Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا، آیین گرامیداشت ششمین سالگرد شهادت سردار حبیب لک‌زایی به همراه رونمایی از دو کتاب بزم باران(زندگی شهید حبیب لک‌زایی) و گمشده مزار شریف(محمدناصر ناصری) نوشته سعید عاکف، پیش از ظهر امروز، شنبه 28 مهرماه، در سالن اجتماعات ساختمان راهیان نور برگزار شد.

سعید عاکف، با اشاره به برکات حاصل از عنایت شهید لک‌زایی گفت: کتاب‌های بسیاری درباره شهدا نوشته‌ام اما عنایت‌هایی که از شهید لک‌زایی شاهد بودم، بسیار خاص بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که حدود 25 سال پیش در مشهد طلبه بودم، در حجره‌ای درس می‌خواندم. در آن ایام تأکیداتی از مقام معظم رهبری شنیدم مبنی بر اینکه یاد و خاطره شهدا را زنده نگهداریم. البته بی‌مهری‌ها و کم‌لطفی‌هایی سبب شد تا از خیر چاپ برخی از کتاب‌هایم بگذرم اما کتاب خاک‌های نرم کوشک با وجود آنکه دوسال برای چاپش درگیر قصه‌ها و غصه‌هایی بودم، به هرحال چاپ شد و این کتاب به نوعی خط‌ شکنی در حوزه ادبیات دفاع مقدس بود و توانست یک سری موانع را از میان بردارد و رونقی در این عرصه به وجود آورد.

وی افزود: سال 91 زمانی که کسی از سوریه خبری نداشت به سوریه رفتم تا از نزدیک شاهد مقاومت‌های مدافعان حرم باشم. در آن سال 10 نفر قرار بود عازم سوریه شویم که تنها دو نفر با من همراه شدند. کتاب «شام برفی» حاصل این سفر است که البته نگارش اولیه این کتاب برعهده آقای محمودی بود و سپس نگارش ثانویه آن را من برعهده گرفتم.

این نویسنده دفاع مقدس تصریح کرد: در کتاب بزم باران و گمشده مزار شریف به دغدغه‌های داخل کشور و نفوذ وهابیت اشاره کردم که یک سال پس از چاپ جریان ترور مجلس و مرقد امام راحل و امسال هم فاجعه اهواز رخ داد. یکسال پس از چاپ کتاب گمشده مزارشریف، مرا متهم کردند که توهم توطئه دارم، اما هرآنچه که در کتاب پیش‌بینی کرده‌ بودم، یک سال بعد در کشور رخ داد.

وی بیان کرد: کتاب بزم باران به نسبت دیگر کتاب‌هایم ویژه‌تر شد چون درباره وضعیت اسفناک سیستان و بلوچستان بود. این کتاب به نوعی خط‌ شکنی در این حوزه است.

عاکف اظهار کرد: در کتاب گمشده مزارشریف موضوعات را به سه بخش تقسیم کردم که می‌توان به مقدمه، قسمت میانی و قسمت انتهایی اشاره کرد. در مقدمه این کتاب بحث نفوذ را مطرح کردم سپس به مشکلات رزمندگان فاطمیون پرداختم که تا چه اندازه در سوریه مقاومت می‌کردند. در بخش دیگر ماجرای سوریه را حلاجی کردم، مسائلی را گفتم که تا کنون پنهان مانده بود.

وی با اشاره به خصوصیات شهید لک‌زایی اظهار کرد: شهید لک‌زایی هرگز میان افراد تبعیض قائل نمی‌شد. پسر و شوهر خواهرش در منطقه «تاسوکی» شهید شدند. اگر شهید لک‌زایی تفاوتی میان آن‌ها و دیگر مجروحان قائل می‌شد، هرگز فرزندش مسلم شهید نمی‌شد چراکه وقتی به او گفتند ماشینی را بفرستیم تا مجروحان را هرچه سریع‌تر ببریم، او گفت که اگر همه مجروحان را می‌توانید، ماشین بفرستید آن‌ها را اعزام کنید درغیر این صورت این کار را انجام ندهید.

این نویسنده دفاع مقدس تصریح کرد: در چاپ چهارم کتاب گمشده‌ مزار شریف، پایان صفحه، اثر را تقدیم به سه شهید کردم که می‌توان به شهدایی همچون روح‌الله عالی، شهید رضا نجفی و شهید محمد تولایی فاروجی اشاره کرد.

 

در ادامه این برنامه حجت‌الاسلام والمسلمین نجف لک‌زایی، برادر شهید لک‌زایی اظهار کرد: سعید عاکف بدون هیچ حمایتی و با نیت الهی در حوزه دفاع مقدس و مدافعان حرم گام برمی‌دارد و به‌عنوان یکی از افسران جنگ نرم به شمار می‌رود. او فرامین مقام معظم رهبری را محور کار خود قرار داده و پیش می‌رود.

وی افزود: عاکف با آثار خود مسیر جدیدی را در عرصه علوم انسانی و مدیریت کشور رقم می‌زنند. او در آثارش توجه خاصی به قدرت نرم متعالی، امنیت متعالی و مدیریت متعالی دارد. این نویسنده در آثارش از دو الگو بهره‌‌برداری می‌کند که این دو الگو عبارتند از دنیاگرایانه و دنیای معنوی.

برادر شهید لک‌زایی اظهار کرد: در بیشتر آثار عاکف ارزش‌های معنوی بر ارزش‌های مادی غالب است و معتقدم اگر ایمان نباشد، ارزش‌های مادی برزندگی حاکم می‌شود. در زندگی شهید لک‌زایی اگر ایمان نبود نمی‌توانست با 77 درصد جانبازی و 23 درصد سلامتی و با یک چشم و ترکشی در بدن، اینچنین امر به معروف و نهی از منکر را پیگیری کند.

وی بیان کرد: ما باید آثار این‌چنینی را پشتوانه راهبردی و تئوریکی بدانیم و این دست آثار را مورد توجه قرار دهیم. گاهی اوقات به آثار دفاع مقدس به عنوان تفریحی و تاریخی نگاه می‌شود درحالی که این تولیدات به نوعی آثار راهبردی هستند.

لک‌زایی اظهار کرد: جنس آثار سعید عاکف متفاوت است و زمانی که آثار این نویسنده را می‌خوانیم، شخصیت‌های اثر با تمام وجود با ما صحبت می‌کنند. امیدواریم جامعه علمی رویکرد خود را به این آثار اصلاح کند و نگاه راهبردی را جایگزین نگاه ساده‌اندیشانه کنند.

در ادامه علیرضا مختارپور، دبیرنهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: این کتاب امروز ساعت یک ربع به هفت به دستم رسید و تا ساعت هشت و نیم تمامش کردم. این اثر بسیار جذاب است. برخی از نویسندگان با کهولت سن، قلم‌شان ضعیف‌تر می‌شود، اما سعید عاکف، قلمش تند و تیزتر شده است و برخی از مسائل انحرافی جامعه را صریح‌تر بیان کرده است.

وی افزود: مقام معظم رهبری پنجم مهرماه سال 95 فرمودند که زندگینامه شهدا، خصوصیات و سبک زندگی آن را بیشتر مورد توجه قرار دهیم.

دبیرنهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در بخشی از کتاب بزم باران به گونه‌ای خصوصیات شهید لک‌زایی روایت شد که یاد نامه 45 حضرت امیرالمؤمنین (ع)افتادم که به میهمانی دادن اشاره دارد.

وی بیان کرد: پس از دوران دفاع مقدس شاهد انحرافاتی در جلسات بودیم که می‌گفتند ما برای حضرت امام خمینی(ره) کاری نکردیم و من در آن جلسه پاسخ دادم که پس رزمندگان ما چه کردند؟ امروز مدافعان حرم ما چه کردند؟ اقداماتی که شهید لک زایی در مقابل جریان فاسد وهابیت کرد، ارزشمند است. شهید لک‌زایی یک منتظر فعال و کنش‌گر بود نه آنکه برخی از منتظران امام زمان(عج) در خانه ماندند تا آنقدر فساد زیاد شود که ایشان ظهور کنند.

در ادامه سردار هاشمی‌دانا، مدیرعامل خبرگزاری دفاع مقدس اظهار کرد: ترویج فرهنگ شهدا و سبک زندگی آن‌ها در جامعه مهم‌ترین اقدامی است که باید مدنظر قرار دهیم. ما همیشه پس از شهادتشان طرح موضوع می‌کنیم درحالی که باید زمانی که در جامعه بودند، از آن‌ها یاد کنیم.

وی افزود: ما در خبرگزاری دفاع پرس همه تلاش‌مان را خواهیم کرد تا ارزش‌های شهدا و چهره‌هایی که ثابت قدم بودند را به جامعه امروز معرفی کنیم.

 انتهای پیام                                              

منبع: ایکنا

کلیدواژه: شهید حبیب لک زایی خبرگزاری ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است

امیر آشتیانی در پیامی به مناسبت روز خلیج فارس تاکید کرد: راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیرمحمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت 10 اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهد‌ت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • وزیر دفاع یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت