Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: شرکت‌ها و صنایعی مانند نفت، حفاری، صنایع فولاد و پتروشیمی‌ها حاضر به پرداخت حق سلامت مردم خوزستان نیستند و باید به مردم پاسخگو باشند. ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۴ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی خسروی امروز در نشست هم‌اندیشی با خبرنگاران با اشاره به آغاز هفته ملی بیمه سلامت اظهار داشت: بیمه سلامت یکی از بزرگترین کارهای خدماتی است که همه اقشار مردم از آن بهره‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از معضلات بیمه سلامت عدم وجود فرهنگ استفاده از خدمات سلامت در جامعه است، افزود: تامین اجتماعی افرادی را بیمه کرده که که حقوق و درآمد مشخصی دارند اما بیمه سلامت خدمات خود را به افرادی ارائه می‌دهد که جزء قشر ضعیف جامعه و یا کم درآمد هستند.

مدیرکل سازمان بیمه سلامت خوزستان ادامه داد: خوشبختانه بیمه سلامت تاکنون همه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد را تا پایان تیرماه 97 پرداخت کرده و مابقی مطالبات را در هفته سلامت پرداخت خواهیم کرد.

خسروی ادامه داد: مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت شامل آزمایشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز تصویربرداری و پزشکان متخصص و عمومی است.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 864 نفر بیمار خاص در خوزستان داریم، گفت: با وجود تعداد بالای بیماران خاص در خوزستان همچنان از استان‌های ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و کرمانشاه به مراکز درمانی استان مراجعه کرده و فشار مالی بسیاری را به بیمه سلامت خوزستان وارد می‌کنند که با بودجه خوزستان فقط پاسخگوی بخشی از آنها خواهیم بود و باید برای آن تمهیدات مالی ویژه ای در نظرگرفته شود.

خسروی در خصوص تعداد افراد تحت پوشش بیمه سلامت در خوزستان گفت: 2 میلیون و 183 هزار نفر در خوزستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد 1میلیون و 320 هزار نفر روستایی و مابقی در سایر صندوق‌های بیمه ای هستند.

صنایع خوزستان حق آلایندگی را پرداخت نمی‌کنند

مدیرکل سازمان بیمه سلامت خوزستان با اشاره به اینکه عامل بیشتر بیماری‌های مردم خوزستان وجود صنایع آلاینده است در خصوص وضعیت پرداخت حق الایندگی توسط صنایع گفت: متاسفانه تاکنون صنایع خوزستان یک ریال حق آلایندگی پرداخت نکرده‌اند.

وی افزود: شرکت‌ها و صنایعی مانند نفت، حفاری، صنایع فولاد و پتروشیمی‌ها حاضر به پرداخت حق سلامت مردم خوزستان نیستند و باید به مردم پاسخگو باشند.

خسروی تصریح کرد: آلایندگی‌ها عامل به وجود آمدن بیماری‌های خاص و سرطان‌های ریه و خون هستند و فلرهای نفتی روزانه این آلایندگی را تشدید می‌کنند اما همچنان شاهد عدم پرداخت حق سلامت مردم و از بین رفتن سرمایه‌های انسانی در خوزستان هستیم.

در 6 ماه گذشته 185 میلیارد تومان به مراکز درمانی پرداخت شد

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان در ادامه به تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: در خوزستان یک هزار و 857. مرکز درمانی شامل 529 داروخانه، 402 پزشک متخصص، 52 بیمارستان دولتی و خصوصی و 7 مرکز جراحی با بیمه سلامت خوزستان قرارداد دارند.

وی افزود: در 6 ماه گذشته توانستیم 185 میلیارد تومان به این مراکز پرداخت کنیم و در هفته سلامت نیز 400 میلیارد ریال نیز به آنها پرداخت خواهیم کرد.

خسروی درخصوص فرهنگ‌سازی برای مقابله با بیماری‌ها اظهار داشت: بیشتر بیماری‌ها در خوزستان در اثر عدم فرهنگ سازی بهداشتی به وجود آمده که نیازمند آموزش‌های لازم توسط همه دستگاه‌های فرهنگی و بهداشتی به مردم هستیم. با پیشگیری و فرهنگ سازی در روستاها و به‌روز‌آوری پژوهش‌ها و تحقیقات برای پزشکان می‌توان میزان هزینه‌های درمانی در استان را به صورت چشمگیری کاهش داد.

انتهای پیام/ ز

R41468/P41362/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۷۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، جعفری، مدیر کل بیمه سلامت استان خبر دادند: مطالبات کلیه داروخانه‌های طرف قرارداد تا پایان اسفند پرداخت شده است، از تیرماه سال گذشته پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌هاست و از عهده ما خارج است منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند که در حال حاضر سهم ارز ترجیحی تا پایان دی ماه ۱۴۰۲ توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز شده است.

جعفری در ادامه بیان داشتند: مطالبات پزشکان (مطب ها) تا پایان اسفند پرداخت شده است و امروز هم مطالبات آزمایشگاه‌ها و موسسات تصویربرداری تا پایان بهمن تسویه خواهد شد.

وی افزودند: برای سطح یک روستایی تا پایان اسفند پرداخت صورت گرفته بود و روزهای آتی شاهد پرداخت علی الحساب فروردین ۱۴۰۳ خواهیم بود، همچنین با تامین منابع بخشی از مطالبات دانشکاهی مربوط به بهمن‌ماه نیز در دست پرداخت است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901670

دیگر خبرها

  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲