Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-29@09:41:48 GMT

بیش از ۱۵۰ هزارنفر به مرزها مراجعه کرده‌اند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۵۴۷۱۰

به گزارش وانانیوز،  عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه تودیع معارفه دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران گفت: توفیق داشتیم که دبیرکل جدید را معرفی کنیم و گزارشاتی که در جلسه ارائه شد نتیجه زحمات تمام دستگاه‌هایی است در حوزه پیشگیری مقابله درمان و صیانت تلاش کردند و گام‌های مناسبی نیز در این زمینه‌ها برداشته شده، اما کماکان مشکل اعتیاد قاچاق و مبارزه با آن جزو اولویت‌های اول مبارزه با آسیب‌های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: اعتیاد در سایر ناهنجاری تاثیر زیاد دارد و با برنامه‌ریزی در این پنج سال برنامه‌هایی را در زمینه‌هایی مانند اجتماعی شدن، پیشگیری و استفاده از ظرفیت‌ها جز اولویت‌ها و سیاست‌های اصلی ما بود. یقینا فرد جدیدی که مسئولیت را قبول می‌کند با توجه به تجربه خود با گام‌های موثر و مهمترین ظاهر خواهد شد و ما نیز تلاش کردیم سیاست‌گذاری‌های ما محقق شود.

رحمانی فضلی افزود: ان‌شاالله سیاست‌های جدید نیز عملی می‌شود، اما محور سیاست کلی کار ما سیاست کلی بود که مقام معظم رهبری در زمینه اعتیاد مطرح کرده بودند و در این پنج سال تمام سیاست‌گذاری‌های ما بر این اساس بود که به نظرم سیاست‌های کاملی است.

وی درباره اربعین حسینی نیز گفت: اربعین بسیار مهم و تأثیرگذار است و در این ۴۵ سال تدارکات و پشتیبانی امنیت و حوزه‌های فرهنگی مناسب برنامه ریزی شده بود و امیدواریم امسال مراسم اربعین با شکوه و توأم با امنیت کامل و توأم با آرامش برگزار شود و تمام مقدمات برای مردم که در یک فضای فرهنگی معنوی و اعتقادی باشند، فراهم باشد.

رحمانی فضلی در پایان گفت: تلاش ما این است که مراسم اربعین را به خوبی برگزار کنیم.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: اربعین 97 عبدالرضا رحمانی فضلی مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۴۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش مشرق، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیارد یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • ویدئو دیدنی از بازیگرانی که از کودکی مشهور شدند
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • اعزام ۸۵ زائر حج عمره از ایلام به سرزمین وحی
  • درخواست دیه اولیای دم از قاتل مجنون
  • 200 روز سکوت در مقابل جنایت صهیونیست‌ها مایه شرمساری بشریت است
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • ترکیب تیم مسعود شجاعی با یک بازیکن ناشناخته
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید