Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، فرود عسگری در دیدار با اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز گفت: برای کمک به واحدهای تولیدی کشور از جمله واحدهایی که دارای مشکل انتقال وجه به فروشنده خارجی هستند با گواهی بانک عامل کل کالا که هم‎ارز ریالی آن به بانک پرداخت شده است، ترخیص می‌شوند.

وی افزود: یکی از گرفتاری‎هایی که واحدهای صادرکننده دارند، بحث نرخ محاسبه برگشت ارز است که پیشنهاد دادیم تا ملاک آن نرخ ارز ثانوی لحاظ شود که اگر این اتفاق بیافتد بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل گمرک ایران ادامه داد: واحدهای تولیدی که بتوانند علاوه بر حقوق ورودی که قبلا به صورت ضمانتنامه تودیع می‎کردند فعالیت‌های ارزش افزوده را هم به صورت تضمین بانکی ارائه کنند، این کمک بزرگی برای واحدهایی که دارای مشکل نقدینگی هستند، محسوب می‎شود و به جبران کمبود نقدینگی آنها کمک می‎کند.

عسگری اضافه کرد: یکی از تصمیماتی که در حوزه کمک به واحدهای تولیدی اتخاذ کردیم، این بود که در مورد واحدهایی که در صف تخصیص ارز هستند؛ بانک عامل می‎تواند تا زمان صدور کد رهگیری یک گواهی به گمرک ارائه دهد تا ۷۰ درصد کالا را ترخیص کنیم و ۳۰ درصد کالا را تا زمان ارسال کد ۱۴ رقمی از سوی بانک نگه می‎داریم.

وی ادامه داد: فعالان مجاز اقتصادی که در پرتال ثبت نام و توسط گمرک ریجستر شوند و در چند سال گذشته تخلفی صورت نداده باشند، اجازه دارند به صورت شناور ضمانت‌نامه تودیع کنند، یعنی هر زمان واردات داشتند مبنای پرداخت یک سال ضمانت‎های بانکی قرار گیرد.

وین در نشست با اعضای اتاق بازرگانی تبریز و همچنین مدیران واحدهای تولیدی و اصناف، ضمن اشاره به تسهیلات و برنامه‌‌های جاری گمرک ایران و بسته‌‌‌های پیش‌‌‌بینی شده در حمایت از تولید وصادرات از جمله ترخیص نسیه، ضمانتنامه بانکی، تفویض اختیار صدور، تمدید و تسویه ورود موقت و عدم نیاز به استعلام از استاندارد برای کالاهای صادراتی دارای گواهی استاندارد خبر داد.

در این دیدار، خدابخش استاندار آذربایجان شرقی، معصومه آقاپور نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ژائله رئیس انجمن صنایع غذایی استان، حسن‌‌‌‌زاده رئیس اتاق بازرگانی تبریز، ضمن اشاره به جایگاه ویژه و اتخاذ تدابیر ویژه گمرک ایران در انجام رسالت خود در شرایط حساس اقتصادی، از خدمات برجسته و موثر گمرک در تسریع و تسهیل امر تولید و صادرات قدردانی کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۷۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه تاکید کرد، کاهش معافیتهای مالیاتی بر مبنای سیاستهای اعلامی رهبری بود که در برنامه هفتم توسعه نیز گنجاده شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به ابهامات در خصوص لغو معافیتهای مالیاتی و اختلاف 100 هزار میلیارد تومانی در بخش اول و دوم بودجه امسال گفت:‌ دولت در ابتدا 122 همت مالیات پیش بینی کرده بود و ما وقتی بررسی کردیم دیدیم  65 هزار میلیارد تومان  بیشتر است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: براین اساس نوع محاسبه را درست کردیم و موضوع به این شکل بود که دولت 6 واحد در واقع مالیات بر ارزش افزوده دارد هر کدامش 75 همت است ؛ 6 در 75 می‌شود 450 هزار میلیارد تومان اما  دولت 385 هزار میلیارد تومان حساب کرده بود. بر این اساس  65 هزار میلیارد تومان از افزایش مجموع درامد مالیاتها برای اصلاح شیوه محاسبه این قسمت است، پس مالیات افزایش پیدا نکرد و موضوع مرتبط با نوع و شیوه محاسبه بود.

کاهش معافیتهای مالیاتی برمبنای برنامه هفتم توسعه بود

وی در بخش دیگری از توضیحات خود در خصوص بودجه 1403 گفت: از دیگر سو دربودجه 1403 معافیت‌های مالیاتی را کم کردیم، بر این اساس اعلام کردیم شرکت‌هایی که تا حالا معافیت مالیاتی می‌گرفتند خواهش می‌کنیم که از امسال به بعد تا 500 میلیارد تومان معافیت مالیات بگیرند، یعنی یک میزان مشخص  معافیت داشته باشند.

وی افزود،کاهش معافیتهای مالیاتی در بودجه 1403 اقدام خیلی خوبی بود.  بر اساس  سیاست‌های رهبری که اعلام کردند در برنامه هفتم مصوب کردیم که معافیت‌های مالیاتی را کاهش دهیم.

بایستی به سمت اینکه معافیت‌ها کاهش پیدا کنند، همچنین فرار مالیاتی درست شود و پایه‌های مالیاتی اصلاح شود، حرکت کنیم تا یک درامد مالیات خیلی خوبی داشته باشیم و فشار به مردم نیاید؛ پس ما یک ریال مالیاتها را افزایش ندادیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • هر چه سریعتر نسبت به نواقص و ناهماهنگی های موجود در گمرک شهیدرجایی اقدام شود
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود