Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اين كتاب با هدف آشنايی دانشجويان با سيره تربيتی پيامبر(ص) و اهل بيت(ع) توسط دكترسيدعلی حسينی‌زاده و دكترمحمد داودی، دانشياران گروه علوم تربيتی پژوهشكده علوم رفتاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نگارش درآمده است.

در مقدمه درس‌نامه سيره تربيتي پيامبر و اهل بيت مي‌خوانيم: پيامبر«صلي الله عليه و آله» و اهل بيت آن حضرت كامل ترين سرمشق تربيتي بوده و بررسي سيره تربيتي ايشان مي تواند چراغي فراروي مربيان و والدين در تربيت نسل جديد باشد و تاريكي‌هاي اين مسير سخت و پرمخاطره را برای آنان روشن كند زيرا بررسي سيره‌های تربيتي آنها پرده از روی قواعد، اصول، روش‌ها و فنون تربيتي به كار رفته در رفتارهاي تربيتي آنان بر مي‌دارد و مربيان و والدين مي‌توانند از اين روش ها و قواعد، در فعاليت‌های تربيتی خود بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درسنامه يادشده پس از گذشت هفت سال از نخستين چاپ كتاب تك‌جلدي كتاب سيره تربيتي پيامبر(ص) و اهل بيت(ع) با درخواست دانشگاه فرهنگيان و براي تأمين نيازهاي آموزشي آن دانشگاه، با ويرايشي دوباره و افزودن بخش تربيت اجتماعي توسط دكتر سيدعلي حسيني‌زاده در اختيار استادان و دانشجويان دانشگاه فرهنگيان و ديگر علاقه‌مندان از جمله طلاب حوزه علميه خواهران قرار مي‌گيرد.

علاقه‌مندان مي‌توانند اين كتاب 414 صفحه‌اي را با قيمت 24000 تومان از كتاب فروشی‌ها يا از طريق سايت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی rihu.ac.ir خريداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن حوزه سیره تربیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در دیدار با دکتر وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه اظهار داشت: این پژوهشگاه قطب مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران و منطقه است و ما در این پژوهشگاه در مرز های دانش و نیازهای ایران و منطقه در حال فعالیت علمی هستیم.

وی افزود: تا کنون فعالیت های فراوانی در حوزه تشخیص زود هنگام سرطان، مطالعات اصولی و بنیادین میوه زیتون، کشت غلات و گندم مقاوم به شوری، پروبیوتیک ها و حیوانات مدل بیماری با روش ویرایش ژن، ساخت کیت های تشخیصی انسانی و دام و طیور و ساخت واکسن HPV و واکسن آنفولانزا در پژوهشگاه انجام شده است.

رئیس پژوهشگاه ژنتیک در ادامه گفت؛ در جهان امروز علیرغم شعارهای فریبنده غربی ها، متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم و برای مقابله و عبور از این آپارتاید علمی باید با دانشگاه های کشورهای دوست و همسایه ائتلاف علمی تشکیل دهیم و با این ائتلاف در دانش و فناوری ایجاد قدرت نمائیم که با این ائتلاف علمی می توانیم تهدیدات آینده سلامت بشر و پاندمی هایی نظیر کرونا را شناسای و کنترل کنیم.

دکتر محمدی در پایان عنوان کرد: بر اساس سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران، ما در حوزه علمی و فناوری، به دنبال تعاملات بین المللی با دانشگاه های جهان هستیم و با توجه به روابط استراتژیک میان ایران و روسیه، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری علاقمند است با دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری و تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح ها و پروژه های مشترک همکاری های ارزنده ای داشته باشد.

در ادامه این نشست، دکتر وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و بازدید از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری اظهار داشت: دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا دانشگاهی با قدمت یک قرن است و در شاخه های مهم بیوتکنولوژی، ژنتیک پزشکی ، ژنتیک دام و طیور و آبزیان و کشاورزی و هوا و فضا فعالیت می کند و اشتراکات علمی بسیاری با پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دارد و مایه مسرت و افتخار ما خواهد بود که تعاملات علمی بالایی با پژوهشگاه شما داشته باشیم.

در پایان این نشست، هیات روسی از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بازدید به عمل آورد.

کد خبر 6086670 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره آموزشی تربیتی معراج در فرخ شهر
  • گزارش سازمان جهانی هواشناسی در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • اولین کودکستان‌های «تاک» دانشگاه آزاد مهرماه افتتاح می‌شوند
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی