Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  محسن رستمی سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت : در شش ماهه امسال ۳۸۹ مجوز سرمایه‌گذاری صنعتی با سرمایه گذاری ۲۰۶۷ میلیارد تومان و اشتغالزایی بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر در کرمانشاه صادر شده که از نظر تعداد ۱۵۱ درصد، از نظر میزان سرمایه‌گذاری ۲۴ درصد و از نظر اشتغالزایی ۱۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از رشد قابل توجه واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی استان هم یاد کرد و ادامه داد: امسال ۱۷۱ قرارداد با وسعت ۶۵ هکتار در شهرک‌های صنعتی استان منعقد شده که این عدد در سال گذشته ۲۸ قرارداد به وسعت ۱۵ هکتار بوده است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از این سرمایه‌گذاری‌ها مربوط به مناطق زلزله زده بوده، به گونه‌ای که اکنون در شهرک صنعتی سرپل‌ذهاب دیگر زمینی برای واگذاری نیست.

وی اشاره‌ای هم به واحد‌های صنعتی که در شش ماهه امسال به بهره‌برداری رسیده داشت و خاطرنشان کرد: در این مدت ۳۷ واحد صنعتی با سرمایه‌‎گذاری بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده که برای ۱۱۶۰ نفر اشتغالزایی داشته است.

به گفته این مسئول، در این مدت ۴۴ واحد صنعتی استان نیز که غیرفعال بودند دوباره به چرخه تولید برگشتند که سرمایه‌گذاری آن‌ها ۴۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی آن‌ها ۶۱۸ نفر بوده است.

وی عمده واحد‌های فعال شده را مربوط به حوزه مصالح ساختمانی در مناطق زلزله دانست و تاکید کرد: هدفگذاری ما برای سال جاری فعالسازی ۵۵ واحد راکد در کل استان است.

رستمی در ادامه از پیگیری برای راه‌اندازی هشت طرح صنعتی مهم در استان هم خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاری این طرح‌ها بیش از ۲۷۰۰ میلیارد تومان است و با راه‌اندازی آن‌ها ۱۹۰۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد و اکنون در زمان ساخت نیز حدود هزار نفر در این طرح‌ها مشغول به کار هستند.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ذوب آهن کرمانشاه را از مهمترین این طرح‌های صنعتی برشمرد که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد و تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی گفت: طرح تولیدی ایلیاذرت نیز از دیگر طرح‌های مهم است که تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

رستمی درباره واحد تولیدی بیواتانول نیز عنوان کرد: این واحد که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری است و کار ساخت آن از سال ۱۳۹۵ آغاز شده، اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی از فعالیت ۱۶۰ نفر در این طرح تولیدی در مرحله ساخت خبر داد و افزود: بیواتانول با همکاری ایدرو ساخته خواهد شد و بر اساس طرح آن از گندم و ذرت برای تولید بیواتانول و خوراک دام و طیور استفاده می‌شود.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه درباره کارخانه قوطی‌سازی زمزم نیز یادآوری کرد: این طرح اکنون پیشرفت خوبی دارد و تا دی ماه به تولید آزمایشی خواهد رسید.

رستمی ظرفیت این واحد را تولید ۱۱۰ قوطی در دقیقه اعلام کرد و گفت: هم اکنون کلیه تجهیزات کارخانه قوطی سازی زمزم نصب شده است.

وی همچنین از پیشرفت ۳۰ درصدی طرح توسعه پتروشیمی کرمانشاه هم خبر داد که سرمایه‌گذاری قابل توجهی دارد.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه افزود: در حوزه طرح‌های معدنی نیز در سال جاری ۲۰ معدن با اشتغال ۱۸۶ نفر دوباره به چرخه تولید برمی‌گردد.

 

 

انتهای پیام/د

۳۸۹ مجوز سرمایه‌گذاری صنعتی با سرمایه گذاری ۲۰۶۷ میلیارد تومان صادر شده است

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۲۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • صدور بیش از ۱۵ هزار مجوز الکترونیکی کسب و کار در استان گلستان
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد