Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،؛ امیرعلی پارسا رئیس مرکز آمار در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه به مناسبت هفته آمار و برنامه ریزی با اشاره به مرجعیت مرکز آمار اظهار کرد:اولین قدم در جمع آوری اطلاعات و جلوگیری از نشت شایعه در آمار‌های اجتماعی و اقتصادی، حفظ مرجعیت مرکز آمار ایران و جلوگیری از ارائه آمار به شکل موازی از سوی سایر سازمان‌های ذینفع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز آمار افزود: بدون وجود آمار صحیح، برنامه ریزی دقیق برای نظام اقتصادی کشور امکان پذیر نیست و اطلاعاتی آماری دقیق مورد نیاز دولت و مردم است.

بیشتر بخوانید:تورم ۱۰.۲ درصدی، میانگین نرخ تورم است

وی با اشاره به عدم تطبیق آمار‌های ارائه شده از سوی برخی از سازمان‌ها با مرکز آمار ایران بیان کرد: بانک مرکزی و بسیاری از سازمان‌های دیگر اقدام به انتشار آمار‌های مختلف در زمینه‌های اقتصادی می‌کنند که جامع نبودن با اطلاعات آن با مرکز آمار منافات دارد و فضای کشور را با التهاباتی مواجه خواهد کرد.

پارسا در پایان با اشاره به تصویب قانون آمار گفت: از سال آینده با اجرایی شدن قانون آمار ایران می توان به ارائه آمار‌های درست و قابل اعتماد در کشور امیدوار شد.

انتهای پیام/

اجرایی شدن قانون آمار ایران از سال آینده

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد

اسرائیل در حال باختن است، آمار و ارقام این مسئله را می‌گویند و گزارش موسسه اندیشه اسرائیل هم آن را تایید کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارانوت در گزارشی که امروز سه شنبه منتشر شد، اعتراف، کرد، اسرائیل در حال باختن همه چیز است و این مسئله از آمار و ارقام منتشر شده در مورد آن کاملا هویدا است.

یووال حنینوویچ در این گزارش آورده است، موسسه اندیشه اسرائیل در گزارش جدید خود اعلام کرد، اسرائیل در جایگاه بسیار بدی قرار گرفته است و بسیاری از پارامترهای بین المللی دچار افت شدیدی شده و در رده 83 در میان 146 کشور جهان در کنار زامبیا و اندونزی قرار گرفته است، در مورد شرایط اقتصادی روز به روز اوضاع بحرانی تر می‌شود، آموزش به قهقرا رفته و احساس امنیت بشدت تضعیف شده است، به رغم آن که اسرائیل خود را یک قدرت منطقه‌ای نظامی و الکترونیکی می‌داند اما جایگاهش در سال‌های اخیر در ابعاد امنیتی و اقتصادی به شدت افول کرده است.

این نویسنده در ادامه می‌افزاید، آمار و ارقام بهتر از کلمات و تصاویر سخن می‌گویند و به ما اطلاع داده و حتی نهیب می‌زنند که اسرائیل در حال باختن است.

این جمله پرفسور ایوا ایلوز است زمانی که می‌خواست در رابطه با نتایج شوک آور گزارش اسرائیل 2024 سخن بگوید، گزارشی که هفته جاری صادر شد.

این گزارش چکیده تحقیق عمیقی است که موسسه اندیشه اسرائیل انجام و در چارچوب آن پژوهشگران این موسسه مجموعه متنوعی از شاخص‌های بین المللی تجربی در زمینه‌‌هایی همچون امنیت، دموکراسی، قدرت اقتصادی، سرمایه‌های انسانی و شرایط نظام حاکم را مورد بررسی قرار داده و اسرائیل را در این زمینه‌ها با بقیه جهان مورد مقایسه قرار می‌دهند.

این گزارش نشان می‌دهد که اسرائیل در شاخص‌های بین المللی در اکثر زمینه‌ها دچار پس رفت شده و برخی از شاخص‌ها به نقطه قعر در میان اعضای سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه رسیده است، که به خودی خود بیانگر ضعف عملکرد ساختار حاکم است.

به طور مثال در شاخص نرمش اجتماعی اسرائیل در یکی از پایین‌‌ترین ردها و در رتبه 83 از 146 قرار دارد و در بعد سرمایه‌های انسانی در بعد فساد حاکمیتی هم اسرائیل رتبه 45 و در شرایط دموکراسی هم در این لیست 44 ام هستیم.

در ادامه این مقاله آمده است، محققان این مرکز تاکید دارند شکاف اجتماعی و اقتصادی روز به روز در حال افزایش است در حالی که شرایط آموزش قبل از تکمیلی هم به شدت اوضاع وخیمی دارد.

شرایط اقتصادی در اسرائیل در شرایط بحرانی قرار گرفته و شرایط دموکراسی هم در آن در حال فروپاشی هر چه بیشتر است و اعتماد به ساختار‌های حاکمیتی هم به شدت دچار شکنندگی شده است.

موردخای کوهن پژوهشگر میهمان در این مرکز تحقیقات اسرائیلی و مدیر سابق وزارت امور داخلی (رژیم صهیونیستی) هم در رابطه با این گزارش می‌گوید: اسرائیل امروز در بحران عمیق حاکمیتی به سر می‌برد، براساس شاخص‌های بین المللی، سیاست فشار بر خدمات عمومی در اسرائیل به آن و به ساکنانش زیان وارد کرده است، مدیریت عمومی طی سال‌های اخیر دچار ضعف شده و سرمایه‌های زیادی که در بخش آموزش و آموزش عالی صورت گرفته نتیجه چندانی به همراه نداشته و در مقایسه با شرایط بین المللی اسرائیل در زمره و دسته عقب افتاده‌ها قرار می‌گیرد.

دکتر ساگی الباز دیگر پژوهشگر این مرکز هم از اسرائیلی‌ها می‌خواهد تا از خواب بیدار شوند، زیرا نتایج گزارش فراگیر در مورد اسرائیل 2024 باید هر اسرائیلی را نسبت به آینده اسرائیل دچار نگرانی کند، زیرا نتایج آن به وضوح نشان می‌دهند که اسرائیل در شاخص‌های محوری بین المللی در حال پس رفت به سوی پایین‌‌ترین نقاط این لیست است.

ژنرال بریک: ادامه جنگ منجر به فروپاشی اسرائیل می‌شودمردم لبنان: موشکهای سپاه بر فراز قدس؛ نماد فروپاشی اسرائیلپایان جنگ نابرابر آغاز فروپاشی ساختار رژیم صهیونیستی است

در بخش دیگری از این گزارش هم اسرائیل در شاخص تروریسم در رتبه دوم قرار می‌گیرد که خود بیانگر ناامنی شدید در آن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • دیدار سفیر ایران در بلاروس با امیرعبداللهیان
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • شکایت تیک‌تاک و بایت دنس برای جلوگیری از فروش اجباری در آمریکا
  • سرسام آماری؛ چرا داده‌های نرخ تورم بانک مرکزی شفاف نیست؟
  • چرا داده‌های نرخ تورم بانک مرکزی شفاف نیست؟
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • هشدار درباره تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است