Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، روح‌الله رفیعی، کارگردان و مستندساز سابقه ساخت مستند با موضوع پیاده‌روی اربعین را دارد. رفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا از تجربه مستندسازی اربعین سخن گفت.

رفیعی گفت: خاطرم هست چند سال پیش همراه با کاروانی در دهه اول ماه محرم به غزه سفر کردیم. کاروان‌مان از پاکستان، هند، ترکیه، سوریه، لبنان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. عبور کرد و در نهایت به غزه رسیدیم. در مسیر شیعیان بسیاری همراه ما بودند و از آن‌جا که ایام دهه اول محرم نیز بود، دور هم جمع شدیم تا ذکر مصیبت و روضه‌ای داشته باشیم. بعد از پایان روضه یک آقایی که اهل انگلستان بود، پیش من آمد و گفت «شما بعد از گریه‌ای که می‌کنید، خوش‌حالی در صورت دارید که جنسش با بقیه خوش‌حالی‌ها فرق دارد»؛ یکی از دوستان‌مان برایش توضیح داد که این خوش‌حالی از جنس شعف است. همین صحبت‌ها، بهانه‌ای شد تا به معرفی امام حسین (علیه‌السلام) و توضیح ماجرای کربلا برای این آقا پرداختیم. جالب است که آن آقای انگلیسی که اتفاقا سنی مذهب نیز بود، تا به حال داستان امام حسین(ع) را نشنیده بود. چون خودمان در دریای محتوا هستیم احساس می‌کنیم که همه‌جای عالم از عاشورا باخبر هستند و فکر می‌کنیم که تمام عالم در معرفت امام حسین (ع) قرار دارد این در حالی است که اگر با دید واقعی‌تری نسبت به امام حسین(ع) نگاه کنیم، می‌بینیم که هنوز هیچ کاری برای معرفی امام حسین(ع) و معرفت ایشان انجام نداده‌ایم.



هنوز خیلی از مردم ترکیه (همسایه شمالی عراق) از ماجرای عاشورا و امام حسین(ع) بی‌خبرند

او به راه‌پیمایی مارش میرا و اتفاقاتی که در جریان آن برایش رخ داده بود، اشاره کرد و گفت: داستانی شبیه به این ماجرا برای راه‌پیمایی مارش‌میرا در بسنی نیز رخ داد.

بیشتر بخوانید: ماجرای راه‌پیمایی مارش‌میرا و نسل‌کشی مسلمانان در اروپا

رفیعی گفت: خاطرم هست که دو سه سال پیش به راه‌پیمایی مارش میرا رفته بودم. راه‌پیمایی در آن‌جا چنین است که همه با هم در یک زمان مشخص از یک مبدا مشخص حرکت می‌کنند و به مقصد مشخص می‌رسند. در حقیقت اگر یک ساعت بعدتر از عبور کاروان وارد مسیر شوید، هیچ خبری نیست. در این راه‌پیمایی افرادی را می‌دیدم که با افتخار می‌آمدند و می‌گفتند ببینید این‌جا جه قدر خوب است، 120 کیلومتر مسیر را می‌روید و همه به صورت رایگان آب و غذا به شما می‌دهند. در جواب به آنان گفتم که شما تاکنون در ایام اربعین به عراق نرفته‌اید؟ گفتند «خیر. مگر چه خبر است؟» گفتم که ما در یک بازه‌ی 20 روزه راه‌پیمایی داریم و حدود 20 میلیون آدم می‌آیند و در مسیر گاهی بغل به بغل و گاهی دو سه لاین ایستگاه صلواتی وجود دارد و از شما التماس می‌کنند که غذا و آب رایگان بردارید. آن مسلمان ترک سنی غافل‌گیر شده بود و می‌گفت مگر چنین چیزی می‌شود؟ دقت کنید که راجع به ترکیه حرف می‌زنم که همسایه شمالی عراق است و راجع به آفریقا و آسیای شرقی حرف نمی‌زنم. ما هنوز نتوانستیم مردم ترکیه را از این محتوا  و معرفت راجع به امام حسین(ع) به خوبی مطلع کنیم.

شناخت امام حسین زمینه‌ساز معرفی حضرت حجت است/ ماجرای استاد دانشگاهی که برای پذیرایی التماس می‌کرد اما وقت دیدارهایش یک هفته بود

این کارگردان مستند ادامه داد: دقت کنید که ما در موضوع ظهور می‌گوییم که حضرت حجت تکیه بر کعبه می‌زنند و خود را با سیدالشهدا معرفی می‌کنند خب پس مردم دنیا اول از همه باید امام حسین(ع) را بشناسند که وقتی ایشان خود را معرفی کردند، متوجه باشند. با این حال هنوز افراد بسیار زیادی هستند که امام حسین(ع) را نمی‌شناسند. اگر جامعه شیعیان را کنار بگذارید متوجه می‌شوید که چه خبر است. گاهی شده است که در یک گوشه‌ای از جهان اسم امام حسین(ع) را آوردند و ما ذوق‌زده شده ایم که امام حسین(ع) در همه‌جا رفته است در حالی که واقعا همه جهانیان ایشان را نشناختند. آیا ما توانستیم در جمعیت میلیاردی چین چنین کاری کنیم؟

 
استاد معتبر دانشگاه در موکب اربعین راه می‌رود و به مردم التماس می‌کند تا از پذیرایی‌های مهیا شده مصرف کنند؛ حالا همین استاد را اگر بخواهید در دانشگاه ملاقات کنید باید از 10 روز قبل وقت بگیرید. چهره‌های مهم علمی هم در مسیر کربلا ساده و خاضعند.
 
 
رفیعی گفت: اربعین یک بستر فوق‌العاده عالی برای معرفی سیدالشهدا و قدرت نرم شیعه است. حال چند موضوع در این بین مطرح می‌شود. تا چند سال قبل عده‌ای می‌گفتند که داعش در اربعین حمله می‌کند و می‌کشد اما با این حال جمعیت بیش‌تری حضور پیدا کرد، عجیب غریب است! از طرف دیگر من فکر می‌کنم ما ایرانی‌ها در حال تخریب فرهنگ عراقی‌ها هستیم. ما آمدیم و با موکب‌های پر زرق و برق خود که عمدتا با بودجه بیت‌المال مدیریت می‌شود به فرهنگ عراقی‌ها آسیب زدیم. مثلا فلان بانک هم رفته و موکب زده است. در تمام این 1400 سال، این‌گونه بوده است که بیرق امام حسین (ع) به صورت مردمی جلو رفته است. جالب است بدانید که موکب‌های عراقی، فرهنگ و جامعه‌شناسی مردم عراق را نشان می‌دهد. استاد معتبر دانشگاه در موکب اربعین راه می‌رود و به مردم التماس می‌کند تا از پذیرایی‌های مهیا شده مصرف کنند؛ حالا همین استاد را اگر بخواهید در دانشگاه ملاقات کنید باید از 10 روز قبل وقت بگیرید. چهره‌های مهم علمی هم در مسیر کربلا ساده و خاضعند.



وی افزود: در این‌جا تقابل مدرنیته و سنت مشهود است. در مدرنیته اصلا معنی ندارد که شما به صورت رایگان به همه غذا بدهید و فقط به درماندگان می‌توانید غذای رایگان بدهید اما در عراق، روحیه کریمانه مردم عراق را می‌بینید. طرف یک سال کار می‌کند و پول جمع می‌کند تا 10-20 روز اربعین برای سیدالشهدا خرج کند. آخر هم گریه و التماس می‌کند و می‌گوید خدایا مرا ببخش که نتوانستم حق مطلب را ادا کنم. گاهی می‌بینید که طرف هیچ چیز ندارد اما فقط به اندازه‌ یک پارچ آب می‌آورد و به زائران امام حسین تعارف می‌کند. من خیلی وقت‌ها به دوستانم می‌گویم که در خرید کالا در عراق چونه نزنید چرا که آنان هر قدر در بیاورند، آخر سال خرج امام حسین (ع) می‌کنند. در اربعین یک نمونه آزمایشی از اقتصاد صلواتی و مردمی را می‌بینیم که در زمان ظهور اتفاق می‌افتد.

دشمن به دنبال فتنه‌سازی با جمعیت میلیونی اربعین است/ مبادا پروژه اربعین هراسی کلید بخورد 

رفیعی گفت: با تمام این خوبی‌هایی که بیان کردم باید به یک موضوع هم توجه ویژه داشت. دقت کنید که دشمن در برابر این خوبی‌ها بیکار ننشسته است و به دنبال ایجاد یک سری فتنه است. هر سال جمعیت بسیار زیادی می‌آید و همین جمعیت فراوان، یک بستر برای ایجاد فتنه‌های جدید است. برای مثال فتنه یمانی را می‌بینید که در بصره آغاز شده است. صابئی‌ها و  آنان آمده‌اند و می‌خواهند از این ظرفیت استفاده کنند تا پروژه اربعین هراسی را به راه بیندازند که سیدالشهدا شناخته نشود. فرض کنید که این گروه‌ها با هم درگیر شوند، عده‌ای کشته شوند و اربعین هراسی صورت بگیرد و در نهایت ورود مردم به عراق را ممنوع اعلام کنند و در نهایت امام حسین(ع) شناخته نشود. آنان چنین کاری را در عاشورا انجام دادند و سعی کردند فاصله ایجاد کنند اما هنوز اربعین جلوه رحمانی و اسلام ناب خود را حفظ کرده است.

وی افزود: در این راه‌پیمایی مبنا بر مودت بین شیعه، سنی، مسیحی و پیروان ادیان الهی است. در کجای دنیا چنین راه‌پیمایی کریمانه‌ای با این جمعیت وجود دارد؟ راه پیمایی که همه بتوانند به راحتی در آن حضور پیدا کنند و هیچ محدودیتی وجود نداشته باشد. البته باید گفت که تمیزی و پاکی که ایرانی‌ها با خود به عراق برده‌اند بسیار خوب بوده است اما در مقابل، چشم و هم‌ چشمی‌ها و یک سری رفتارها آسیب زده است که باید با فرهنگ‌سازی روی آن کار کرد.

این مستندساز ادامه داد: موضوع دیگر بحث اقتصاد این راه‌پیمایی در ایران است. از ایران کاروان‌های زیادی به عراق می‌روند و این جمعیت زیاد ظرفیت مالی بسیار خوبی را برای حمل‌ونقل، پذیرایی و فروش لوازم مورد نیاز در ایران و عراق فراهم می‌کند. من چند روز پیش نمایشگاهی را در عراق دیدم که تجهیزات سفر اربعین می‌فروخت و در‌آمد کسب می‌کرد. بنابراین این پیاده روی خود یک نوع توریسم است با همه مفاهیم اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی‌اش.



رفیعی تاکید کرد: در مورد قدرت راه‌پیمایی اربعین باید به چند نکته بسیار مهم توجه کرد. ما یک زمان می‌گفتیم جنگ جنگ تا پیروزی و کمی بعدتر می‌گفتیم که راه قدس از کربلا می‌گذرد اما هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که در یک روزی ما در خاک عراق برویم و عکس آیت الله خامنه‌ای و امام خمینی را ببینیم. فکر نمی‌کردیم روابط تا این اندازه گسترده شود. اکنون ما تا کربلا رفته‌ایم و اگر یک تلاش مضاعفی صورت بگیرد همین جمعیت تا قدس هم می‌تواند برود چرا که ظرفیت آن وجود دارد. ظرفیتی که براساس مهر و محبت اهل بیت ایجاد شده است و می‌تواند خیلی خوب باشد. در اربعین هنوز نتوانستیم به خوبی حق مطلب را ادا کنیم. اربعین و راه‌پیمایی میلیونی آن ظرفیت بسیار عظیمی دارد که می‌تواند امام حسین(ع) را معرفی کند پس باید بنشینیم و فکر کنیم و آن را به رخ دنیا بکشیم.

 
هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که در یک روزی ما در خاک عراق برویم و عکس آیت الله خامنه‌ای و امام خمینی را ببینیم. فکر نمی‌کردیم روابط تا این اندازه گسترده شود. اکنون ما تا کربلا رفته‌ایم و اگر یک تلاش مضاعفی صورت بگیرد همین جمعیت تا قدس هم می‌تواند برود چرا که ظرفیت آن وجود دارد.
 
 
وی گفت: می‌خواهم برایتان یک مثال خیلی ساده و پیش پا افتاده بزنم که بتوانید ظرفیت مستندسازی اربعین را درک کنید. مسیر 80 کیلومتری نجف تا کربلا خود یک جذابیت است و ظرفیت دارد و آن هم این است که شما می‌توانید در یک مسیر 80 کیلومتری رایگان بخورید و بنوشید و هرچه دلتان خواست بخورید. از این نظر شاید بتوان گفت که بزرگ‌ترین فودکورت دنیا در همین مسیر شکل گرفته است و کافی است شما هر چه دلتان خواست را اراده کنید تا برایتان پیدا شود. ما این ظرفیت بسیار ساده را هنوز بیان نکرده‌ایم. به نظرم اربعین سوژه‌های عالی برای کار دارد که تکرار نشدنی است و می‌تواند به خیلی از کارگردانان برای ساخت فیلم ایده بدهد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۵۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام زائر اولی ها به مشهد طی دهه کرامت در ورامین

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسن محمودی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با تشریح برنامه‌های ایام دهه کرامت این منطقه اظهار داشت: از مدت‌ها قبل جلسات ستادی با حضور مسئولان و بویژه فعالان و گروه‌های مردمی در سطح شهرستان ورامین به منظور بزرگداشت ایام دهه کرامت تشکل شد.

وی افزود: هدف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و برگزاری مراسم و برنامه‌ها توسط خود مردم است به همین خاطر در بزرگداشت ایام دهه کرامت، گروه‌ها و تشکل‌های مردمی بیشترین نقش را ایفا می‌کنند.

رئیس ستاد مراسم و مناسبت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین با اشاره به خدمات اجتماعی ارائه شده در ایام دهه کرامت ادامه داد: ایام دهه کرامت بهترین فرصت برای ارائه خدمات اجتماعی و گره گشایی از مشکلات مردم است تا شیرینی این ایام در کام نیازمندان احساس شود به همین خاطر مواردی نظیر آزادی زندانیان، توزیع بسته معیشتی، پرداخت هزینه‌های درمانی، اعزام زائران اولی ورامین به مشهد مقدس و … در دستور کار ستاد دهه کرامت ورامین قرار دارد.

محمودی ادامه داد: شهرستان ورامین این افتخار را دارد که در مسیر زائران حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و زائران امام هشتم علی بن موسی الرضا (ع) قرار داشته و تلاش داریم تا خدمات مختلفی را به زائران این دو وجود نورانی در ایام دهه کرامت ارائه کنیم.

رئیس ستاد مراسم و مناسبت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ورامین در ادامه با اشاره به این نکته که ده‌ها برنامه مختلف در ایام دهه کرامت در این شهرستان برگزار خواهد شد، ۸۰ برنامه محوری بزرگداشت دهه کرامت در ورامین را به شرح ذیل اعلام کرد:

۱- اهتزاز پرچم متبرک ومطهر حضرت رضا (ع) دراولین روز دهه کرامت در سازه ۳۰ متری در میدان بسیج ورامین

۲- حضور خادمیاران رضوی درنماز جمعه‌های شهر ورامین و خیر آباد به همراه باپرچم متبرک

۳- توزیع بیش از ۸۰۰ بسته سبد کالا به ارزش ریالی ۱۵ میلیون ریال (هر بسته) به نیازمندان

۴- پرداخت هزینه درمان ۱۰۱ فرد نیازمند در ایام دهه کرامت توسط مؤسسه خیریه پدر مهربان بقیع

۵-پ ذیرایی از زائران مشهد مقدس در ایستگاه راه آهن ورامین به مدت ۱۰ شب با برپایی ایستگاه صلواتی و توزیع شکلات و شربت

۶- برپایی نمایشگاه دهه کرامت از تاریخ ۲۰ لغیت ۳۱ اردیبهشت ماه در مقابل امامزاده کوکب الدین شهرستان ورامین از ساعت ۱۷ الی ۲۱ با برپایی غرفه‌های عفاف و حجاب، سلامت، نقاشی کودکان، عروسک گردانی و چهره آرایی، عکاسی، دیوارنگاره، اهدای خون و پذیرایی

۷- اعزام ۶۰ زائر اولی ورامینی به مشهد مقدس همزمان با ایام دهه کرامت

۸- تجلیل از ۱۰۱ دختر روزه اولی همزمان با روز دختر در شهرستان ورامین

۹- برگزاری جشن خیابانی به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه در مسجد جامع ورامین به همراه تجلیل از دختران هم نام حضرت معصومه (س) و اهدای هدایا به دختران با حجاب در قالب طرح عفاف و حجاب توسط واحد خواهران هیئت رزمندگان اسلام و کانون خدمت رضوی

۱۰- برپایی میز خدمت حقوقی ومشاوره سلامت در ۱۰ مسجد شهرستان ورامین به مدت ۱۰ شب در دهه کرامت

۱۱- اجرای تئاتر رضوی در دو نماز جمعه شهرستان ورامین و خیرآباد و اماکن عمومی شهر با استفاده از ظرفیت هنرمندان دیار ۱۵ خرداد

۱۲- برپایی شب شعر رضوی در سطح جنوبشرق استان تهران با حضور شاعران شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک روز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ساعت ۱۶ عصر در سالن سازمان تبلیغات اسلامی

۱۳- حضور ۳۰۰ خادمیار رضوی با لباس خادمی همراه با خواندن سرود خدمت در نماز جمعه ورامین روز ۲۸ اردیبهشت

۱۴- حضور وسرکشی از ۱۰ خانواده شهید در ۱۰ شب دهه کرامت با حضور جمعی از مسئولان و خادمیاران رضوی

۱۵- مراسم اختتامیه جشن‌های دهه کرامت در پارک آزادگان ورامین و توزیع کیک ۸ متری به نیت امام هشتم

۱۶- هماهنگی با جمعی ازپزشکان ورامین به منظور معاینه ومداوای رایگان خانواده‌های نیازمند در دهه کرامت

۱۷- توزیع ۹ سری جهیزیه کامل به ۹ خانواده نیازمند ورامین در ایام دهه کرامت توسط کانون خدمت رضوی ورامین

۱۸- آزادی بیش از ۱۰ زندانی معسر مالی در دهه کرامت در ورامین

۱۹- تقدیر وتجلیل از خیرین و نیکوکاران شهرستان ورامین با اهدای تبرکات رضوی

۲۰- حضور پرچم حرم مطهر امام رضا (ع) به همراه خادمان امام هشتم در زندان‌ها، بیمارستان‌ها، خانه سالمندان و...

۲۱- برپایی ایستگاه صلواتی جنب مسجد جامع تاریخی ورامین به مدت ۱۰ شب

۲۲- برپایی جشن بزرگ دختران همزمان با ایام دهه کرامت در مقابل مسجد جامع ورامین

۲۳- برپایی جشن بزرگ دختران همزمان با ایام دهه کرامت در مقابل مسجد جامع ورامین

۲۴- تأمین لیوان و شکر برای فعالان فرهنگی بمنظور برپایی ایستگاه صلواتی در ایام دهه کرامت توسط پدر مهربان بقیع

۲۵- برپایی کارگاه‌های عفاف و حجاب

۲۶- برگزاری جشن‌های خیابانی در محلات ورامین با اجرای ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری و پذیرایی از عموم مردم

۲۷- برگزاری مسابقه آشنایی با سیره و روش زندگی امام رضا (علیه السلام) و حضرت معصومه (سلام الله علیها) در بستر فضای مجازی و تقدیر از برگزیدگان

۲۸- برگزاری دو محفل جشن دهه کرامت ویژه مهاجرین همزمان با میلاد حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع)

۲۹- برپایی موکب مردمی شهدای فاطمیون همراه با غرفه پذیرایی، نمایشگاه سیره شهدای مقاومت و غرفه کودک در روز میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) مورخ ۲۱ اردیبهشت ماه در مقابل مصلای نماز جمعه شهرستان ورامین

۳۰- دیدار با خانواده هشت شهید جبهه مقاومت در شهرستان ورامین توسط هیئت شهدای فاطمیون دیار ۱۵ خرداد

۳۱- تقدیم شاخه گل به دختران و بانوان شاغل در واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی سالاریه ورامین به مناسبت روز دختر و دهه کرامت

۳۲- آغاز طرح بکارگیری نیروی انسانی ندامتگاه‌های استان تهران به منطور استفاده در خطوط تولید در شهرک صنعتی سالاریه به مناسبت دهه کرامت

۳۳- برپایی ایستگاه صلواتی درشهرک صنعتی سالاریه ورامین و پذیرایی از کارگران در ایام دهه کرامت

۳۴- برگزاری مسابقه پیامکی میان دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی ورامین با عنوان (زیباترین جمله در وصف دختر و حیا) و تجلیل از برگزیدگان در ایام دهه کرامت

۳۵- برگزاری مراسم زیارت عاشورا و جشن دهه کرامت در تاریخ ۲۰ و ۲۷ اردیبهشت در دانشگاه‌ها و ادارات

۳۶- جشن بزرگ دختران در شبستان نرجس خاتون (پاتوق دختران) مصلای صاحب الزمان (عج) در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه مصادف با روز میلاد حضرت معصومه (س) ساعت ۱۰ صبح و تقدیر از دختران حاضر در برنامه

۳۷- برپایی میزخدمت و مشاوره برای دختران در مصلای صاحب الزمان (عج) ورامین

۳۸- برپایی غرفه دوخت چادر رایگان با همکاری سازمان فنی و حرفه ای ورامین به مناسبت دهه کرامت

۳۹- اجرای کلاس‌های آموزشی چهره به چهره برای دانش آموزان مدارس با هدف پیشگیری از آسیب‌های فردی و اجتماعی با توجه به حساسیت‌های کنونی با استفاده از ظرفیت کارشناسان آموزش همگانی انتظامی شرق استان تهران

۴۰- اهدای رایگان کتاب به مدارس دخترانه شهرستان ورامین در ایام دهه کرامت توسط اداره فرهنگ و ارشاد

۴۱- برگزاری کارگاه حضوره نویسی خوشنویسی و کتابت وصایای شهدای ورامین روز ۲۳ اردیبهشت در فرهنگسرای رازی

۴۲- برپایی نمایشگاه خوشنویسی از وصایای شهدای شهرستان از آثار هنرمندان خوشنویس ورامین در فرهنگسرای رازی از ۲۵ اردیبهشت لغایت ۳۱ اردیبهشت ماه

۴۳- تجلیل از هنرمندان دختر رشته‌های مختلف هنری شهرستان ورامین به مناسبت ایام دهه کرامت در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه در فرهنگسرای رازی

۴۴- اهدا چادر به دختران و مادران مددجو کمیته امداد به مناسبت روز دختر و در راستای حمایت از طرح نور

۴۵- دیدار فرزندان یتیم دختر با امام جمعه شهرستان ورامین به مناسبت روز دختر

۴۶- غبارروبی مزار شهدا با حضور مادران و دختران ورامینی در ایام دهه کرامت

۴۷- جشن بزرگ ولادت حضرت معصومه (س) باحضور دختران مقطع ابتدایی در ورامین روز ۲۵ اردیبهشت در خیرآباد

۴۸- جشن بزرگ ولادت حضرت معصومه (س) با حضور دختران مقطع متوسطه شهرستان ورامین در تاریخ ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ماه در مسجد جامع ورامین

۴۹- جشن ویژه دهه کرامت در محلات شهرستان ورامین از جمبه روغنکشی، شهرک فجر، شهرک مدرس، شهرآرا، شهرک رضی، امرآباد و ده شریفا

۵۰- مراسم جشن دهه کرامت در حوزه علمیه کوثر ورامین با حضور طلاب خواهر و دختران دبیرستانی شهرستان ورامین به همراه هدیه به دختران حاضر در برنامه در روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه

۵۱- اهدای ۱۰۰ عدد روسری از طرف اتحادیه صنعت کاران و گروه جهادی پایگاه علی بن ابیطالب (ع) در نماز جمعه

۵۲- تهیه و اهدای جهیزیه توسط گروه جهادی پایگاه علی بن ابیطالب (ع) ورامین به مناسبت دهه کرامت

۵۳- توزیع پوشاک زنانه، بچگانه و مردانه در رده‌های سنی مختلف به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان توسط واحد خواهران هیئت رزمندگان اسلام در دهه کرامت

۵۴- برگزاری جشن خیابانی ولادت امام هشتم علی بن موسی الرضا (ع) در مسجد جامع ورامین با برگزاری ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری

۵۵- حضور جمعی از مردم ورامین در چایخانه حرم مطهر امام رضا (ع) در ایام دهه کرامت و خدمت رسانی به زوار امام هشتم در مشهد مقدس

۵۶- برگزاری اردوی زیارتی قم-جمکران ویژه خانواده شهدای مدافع حرم به مناسبت روز دختر توسط بنیاد شهید

۵۷- تجلیل و تکریم فرزندان دختر شهدای مدافع حرم شهرستان ورامین به مناسبت روز دختر

۵۸- برپایی اردوی تفریحی یک روزه ویژه دختران مهدوی در ایام ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر توسط بنیاد مهدویت ورامین

۵۹- برگزاری مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف (طناب کشی، والیبال و…) میان پرسنل و مددجویان ندامتگاه خورین ورامین و تقدیر از نفرات برتر

۶۰- برگزاری مسابقات و برنامه‌های فرهنگی نظیر کتابخوانی و دلنوشته ای به امام رضا (ع) میان زندانیان و پخش صلوات خاصه امام هشتم و مولودی از سیستم صوتی در ندامتگاه خورین ورامین در ایام دهه کرامت

۶۱- حضور روحانیون در ایام دهه کرامت جهت تبیین جایگاه والای امام رضا (ع) و کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و ذکر احادیث و زندگینامه ایشان در ندامتگاه خورین ورامین

۶۲- راه اندازی نمایشگاه عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین در ایام دهه کرامت

۶۳- برپایی کافه گفتگو با حضور اساتید مشاور مجرب دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین

۶۴- برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر ویژه دانشجویان دختر دانشگاه آزاد ورامین با حضور مسئولان در خوابگاه دانشجویان

۶۵- تجلیل از دانشجویان محجبه با اهدای هدیه و شاخه گل در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین

۶۶- تشکیل ستاد دهه کرامت در تمامی مدارس و آذین بندی و فضاسازی مناسب این ایام در مدارس

۶۷- ساعت عاشقی: پخش صلوات خاصه امام رضا علیه السلام رأس ساعت ۸ صبح در تمامی مدارس

۶۸- شرح زندگی نامه و سیره حضرت رضا (ع) و حضرت معصومه (س) در مراسم آغازین و محفل‌های انس با قرآن و عترت در مدارس

۶۹- برگزاری محفل انس با قرآن و عترت در مدارس با حضور دانش آموزان در بقاع متبرکه و مزار شهداء

۷۰- تجلیل از فرهنگیان و دانش آموزانی که همنام امام رضا (علیه السلام) و حضرت معصومه (سلام الله علیه)

۷۱- برپایی جشن توسط هیئت‌های دانش آموزی در مدارس به ویژه مدارس دخترانه به مناسبت روز دختر

۷۲- دعوت از خادمیاران رضوی با پرچم آستان علی بن موسی الرضا (علیه السلام) در مدارس

۷۳- برپایی غرفه پذیرایی در تمامی مدارس شهرستان ورامین در ایام دهه کرامت

۷۴- برگزاری محفل ادبی شعر و دلنوشته با حضور دانش آموزان شاعر ورامین در کانون فرهنگی تربیتی هدایت

۷۵- همایش‌کوهپیمایی با حضور فرهنگیان و دانش آموزان روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت در ایام دهه کرامت

۷۶- برگزاری مسابقات ورزشی درون مدرسه‌ای در رشته‌های مختلف در ایام دهه کرامت در ورامین

۷۷- اختتامیه مسابقات قرآن، عترت و نماز (تجلیل و تقدیر از برگزیدگان) در امامزاده طاهر و مطهرخیرآباد ورامین

۷۸- برگزاری مسابقه بزرگ کتابخوانی ویژه مدارس متوسطه دخترانه ورامین از کتاب ((کتاب دختران آفتاب))

۷۹- برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع سبک و سیره امام هشتم و خواهر بزرگوارشان ویژه مدارس ابتدایی ورامین

۸۰- اجرای طرح شهید سیدحسین حسینی به منظور تقدیر، تشکر و اهدای گل به عوامل نیروی انتظامی در سطح شهر جهت اجرای طرح نور توسط فرهنگیان و دانش آموزانی که همنام امام رضا (علیه السلام) و حضرت معصومه (سلام الله علیه) هستند در ایام دهه کرامت

وی در پایان از عموم مردم انقلابی و متدین ورامین دعوت کرد تا با برگزاری جشن‌های خیابانی و بزرگداشت جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) بار دیگر عمق ارادت خود به اهل بیت عصمت و طهارت را نشان دهند.

کد خبر 6097572

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۳۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • ۴۰۰۰ زائر از کردستان به حرم امام خمینی(ره) اعزام می‌شوند
  • اعزام زائر اولی ها به مشهد طی دهه کرامت در ورامین