Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این عصر که عصر تلفن های هوشمند است بسیاری از والدین در اقدامی غلط با تهیه یک تلفن همراه برای کودکان خود تلاش می کنند تا سرگرمی آنها را فراهم کنند. این در حالی است که تحقیقات زیادی که انجام شده است نشان می دهد که استفاده بیش از حد از تلفن هوشمند و دستگاه های مشابه برای کودکان خطرناک و در واقع نامناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطمئنا اتفاقی که برای پسر 15 ساله تایوانی در سال 2015 رخ داد یک مثال واضح از خطرات بیشمار تلفن های هوشمند برای کودکان و نوجوانان به شمار می رود. این مورد می تواند هشداری جدی برای والدین تلقی شود تا از در اختیار قرار دادن تلفن های هوشمند به کودکان کم سن و سال خود خودداری کنند. بنا به گزارش TWGreat Ddily والدین این کودک از سن 5 سالگی او اقدام به خرید یک تلفن همراه هوشمند برای پسر خود کرده بودند. همه چیز عادی و خوب پیش می رفت تا اینکه در سال 2015 درد شدید چشم و سر این نوجوان آغاز شد. این در حالی بود که سردرد این نوجوان آنچنان شدید بود که او از درد به خود می پیچید. پس از وخیم شدن وضعیت او برای درمان زیر نظر یک متخصص اعصاب قرار گرفت اما هیچ چیز غیرعادی در آزمایشات او پیدا نشد.

این نوجوان که از درد چشم نیز شکایت داشت برای تشخیص علت درد به یک چشم پزشک مراجعه کرد. هنگامی که چشم پزشک چشم او را معاینه می کرد از ضعیف شدن ماهیچه های چشم او دچار حیرت شد. شدت ضعیف شدن ماهیچه های چشم این نوجوان به حدی بود که پزشک به والدینش گفت که وضعیت چشم فرزند آنها شبیه به یک فرد در 50 سالگی‌اش است. این نوجوان در حالی دچار پیرچشمی ( Presbyopia) شده بود که این عارضه در سنین نوجوانی به ندرت رخ می دهد.

پس از مشخص شدن علت چشم درد شدید نوجوان، این پزشک متوجه شد که این نوجوان طی 10 سال گذشته روزانه بیش از 10 ساعت به بازی با دستگاه های الکترونیکی و ویدئو گیم مشغول بوده است. این پزشک به والدین توصیه کرد که با کنترل فرزندانشان در استفاده از تلفن های همراه و گجت ها از خطراتی که به سلامتی فیزیکی و روحی آنها آسیب می زند جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

پیرچشمی پسر نوجوان در اثر ناآگاهی والدین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلفن هوشمند موبایل تلفن همراه شبکه های اجتماعی خردسالان کودکان مضرات تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم