Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@23:21:13 GMT

خواهران سطح چهار در حوزه های علمیه بورسیه می شوند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۵۴۷۸۲

خواهران سطح چهار در حوزه های علمیه بورسیه می شوند

سمنان- ایرنا- معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران کشور در سمنان گفت: طرح بورسیه تحصیلی سطح چهار در حوزه علمیه خواهران کشور در زمان حاضر در مراحل آخر تصویب پایه است و از امسال اجرایی می شود.

به گزارش ایرنا، فریده داودی عصر شنبه در جمع طلبه های سمنانی افزود: این طرح پس از تصویب نهایی به مدارس علمیه خواهران کشور ابلاغ و بر اساس ضوابط افراد واجد شرایط پذیرفته می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ظرفیت بورسیه تحصیلی محدود است و در گام اول تشکیل 2 کلاس 10 نفره پیش بینی شده که با برگزاری آزمون، طلبه ها در این طرح پذیرفته خواهند شد.
وی یادآور شد: این طرح شامل استادان، کادر آموزشی و اجرایی حوزه های علمیه خواهران کشور که دارای مدرک سطح سه هستند می شود، طرح بورسیه تحصیلی در مقطع سطح چهار برابر با مقطع دکترا اجرایی می شود.
وی، کاهش زمان تحصیل با استفاده از ارائه درورس مجازی و غیرحضوری، دو روز مرخصی تحصیلی در هفته، دریافت کمک هزینه تحصیل و تردد به شهر محل برگزاری کلاس را از مزایای طرح بورسیه تحصیلی عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: طلبه های بورسیه شده موظفند پس از اتمام دوره آموزشی سه برابر مدت زمان تحصیل شان در حوزه های علمیه خواهران خدمت کنند.
معاون حوزه های علمیه خواهران کشور اظهار داشت: دوره های آموزشی مهارتی، محتوایی و اخلاقی به صورت فراگیر در قالب طرح آموزش استادان مقطع عمومی با گرایش پنج گانه به منظور افزایش آگاهی طلبه ها به زودی اجرایی می شود.
وی ، ارتقاء مدارس علمیه خواهران کشور از سطوح 2 به سه و سه به چهار را یادآور شد و گفت : رشته های حوزوی با رویکرد مباحث زنان از سال آینده توسعه خواهد یافت و ایجاد رشته جدید تربیت دینی کودک ازجمله این رشته هاست.
معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: طلاب سطح سه برابر بر مقطع کارشناسی ارشد هم اکنون در 12 رشته طلاب سطح چهار برابر دکتری نیز امسال در چهار رشته فقه خانواده، تفسیر تطبیقی، حکمت متعالیه و کلام اسلامی مشغول به تحصیل هستند .
به گزارش ایرنا، حدود 60 هزار طلبه در 500 مدرسه علمیه خواهران کشور از سطوح 2 تا چهار مشغول تحصیل هستند و تا کنون افزون بر 40 هزار نفر از این مدارس دانش آموخته شده اند.
7342/6103

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش حوزه علميه بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۴۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام علیرضا رضوی در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری (ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.   وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوار‌های صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.   وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.   حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».   وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.   وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.   در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان