Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست،محمد حسین ایمانی رئیس کمیته هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خبری افتتاحیه دانشگاه استاد فرشچیان که صبح امروز برگزار شد، گفت: پس از تأسیس کمیسیون هنر و معماری و شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد مباحث هنری شدیم.
وظایف اصلی کمیسیون هنر و معماری
 
رئیس کمیته هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره وظیفه اصلی کمیسیون هنر و معماری اظهار کرد: وظیفه اصلی این کمیسیون پرداختن به موضوع معطل مانده هنری در کشور بود و از جمله فعالیت‌های این کمیسیون می‌توان به ساخت دانشگاه فرشچیان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه موضوع ساخت دانشگاه استاد فرشچیان چنیدن بار به وزارت علوم راه پیدا کرده است، گفت: موضوع ساخت دانشگاه استاد فرشچیان چندین مرتبه در دوره‌های مختلف وزارت علوم و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد که پس از بررسی‌های مختلف دانشگاه آزاد برای ساخت این دانشگاه اعلام حمایت کرد.
مبنای فعالیت دانشگاه  استاد فرشچیان  
 
ایمانی درباره چگونگی فعالیت در دانشگاه فرشچیان گفت: از گذشته‌های دور سیستم هنری بر پایه استاد- شاگردی بوده است و مبنای فعالیت در دانشگاه فرشچیان هم به همین صورت است یعنی ابتدا استعدادهای ناب هنری توسط اساتید شناخته می‌شوند و سپس برای فعالیت در دانشگاه فرشچیان وارد می‌شوند.
 
رئیس کمیته هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره چشم‌انداز دانشگاه استاد فرشچیان گفت: این دانشگاه از ابتدای این هفته و روز دوشنبه افتتاح می‌شود و به دنبال این است که در مدتی کوتاه به بزرگترین مکتب‌خانه هنری کشور تبدیل شود و این دانشگاه محفلی برای محکم‌ کردن ریشه‌های هنر میان دانشجویان است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه فرشچیان شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۰۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آمون ظهر سه شنبه در نشست کارگروه برنامه‌های تابستانی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد مشگین شهر اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ کانون در استان فعالیت دارند و گستردگی مناطق، کمبود نیروی انسانی و اعتبار و عدم تجهیز کانون‌ها و بیماری کرونا در سال‌های اخیر مشکلاتی را برای مجموعه ما به همراه داشته است.

وی ادامه داد: حمایت‌های مسئولان استانی از برنامه‌های دبیرخانه مساجد نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده است.

آمون بیان کرد: تابستان بهترین فرصت است که مدیران کانون‌ها با برنامه‌های فرهنگی و هنری و قرآنی و تربیتی زمینه جذب نوجوان و جوانان را فراهم کنند.

جعفری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن خوش آمدگویی و تشکر از حضور مسئول کانون‌های مساجد استان اردبیل و هیئت همراه در سخنانی گفت: در حقیقیت مردمی‌ترین تشکل و مجموعه‌های فرهنگی، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد هستند.

وی درادامه گفت: درشهرستان مشگین شهر تعداد ۸۱ کانون با مجوز از دبیرخانه مساجد فعالیت دارند و از این کانون‌ها ۵۶ کانون روستایی و ۲۵ کانون شهری فعالیت دارند.

کد خبر 6099402

دیگر خبرها

  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • پیکر آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت