Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی میل، نشریه نیوزویک آمریکا به تازگی مصاحبه ای از جمال خاشقجی، روزنامه نگار و تحلیلگری منتقد سعودی را منتشر کرده که  پیش از حضور و قتل او در کنسولگری عربستان سعودی در استانبول انجام شده است و این نشریه به واسطه محتوای ضد سعودی و پیامدهای منفی آن برای خاشقجی از انتشار آن در زمان حیات وی خودداری کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مصاحبه، خاشقجی 59 ساله به شدت از «حکومت استبدادی» محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی انتقاد کرده است.

خاشقجی در بخشی از این مصاحبه گفت: «من خواستار سرنگونی رژیم نیستم، زیرا می دانم که این امکان پذیر نیست و بسیار خطرناک است و کسی برای سرنگونی رژیم وجود ندارد. من فقط خواستار اصلاح رژیم هستم.»

او با اشاره به اینکه محمد بن سلمان  از نوین گرایی فراری است و به دنبال اجرای سنت های اجداد خود در عربستان است، او را «رئیس یک قبیله سنت گرای قدیمی» دانست و افزود: «گاهی اوقات احساس می کنم او می خواهد از میوه های مدرنیته، [فناوری های] سیلیکون ولی (منطقه ای در آمریکا که مقر اصلی شرکت های فناوری در آن قرار دارد)، سینما ها و هر چیز دیگری لذت ببرد ولی در عین حال می خواهد عربستان را همانند پدربزرگش اداره کند. او هنوز مردم را نمی بیند. زمانی او قادر به دیدن مردم خواهد بود که اصلاحات واقعی را اجرا کند.»

او برخی از همدستان بن سلمان از جمله ترکی الشیخ، مشاور حوزه ورزش و سعود القحطانی، مشاور رسانه ای سابق او را «آدمکش» توصیف کرد و معتقد بود بن سلمان از مشاوران مناسبی که او را راهنمایی کنند، برخوردار نیست. او گفت: مردم از آنها هراس دارند. زمانی که آنها را به چالش بکشند، راهی زندان خواهند شد.

خاشقجی در انتهای مصاحبه اش با نیوزویک گفت: بن سلمان عربستان سعودی را به سوی آنچه خودش می خواهد حرکت می دهد؛ عربستانی مطابق شیوه محمد بن سلمان.

جمال خاشقجی، روزنامه نگار و تحلیلگر منتقد محمد بن سلمان در سال 2017 و در اوج وحشیگری های حکومت ولیعهد سعودی علیه روشنفکران و روزنامه نگاران، عربستان را به مقصد آمریکا ترک کرد و فعالیت خود را در روزنامه آمریکایی واشنگتن پست علیه حکومت بی رحم سعودی ادامه داد.

او روز 2 اکتبر [10 مهر] برای تنظیم اسناد ازدواجش به کنسولگری عربستان در استانبول رفت ولی موفق به خروج از آن نشد. دولت عربستان پس از 18 روز تحمل فشارهای بین المللی به قتل او اعتراف کرد و مدعی شد وی بر اثر درگیری در داخل کنسولگری عربستان در استانبول کشته شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری

به گزارش قدس آنلاین، وزرای بازرگانی و نفت پاکستان امروز در پایگاه هوایی نورخان در مجاورت شهر اسلام‌آباد از هیات بلندپایه تجاری سعودی استقبال کردند.

هیات سعودی به ریاست معاون وزیر سرمایه‌گذاری این کشور متشکل از ۵۰ نفر از مسوولان ارشد شرکت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه‌های انرژی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، پتروشیمی، بندرگاه، پالایشگاه، معاون، مخابرات و راه و ارتباطات است.

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان درحالی انجام می‌شود که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هشتم اردیبهشت امسال و برای دومین بار به عربستان رفت؛ جایی که وی علاوه بر شرکت در اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصاد با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

علاوه بر این، پاکستان در بیست و هشتم فروردین میزبان فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و هیات بلندپایه اقتصادی همراه وی بود. در این بازدید، مسوولان عربستانی قول افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان و ترغیب شرکت‌های بزرگ تجاری سعودی برای ورود به بازار پاکستان را دادند. سفر امروز هیات دیگری از عربستان در نتیجه توافق اخیر ۲ کشور برای گسترش تعاملات تجاری و یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری عربستان در پاکستان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی وزارت بازرگانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیات سعودی از سوی جام کمال خان وزیر بازرگانی و مصدق ملک وزیر نفت پاکستان مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در طول سه روز آینده مسوولان ۳۰ شرکت پاکستانی با طرف‌های سعودی خود پیرامون سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک مذاکرات کنند.

وزیر بازرگانی پاکستان در این خصوص اعلام کرد که هر ۲ کشور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل را برای شناسایی راهکارهای سرمایه‌گذاری و اشتغال زایی تبیین خواهند کرد.

ترافیک سفر مقامات پاکستان و عربستان سعودی به کشورهای یکدیگر به ویژه از زمان آغاز به کار دولت شهباز شریف به خوبی نشانگر عمق روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری مابین اسلام‌آباد و ریاض و همچنین میل و اشتیاق پاکستان به توسعه روابط به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری با عربستان دارد.

در نقطه مقابل برخی از منتقدان در پاکستان معتقدند، عربستان چندین بار از سرمایه‌گذاری‌های مختلف در پاکستان صحبت کرده است، ولی تا به حال هیچ نتیجه ملموسی نداشته است. با این حال در آذرماه گذشته عربستان سپرده گذاری ۳ میلیارد دلاری خود در بانک مرکزی پاکستان را با هدف حمایت از بهبود معیشتی این کشور برای یکسال دیگر تمدید کرد.

سال گذشته دولت پاکستان با حمایت ارتش این کشور شورایی موسوم به «شورای ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری SIFC» را تشکیل داده که هدف اصلی آن تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان به ویژه از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است و نقش ارتش نیز به عنوان تضمین دهنده سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند