Web Analytics Made Easy - Statcounter

جو لیبرمن، سناتور پیشین آمریکایی در گفت‌وگوی با فاکس بیزینس در رابطه با شرایط حاکم بر ایران ادعا کرد: به گمان من آن‌ها در دردسر افتاده‌اند. موضعی که دونالد ترامپ با خروج از توافق هسته‌ای با ایران و اعمال مجدد تحریم‌ها اتخاذ کرده است، واقعا اقتصاد ایران را تحت فشار گذاشته است. تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی بیشتری نیز در اوایل نوامبر اعمال خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با وجودی که برنامه هسته‌ای ایران تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دارد و صلح آمیز بودن این برنامه هر بار در گزارشات آژانس تایید شده است لیبرمن در اظهاراتی خوش بینانه ادعا کرد: تنها امید این است که ایران به پای میز مذاکره بازگردد و به توافق بهتری برسد که در آن واقعا دست از سلاح‌های هسته‌ای‌شان بکشد یا می‌تواند (به جای این کار) با عواقب آن مواجه شود.

وی در راستای سیاست‌های تفرقه‌افکنانه آمریکا در قبال ایران در اظهاراتی ساده‌انگارانه که سعی بر جدا دانستن ملت و دولت داشت نظام ایران را افراط‌گرا خواند و ادعا کرد: شاید عواقبش به خیزش مردم ایران منجر شوند که از زندگی‌شان تحت این نظام افراط‌گرا ناراضی هستند.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که توصیه مقامات کشورمان به دولت و مقامات آمریکا این بوده است که سیاست‌های کهنه خود را در ترویج ایران هراسی و ایران ستیزی و ایراد اتهامات خودساخته و غیرواقعی به کناری گذاشته و به تصحیح اشتباهات و سیاست‌های خود بپردازند. تولید سلاح هسته‌ای از سوی ایران نیز پیش از این به دستور مقام معظم رهبری حرام دانسته شده و مقامات کشورمان بار‌ها اعلام کرده‌اند که ایران هیچگاه به سوی تولید سلاح در برنامه هسته‌ای خود نخواهد رفت.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: لیبرمن سناتور آمریکایی جو لیبرمن خروج ترامپ از برجام توافق هسته ای فشارهای اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۸۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی

امتداد - با وجود التهابات اخیر بازار ارز ، قطعا با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مهدی منصوری بیدکانی، استاد اقتصاد و تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اثرات تغییرات نرخ ارز گفت: دولت ارز مورد نیاز واردات را بر اساس نرخ نیما تأمین می‌کند؛ بنابراین نباید اثر تغییرات نرخ ارز در بازار غیر رسمی را روی کالا‌ها مشاهده کنیم؛ اما به علت وجود اقتصاد سایه قیمت کالا‌ها در اثر نوسان بازار آزاد تغییر می‌کنند.

وی افزود: اقتصاد سایه نظمی بیمارگونه است که باعث اعوجاج‌هایی در اقتصاد واقعی می‌شود و علل آن را می‌توان در بهرمندی فعالیت کنشگر‌های خارج از بخش رسمی و در حقیقت در فساد سیستمی جست‌وجو کرد. فعالیت این کنشگران می‌تواند مؤثر از کیفیت حکمرانی و اثرپذیری از آن باشد.

منصوری بیدکانی اظهار داشت: سامانه جامع تجارت باید بازنگری شود تا رصد کالا و ارز به معنای واقعی صورت بگیرد؛ بنابراین ارز به نرخ نیما به واردکنندگان داده می‌شود؛ اما به علت اینکه در بخش نظارت با فساد مواجه هستیم قیمت کالا‌ها افزایش می‌یابد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: اگر حوزه نظارت به سمت هوشمندی نرود تمامی تلاش‌ها برای توسعه اقتصادی نتیجه‌ای نخواهد داد؛ در نتیجه باید سامانه‎‌هایی را ایجاد کنیم تا رصد ارز و کالا به خوبی صورت بگیرد یعنی مسیر قیمت گذاری شفاف شود در این صورت انتظارات اثر منفی روی قیمت‌ها نمی‌گذارد.

وی افزود: اجرای سیاست تثبیت به درستی از سمت رئیس کل بانک مرکزی اتخاذ شد؛ چون یکی از راه‌های گریز از مشکلات ارزی فاصله گرفتن از سیاست‌های صندوق بین المللی پول است که از اسفند ۱۴۰۱ تا به امروز شاهد سیاست گذاری صحیح فرزین در این حوزه هستیم.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی با اشاره به این موضوع که اگر نرخ ارز در برخی از مواقع از سیاست تثبیت تبعیت نکرده دلیل آن شوک‌های احساسی است، تاکید کرد: شوک‌های احساسی باعث شکستن مقاومت در تحلیل تکنیکال می‌شود؛ بنابراین سیاست‌گذاری نرخ ارز در شرایط فعلی درست است و این افزایش به علت سیاست‌گذاری‌های غلط سال‌های گذشته و مسائل سیاسی و جهانی است.

منصوری بیدکانی در پایان بیان کرد: حمله به کنسولگری ایران نیز در التهابات بازار ارز نقش داشته؛ اما با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

منبع: مهر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • لیبرمن به مقامات صهیونیست: به خانه‌تان بازگردید
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • تل آویو دلیلی برای اثبات ادعا‌های خود درباره آنروا ندارد
  • رئیس‌جمهور: مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • زاخارووا از لهستان به دلیل استقرار تسلیحات هسته‌ای انتقاد کرد