفت؟

همچنین روز گذشته بود که عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور خبر داد که «رضا ویسه» در نامه ای به رئیس جمهور از فهرست گزینه های پیشنهادی برای وزات صنعت انصراف داده است. «عبدالرضا هاشم‌زایی» درباره گزینه‌های پیشنهادی برای وزارت صمت گفت: هفته پیش چهار گزینه را برای این وزارتخانه به کمیسیون صنایع و معادن مجلس معرفی کردند که سه تن از آنان آقایان نجفی، ویسه و رحمانی بودند.

وی تصریح کرد: «کمیسیون صنایع و معادن دو گزینه یعنی نجفی و ویسه را مناسب دانست اما آقای ویسه در نامه‌ای به رییس‌جمهور با ذکر دلیل انصراف داد. قبل از این هم ما در جمع نمایندگان بحث‌هایی درباره این وزارتخانه داشتیم که نجفی را گزینه مناسبی می‌دانستیم، اما باید دید سیاست رییس‌جمهور نیز همین باشد یا نه.»

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس به دلایل تاخیر در معرفی گزینه های پیشنهادی دولت برای 4 وزارتخانه اشاره کرده و یادآور شده است: «من شنیده بودم که یک هفته قبل قرار بوده چهار گزینه برای چهار وزارتخانه معرفی شوند و به دلایلی که استقبال از این چهارگزینه مثبت نبود و این در مصاحبه‌ها و زمزمه‌های نمایندگان هم دیده می‌شد به همین دلیل رییس جمهور این معرفی‌ها را یک هفته عقب انداخت. من امروز شنیدم که رئیس‌جمهور روز یکشنبه بیش از دو گزینه را به مجلس معرفی نخواهد کرد که گزینه‌های وزارت اقتصاد و کار معرفی می‌شوند و معرفی گزینه‌های وزارت راه و شهرسازی و صنایع و معادن به زمانی دیگر موکول خواهد شد.»

چالش جدید دولت برای 2 وزارتخانه

با این احتساب هنوز سرنوشت معرفی گزینه های رئیس جمهور برای وزارتخانه های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت مشخص نیست و همانطور که سخنگوی هیات رئیسه و یکی از نمایندگان اصلاح طلب مجلس گفته اند صرفا قرار است دولت فردا یکشنبه گزینه های وزارتخانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی را معرفی کند. موضوعی که با توجه به استعفای آخوندی از وزارت راه و شهرسازی و معرفی شریعتمداری وزیر صمت به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت کار مشکلاتی برای دولت ایجاد خواهد کرد.

همانطور که «تابناک» پنج شنبه دو هفته قبل در خبری اعلام کرد و «يحيي كمالي پور» عضو فراكسيون مستقلين هم عنوان کرده، معرفی «محمد شريعتمداري» براي تصدي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوي رئيس جمهور قطعي شده است، این مساله می طلبد تا رئیس جمهور یا گزینه پیشنهادی خود را برای وزارت صمت به مجلس معرفی کند یا در شرایط نامسعد اقتصادی فعلی باز برای این وزارتخانه هم یک سرپرست انتخاب کند تا در خصوص گزینه نهایی وزارت صمت به جمع بندی برسد.

معرفی گزینه‌های نزدیک به جهانگیری و نوبخت منتفی شد؟!

از طرفی استعفای آخوندی از وزارت راه و شهرسازی که البته 10 شهریور ماه صورت گرفته این ضرورت را بیش از پیش برای دولت ایجاد می کند که در خصوص گزینه پیشنهادی خود برای این وزارتخانه نیز زودتر تصمیم گیری کند. پیشتر قرار بود «رضا ویسه» نزدیک به جهانگیری برای وزارت صمت و «حاج محمدی» نزدیک به نوبخت به برای وزارتخانه راه و شهرسازی به مجلس معرفی شوند که این انتخاب ها مطابق با شنیده ها فعلا منتفی است.

تنها وزارتخانه ای که دولت در خصوص آن چالشی ندارد و از هفته ها قبل تکلیف گزینه نهایی و مورد نظر دولت برای معرفی به مجلس مشخص شده است، وزارت امور اقتصادی و دارایی است که رئیس جمهور تصمیم گرفته «فرهاد دژپسند» را به عنوان وزیر پیشنهادی این وزارتخانه به مجلس معرفی کند. هرچند شریعتمداری هم فردا به عنوان وزیر پیشنهادی کار به مجلس معرفی می شود، اما چالش دولت برای معرفی جانشین او در وزارت صمت و جایگزین آخوندی در وزارت راه همچنان ادامه دار است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دو وزیر پیشنهادی آغاز چالش وزارتخانه های صمت راه و شهرسازی دژپسند شریعتمداری گزینه های نزدیک جهانگیری نوبخت منتفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوار کلاهبرداری فرو ریخت

اگر مسئولان وزارت راه‌‌وشهرسازی روی حرفشان بمانند، از یک هفته دیگر با حذف آگهی‌های دروغی و مشقی و تکراری از سکوهای اینترنتی، بساط قیمت‌سازی برای آشفته‌کردن بازار مسکن جمع خواهد شد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، بازارهای مسکن و اجاره باید منتظر تحول بزرگی در حوزه آگهی باشند. اگر مسئولان وزارت راه‌‌وشهرسازی روی حرفشان بمانند، از یک هفته دیگر با حذف آگهی‌های دروغی و مشقی و تکراری از سکوهای اینترنتی، بساط قیمت‌سازی برای آشفته‌کردن بازار مسکن جمع خواهد شد. تقریبا 7‌ماه از تغییر مقررات انتشار آگهی املاک در سکوهای اینترنتی و توافق اولیه وزارت راه‌وشهرسازی و پلتفرم‌ها می‌گذرد و حالا آنگونه که مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی می‌گوید، سکوهای میزبان آگهی‌های مسکن، فقط یک هفته برای اجرای مقررات جدید فرصت دارند و در غیراین صورت بخش املاک آنها با مجوز کمیته ذیل شورای امنیت ملی مسدود خواهد شد.

درج آگهی مسکن به‌شرط اصالت
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی می‌گوید: طبق مصوبه شورای‌عالی مسکن، برای انتشار آگهی مسکونی در سکوهای اینترنتی باید احراز هویت مالک و کدپستی انجام شود و با این کار، عملا انتشار آگهی، احراز هویت آگهی‌دهنده، مالک و کدپستی ملک(ثبت‌شده در سامانه ملی املاک و اسکان) امکان‌پذیر نیست. ابوالفضل نوروزی، در گفت‌وگو با همشهری می‌افزاید: بعد از چند ‌ماه هماهنگی و تأمین زیرساخت، در جلسه دیروز با مسئولان سکوهای آگهی مسکن، آخرین وضعیت اجرای مصوبه شورای‌عالی مسکن بررسی و مقرر شد ایرادات موجود ظرف یک هفته برطرف شود؛ درغیراین صورت بخش املاک آنها مسدود خواهد شد. او درباره پیشرفت این کار گفت: ارتباط 2سکوی بزرگ آگهی مسکن با سامانه‌ها برقرار شده است.

یکی از سکوها مصوبه را کامل اجرا کرده و باید برخی ایرادات جزئی ساماندهی شود؛ اما یکی از سکوها، آنگونه که مدنظر قانون بوده عمل نکرده و باید در این یک هفته آن را اصلاح کند. نوروزی می‌گوید: طبق مصوبه شورای‌عالی مسکن، آگهی مسکن باید بعد از استعلام از سامانه ملی املاک و اسکان منتشر شود؛ اما یکی از سکوها بعد از انتشار آگهی، امکان استعلام آن را برای مردم فراهم کرده که اگر خواستند بتوانند استعلام بگیرند. به‌گفته نوروزی، این شیوه با آنچه قانون برای ممانعت از نشر آگهی دروغ، تکراری و بدون اصالت داشته مغایر است و باید در فرصت مقرر اصلاح شود.

مقررات جدید آگهی مسکن در سکوهای اینترنتی
انتشار آگهی مسکن به‌شرط اصالت فقط یک بخش از قواعد جدیدی است که برای سکوهای اینترنتی وضع شده است. آنگونه که مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی می‌گوید، پلتفرم‌ها باید از انتشار آگهی‌های مربوط به فروش امتیاز مسکن دولتی (نهضت ملی مسکن) نیز که طبق قانون ممنوع است، جلوگیری کنند. نوروزی همچنین جلوگیری ازدرج آگهی پیش‌فروش‌های غیرقانونی را از تکالیف سکوهای اینترنتی در قانون جدید عنوان می‌کند و می‌گوید: پیش‌فروش مسکن فقط بعد از دریافت مجوز، قانونی است و درج آگهی پیش‌فروش نیز از این قاعده مستثنا نیست. او تأکید می‌کند: دولت در کنار برنامه‌ریزی برای ساخت 4میلیون واحد مسکونی در نهضت ملی مسکن، تأمین 50هزار هکتار زمین برای این نهضت، اجرای قانون جوانی جمعیت و تخصیص زمین به خانوارهای مشمول و... هر اقدامی را که احساس کند یک درصد به نفع حوزه مسکن است پیاده می‌کند و وضع و اجرای این قانون برای آگهی‌ها هم در همین چارچوب قرار دارد.

چرا اصالت‌سنجی آگهی لازم است؟
کسانی که برای خریدوفروش یا اجاره مسکن مجبور به گشت‌وگذار در دریای آگهی‌های اینترنتی بازار مسکن هستند، خوب می‌دانند که یک آپارتمان می‌تواند با توضیحات و حتی قیمت‌های مختلف از سوی چند منبع آگهی شود. در این میان، آگهی‌های زیادی به‌خصوص در بازار اجاره دیده می‌شود که مناسب به‌نظر می‌رسد و مدت کوتاهی از انتشار آن می‌گذرد؛ اما بعد از تماس تلفنی، آگهی‌دهنده می‌گوید: «موجود نیست. اجاره رفت، مالک منصرف شد...». فارغ از اینکه قصد و غرض منتشرکنندگان این آگهی تکراری و دروغ چیست، تأثیر این آگهی‌ها، چیزی جز سردرگمی مردم، مخدوش شدن قیمت‌ها و تغییر دادن قیمت برآوردی بازار نیست و بر همین اساس در همه دوره‌ها، برنامه‌هایی برای کنترل و ساماندهی آگهی‌های مسکن در دستور کار قرار گرفته است. بدترین اقدام، حذف قیمت از آگهی‌ها بود که خوشبختانه در دوره جدید، مورد تأیید متولیان حوزه مسکن نیست و نتیجه‌اش قاعده‌مند کردن آگهی‌ها با اصالت‌سنجی آنهاست. نوروزی، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی می‌گوید: در شرایط فعلی، افراد می‌توانند بازار را با انتشار آگهی‌های غیرواقعی، رفتار بازار و برآوردهای قیمتی آن را تحت‌تأثیر قرار دهند به‌گونه‌ای که حتی برآوردهای یک فروشنده واقعی نیز تحت‌تأثیر آگهی‌های دروغ آنها تغییر کند. به‌گفته او، اصالت بخشی به آگهی‌ها تا حد زیادی از قیمت‌سازی و متشنج کردن بازار جلوگیری می‌کند و اثر القایی و تورم انتظاری حاصل از آن را از بین می‌برد.

منبع:‌همشهری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس | قطر و مصر هم ضمانت کردند؛ پایان جنگ نزدیک است؟
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • هشدار کنکوری مخبر به ۳ وزارتخانه
  • معاون رییسی: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است
  • دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی
  • گلایه داوطلبان از عدم فعالسازی گزینه ثبت نام آزمون ترمیم معدل در سایت مای مدیو
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • واکنش رسمی تراکتور به جذب گل‌محمدی
  • باشگاه تراکتور: مشکل یحیی فقط به دست یک نفر حل می شود | پاسخ صریح در خصوص مخالفت با گل محمدی