Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان از افزایش ۳۲۰ درصدی روز‌های طوفانی سیستان در سال ۹۷ خبرداد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، علی ملاشاهی اظهار داشت: در شش ماهه اول سال ۹۷ تعداد روز‌های طوفانی زابل ۱۷ روز بوده در حالی که سال ۹۶ یک روز طوفانی داشته ایم و این نشان از افزایش ۳۲۰ درصدی تعداد روز‌های با طوفان گرد و خاک در زابل به نسبت سال قبل را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: به این منظور که سرعت باد به بیش از ۱۵ متر بر ثانیه، ۵۴ کیلومتر برساعت و همزمان دید هم به کمتر از ۱۰۰۰ متر رسیده است و در کل تعداد روز‌های همراه گرد و خاک در ۶ ماهه نخست امسال ۱۳۶ روز است که این رقم در سال گذشته ۱۰۶ روز گزارش شده است.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: تعداد روز‌های طوفانی در سال ۹۷ در شهرستان زهک ۴۲ روز گزارش شده که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۱۰ روز بوده است، همچنین روز‌های همراه با گرد و خاک و گرد و غبار در سال جاری در این شهرستان ۱۳۴ روز گزارش شده در صورتی که سال گذشته ۱۲۵ روز بوده است.

وی افزود: با پایان سال زراعی در ۳۱ شهریور، داده‌های ثبت شده در شبکه ایستگاه‌های اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان حاکی از کاهش ۷۴/۱ درصدی بارش نسبت به بلند مدت است.

ملاشاهی گفت: در ۱۲ ماه اخیر بارش سیستان و بلوچستان ۲۹/۵ میلی متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۴/۵ میلی متر کاهش دارد به طوری که سیستان و بلوچستان دومین سال کم بارش خود را در ۵۰ سال اخیر تجربه کرد و صد درصد مساحت استان تحت تاثیر درجات مختلف خشکسالی است.

وی تصریح کرد: با توجه به نقشه‌های پیش یابی و شرایط پدیده‌های دور پیوندی بارش استان در شش ماهه دوم سال ۹۷ در محدوده نرمال پیش بینی می‌شود و در مجموع شرایط حاد بارشی مانند سال زراعی گذشته نخواهیم داشت.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: انتظار بر این است که در حوزه رشته کوه هندوکش افغانستان بارش بیش از حد نرمال رخ دهد و با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از منابع آب (ازجمله چاه نیمه ها) وابسته به بارش خارج از کشور است، بنابراین تامین منابع آب به مقدار زیادی بستگی به تلاش در دریافت حق آبه هیرمند دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گردو خاک سیستان بارش در سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران سیستان و بلوچستان در مناطق درگیر سیلاب به خط شدند

استاندار سیستان و بلوچستان به همراه معاون عمرانی و جمع کثیری از مدیران استانی و شهرستانی، برای دومین روز متوالی از شروع فعالیت شدید سامانه بارشی در جنوب استان، با حضور در منطقه از نزدیک در جریان روند خدمات‌رسانی به مردم قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان به همراه منصور بیجار معاون عمرانی استانداری و جمع کثیری از مدیران استانی و شهرستانی، برای دومین روز متوالی از شروع فعالیت شدید سامانه بارشی در جنوب استان، با حضور در شهرها، روستاها و بخش‌های مختلف حوزه جنوب، از نزدیک در جریان روند خدمات‌رسانی به مردم قرار گرفت.

محمد کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان در جریان بازدید میدانی از مناطق درگیر سیلاب در جنوب استان، با حضور در جمع امدادگران هلال احمر ضمن تشکر از اقدامات به موقع و مفید انجام شده از نزدیک روند امداد رسانی را نیز مورد بررسی قرار داد.

استاندار سیستان و بلوچستان در ساعات اولیه صبح امروز با حضور میدانی در جاده ترانزیتی چابهار- نیکشهر از نزدیک پیگیر حل مشکلات آبگرفتگی و ریزش کوه در این مسیر شد.

محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این مسیر ترانزیتی باید با همکاری همه دستگاه‌های متولی هر چه سریعتر به صورت کامل پاکسازی شود.

وی که از بامداد امروز در مناطق‌ سیل‌زده حضور دارد، گفت: با هماهنگی راهداری و فرمانداری باید علاوه بر امکانات دولتی از ظرفیت بخش خصوصی از جمله همه پیمانکاران جهت عملیات پاکسازی و بازگشایی استفاده شود.

بارش شدید باران که از روز سه‌شنبه در استان آغاز شده موجب بروز سیلاب، انسداد مسیرهای مواصلاتی و همچنین ریزش کوه در برخی مناطق شده است.

.

ارتفاع بارش در زرآباد به 270 میلیمتر رسید

مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: با صدور دو هشدار صادر شده سطح قرمز هواشناسی جوی و دریایی شماره یک، از تمامی ایستگاه هواشناسی و باران سنجی گزارش باران مخابره شد، از چابهار 131.6، کنارک 229، زاهدان 11.6، راسک 47،  ایرانشهر 53.6، بمپور 63، دلگان39، خاش 28، سراوان 40، مهرستان 55، نصرت آباد 4.6، میرجاوه 2.5، زابل 1.7 و زهک 0.4 میلیمتر باران گزارش شد.

محسن حیدری بیان کرد: بارش‌های رگباری تا فردا شب در سطح استان سیستان و بلوچستان با شدت کمتر تداوم دارد که در این راستا توصیه می‌شود طی این مدت از چرای دام در ارتفاعات و  فعالیت های کوهنوردی و دریایی پرهیز شود از اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه ها در زمان بارندگی خودداری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکوردزنی بارش در ۱۰ ایستگاه‌ هواشناسی سیستان و بلوچستان
  • ثبت رکورد بارش در ۱۰ ایستگاه‌های باران‌سنجی بلوچستان
  • رکورد تاریخی بارش باران در سیستان و بلوچستان
  • تداوم باران در سیستان و بلوچستان
  • مدیران سیستان و بلوچستان در مناطق درگیر سیلاب به خط شدند
  • ارتفاع بارش در زرآباد به ۲۷۰ میلیمتر رسید
  • هشدار قرمز برای سیستان و بلوچستان | موج شدید بارش‌ها در راه است
  • پلیس: از سفر به استان های جنوب شرقی اجتناب کنید
  • از سفر به استان‌های جنوب شرقی اجتناب کنید
  • پلیس: از سفر به استان‌های جنوب شرقی اجتناب کنید