Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس رسانه ملی به تلاش رسانه ملی برای مطالعه و بررسی راهبرد‌های دشمن در این زمینه اشاره کرد و گفت: صداوسیما هوشمندانه در مقابل این تهدید دشمن ایستاده است و اگر رسانه ملی نبود امروز کشور اوضاع دیگری داشت. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو عبدالعلی علی عسکری رییس صداوسیما در ششمین نشست سراسری مدیران رسانه ملی با بیان اینکه دشمنان نظام برای پایین آوردن تاب‌آوری ملی در کشور تلاش می‌کنند، گفت: حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی و تاب آوری ملی از مهمترین نیاز‌های امروز کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس سازمان صداوسیما به یکی از تعاریف تاب‌آوری پرداخت و گفت: یکی از تعاریف این است که کشور در مقابله با تهدیدها، بتواند در چهار محور توانمندی داشته باشد؛ اول اینکه بتواند کارکرد‌های حیاتی‌اش را در مقابل تهدید‌ها حفظ کند و دچار فروپاشی نشود، دوم اینکه بحران‌ها را با هزینه معقولی پشت سر گذارد و قادر به بازسازی خودش باشد، سوم در خلال مقاومت و تلاش برای بقا از اهداف اساسی اش منحرف نشود و دشمنان نتوانند آن را از مسیر راهبردی اش منحرف کنند و چهارم اینکه هنگام تلاش برای تاب‌آوری و مقاومت، به طور دائم سرمایه اجتماعی اش را افزایش دهد و در پایان با احساس توفیق و پیروزی از آن بحران خارج شود.

وی با اشاره به تشدید عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای به عنوان راهبرد دشمن افزود: دشمن در این برهه به طور جدی بر این راهبرد متمرکز شده، گرچه پیش از این نیز از این راهبرد‌ها بهر می‌برده است، اما اکنون آمریکایی‌ها و دیگر دشمنان کشور برای تخریب افکار عمومی اولویت بیشتری به آن بخشیده اند. آن‌ها میلیارد‌ها دلار برای سیاه‌نمایی اوضاع کشور در فضای مجازی و رسانه‌ها صرف می‌کنند.

علی عسکری تزریق ادبیات فروپاشی را از راهبرد‌های دیگر دشمن خواند و عنوان کرد: دشمن از ابتدای انقلاب تا کنون تلاش کرده بین نخبگان، اصحاب رسانه، نویسندگان و... نوعی ادبیات تخریبی تزریق کند که چنین ادبیاتی امروز گریبانگیر برخی رسانه‌ها در کشور نیز شده است.

نباید آنتن رسانه ملی را به کسی که ادبیات سیاه نمایی دارد، بدهید

وی خطاب به مدیران صداوسیما گفت: در این بین شما باید گوهرشناس باشید، نباید آنتن رسانه ملی را به کسی که ادبیات سیاه نمایی دارد، بدهید، ما باید کسی را که دارای ادبیات سازنده و فکر سازنده است، بشناسیم و به آن‌ها فرصت بیان افکار بدهیم که البته این موضوع با نقد عالمانه کاملا متفاوت است.

رییس صداوسیما از افزایش اعتماد اجتماعی به عنوان روش دیگری برای بالا بردن سرمایه اجتماعی یاد کرد و گفت: بالا بردن حسن ظن یکی از زمینه‌هایی است که رسانه‌ها در ایجاد آن نقشی جدی دارند و باید در تمام زمینه‌ها چه تهیه کار‌های مستند، فیلم و سریال و چه قالب‌های دیگر تلاش کنیم حسن ظن مردم را بالا ببریم.

وی آگاهی بخشی از واقعیت‌های جامعه و تقویت حس مسئولیت پذیری مردم نسبت به جامعه را در افزایش سرمایه اجتماعی مؤثر دانست و تصریح کرد: اگر بتوانیم در مردم احساس مشارکت در کار‌ها را ایجاد کنیم احساس همدلی و همیاری در آن‌ها ایجاد می‌شود که تأثیر بسزایی در رشد سرمایه اجتماعی خواهد داشت.

رییس صداوسیما با اشاره به تعدد ماهواره‌ها و شیب تند بالا رفتن تعداد شبکه‌های معاند ماهواره‌ای و بالا رفتن پهنای باند و گستره فعالیت شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی گفت: فشار رسانه‌ای بر افکار عمومی هر چه پیشرفت کند دشمن بهتر می‌تواند تصویرسازی غلط کند و اگر نتوانیم در مقابل این راهبرد دشمن تصمیم بگیریم در آینده دچار مشکل خواهیم شد.

اگر رسانه ملی نبود امروز کشور اوضاع دیگری داشت

علی عسکری به تلاش رسانه ملی برای مطالعه و بررسی راهبرد‌های دشمن در این زمینه اشاره کرد و بیان کرد: صداوسیما هوشمندانه در مقابل این تهدید دشمن ایستاده است و اگر رسانه ملی نبود امروز کشور اوضاع دیگری داشت.

وی خطاب به حاضران در این نشست گفت: هر کدام از شما برای امید بخشی به مردم و نشان دادن پیشرفت‌ها و توفیقات کشور فعالیت می‌کنید و این فعالیت تأثیرش را بر جامعه گذاشته است.

رییس صداوسیما ایجاد تصویر روشن از آینده و امید آفرینی را از راهبرد‌های رسانه ملی برای بالا بردن تاب‌آوری دانست و اظهار کرد: مردم باید از درون برنامه‌ها درک کنند که بن‌بستی در کشور نیست و مشکلات در حال رفع شدن هستند، اگر مدیران در برنامه‌ها پاسخگو باشند به اعتماد و روحیه امید در مردم کمک می‌شود.

وقتی رسانه حرف مردم را بزند مردم متوجه می‌شوند حاکمیت از اوضاع آن‌ها با خبر استعلی عسکری نمایندگی از مطالبات بحق مردم را در برنامه‌ها از راهبرد‌های دیگر رسانه ملی برشمرد و عنوان کرد: رسانه باید در کنار مردم باشد وقتی رسانه حرف مردم را بزند مردم متوجه می‌شوند حاکمیت از اوضاع آن‌ها با خبر است و برای حل مشکلاتشان تلاش می‌کند. ما باید به مردم نشان دهیم رسانه ملی وسیله‌ای برای توجیه مشکلات نیست بلکه وسیله‌ای برای حل مشکلات است.

رییس سازمان صداوسیما با اشاره به تلاش رسانه ملی در ایجاد و نمایش وحدت بین مسئولان گفت: رسانه ملی در این زمینه تلاش زیادی کرده و کار‌های هوشمندانه بسیاری کرده است.

وی با تاکید بر پیگیری هوشمندانه مبارزه با مفاسد اقتصادی در رسانه ملی افزود: وقتی مردم بدانند حاکمیت برای از بین بردن فساد تلاش می‌کند تاب‌آوریشان بالا می‌رود.

رییس رسانه ملی بر راهبرد حل مشکلات با رویکرد دینی و انقلابی تأکید کرد و گفت: رویکرد دینی حلال مشکلات است و ما هرگاه که در جامعه مومنانه، دینی، جهادی و انقلابی با موضوعی مواجه شدیم آن مشکل حل شده است.

نباید کسانی را که اعتقاد عمیق به این نظام و مردم ندارند بزرگ کنیم

علی عسکری با تأکید بر اهمیت حفظ مرجعیت نهاد‌های انقلابی و پیشگیری از انتقال مرجعیت از افراد شایسته به گروه‌ها و چهره‌های مسئولیت ناپذیر گفت: رسانه چهره ساز است و ما نباید کسانی را که اعتقاد عمیق به این نظام و مردم ندارند بزرگ کنیم و به کسانی امکان رشد دهیم که ویژگی تاب آوری و مقاومت در شخصیتشان نباشد. نباید افرادی را بزرگ کرد که در شرایط بحرانی در زمین دشمن بازی می‌کنند را بزرگ کرد، ما هم در رسانه و هم فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی باید به این امر توجه کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: رسانه ملی رسانه‌ای هوشمند با تجربه و کارکشته است که دارای شاخص‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی فراوانی است و باید با اتکا به این ویژگی‌ها سریعترین و دقیقترین خبر را تولید و به کمک آن اعتماد مردم را جلب کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در برنامه‌ریزی خود به مردم توجه نداشت

فرمانده فراجا گفت: دشمن در برنامه‌ریزی خود به یک نکته توجه نداشت و آن مردم ما بودند، امروز پلیس جمهوری ایران مفتخر و مستحضر به حمایت مردم عزیز و انقلابی است که در حقیقت با جوششی وصف ناپذیر به دنبال احیای دین خودشان هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سرتیپ احمدرضا رادان امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در اجتماع مردم اصفهان در حمایت از طرح عفاف و حجاب ضمن عرض ارادت به خانواده شهدا و جانبازان اظهار کرد: امروز در یکی از مقدس‌ترین نقاط اصفهان عزیز یعنی در کنار مزار شهدای دفاع مقدس، شهدای حریم، حرم و امنیت و سلامت، در محضر شهدا با شهدا برای حفظ خون شهدا تکلیفی الهی قانونی و شرعی در جهت انجام حکمی الهی و شرعی و قانونی افتخار پلیس شما شد تا به اجرا در بیاید.

وی افزود: قصه پر غصه حیا و عفت و حجاب مسئله دیروز و امروز نیست بلکه از زمانی که دشمنان تلاش کردند تا به ساحت مقدس حضرت زهرا جسارت کنند در حقیقت نقشه شوم برای حجاب و عفاف پایه ریزی شد و از زمانی که حضرت زینب برای رسیدن به پیکر مطهر برادر رنج کشید و تلاش کردند چادر از سر دختران کاروان بردارند این قصه شروع شده است.

فرمانده فراجا ادامه داد: دشمن خیلی تلاش کرد که شبهه‌های فراوانی ایجاد کند. آزادی که دین ما به مردم داده هیچ جا نیست. از بی‌بی سی‌ها و اینترنشنال‌ها که نوکر جیره بگیر هستند سوال کنیم که از دانشگاه‌های آمریکا و فرانسه و انگلیس چه خبر؟ از دختری که ستم‌وار به او حمله می‌شود چه خبر؟ و در نهایت از شعار زن زندگی آزادی چه خبر؟ آن‌ها دموکراسی را برای خودشان تعریف می‌کنند. امروز ما آزادی را به سبک دین، انقلاب و شهیدانمان تعریف می‌کنیم.

رادان تصریح کرد: دشمن در برنامه‌ریزی خود به یک نکته توجه نداشت و آن مردم ما بودند. امروز پلیس جمهوری ایران مفتخر و مستحضر به حمایت مردم عزیز و انقلابی است که در حقیقت با جوششی وصف ناپذیر به دنبال احیای دین خودشان هستند.

تکمیل می‌شود..

کد خبر 750153

دیگر خبرها

  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله قبلی مهم است/ قدردان تلاش رسانه‌های استان هستیم
  • گاف عجیب مجری زن صداوسیما روی آنتن
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • مرادصحرایی: از ثمره آموزش‌وپرورش امروز کشور مقتدر است
  • دشمن در برنامه‌ریزی خود به مردم توجه نداشت
  • (ویدیو) گریه ناگهانی مجری صداوسیما روی آنتن زنده
  • خلجی: آرایش دشمن رسانه‌ای است
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است