Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،  آبتین امیری، رییس  کمیسیون بهداشت ، سلامت و خدمات شهری شورای شهر بندرعباس در هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر اظهار داشت: در بحث ساحل دریا متاسفانه چون متولی ثابت و واحد  وجود ندارد ، نیازمند هماهنگی بین دستگاهی هستیم و این مسئله خود نشان می دهد که بدون مدیریت واحد شهری نمی‌توان کار بزرگی را در حوزه ساحل انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیری با اشاره به وجود مشکلات فاضلاب شهری و بیان اینکه دستگاه‌های مختلفی هستند که در حوزه ساحل و دریا تصمیم می‌گیرند اضافه کرد : به همین دلیل بهترین کاری که شورا و شهرداری می توانند انجام دهند ایجاد هماهنگی لازم بین دستگاههای اجرایی است.فقدان مدیریت واحد شهری مشکلی است که همه شهرداری های کشور را دچار چالش کرده است.خوشبتخانه مدیریت فعلی شورای اسلامی شهر بندرعباس برنامه ویژه ای برای هماهنگی بین دستگاهی در حوزه شهر بندرعباس با محوریت شورا دارد و قطعا چنین رویکردی حل مشکلات را تسریع خواهد نمود

این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت:به عنوان مثال دستگاهی مانند محیط زیست که یک سازمان مستقل دولتی است و علیرغم اینکه تمامی ساخت و سازها و اقدامات ساحلی باید با اخذ مجوز از این دستگاه انجام شود ، باز هم در عمل می بینیم که  این سازمان به تنهایی نمی تواند مانع از اقدامات منفی در ساحل شود.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس  در پاسخ به این دیدگاه که در ساحل بندرعباس هیچ طرح و برنامه‌ جامعی وجود ندارد گفت: باید گفت که متاسفانه ما در کل کشور با این مشکل مواجه هستیم ، به عنوان مثال ساحل شهرهای شمالی ایران را اگر در نظر بگیرید بسیار آلوده تر از ساحل  بندرعباس و جنوب کشور  است و متاسفانه به دلیل وجود مدیریت چند گانه و ورود مقطعی برخی نهادها در این امر ، شاهد تحول چندانی برای مدیریت ساحل نیستیم.

آبتین امیری گفت:نظارت بر عملکرد شهرداری حق اعضا شورا است اما برای حل مشکلات باید واقع بین بود. بطور کلی شهردار بندرعباس از اراده لازم برای حل مشکلات شهری برخوردار است و عملکرد شهرداری بندرعباس قابل دفاع است. البته این دفاع به معنای فقدان مشکلات شهری نیست.

بلکه به این معناست که در شهر بندرعباس مشکلاتی برای شهروندان وجود دارد که دیگر دستگاههای متولی نیز برای حل آن باید وارد همکاری همه جانبه با شهرداری شوند.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: اخیراً جلسه‌ای در فرمانداری برگزار شد که منجر به تشکیل ستاد ساحل گردید که هفت کمیته در این ستاد فعالیت می‌کنند. در  این مسئله مهم هم باید شهرداری ورود کند تا تصمیماتی برخلاف آن آنچه مد نظر  مردم و اعضا شورا است ، اتخاذ نشود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر شورای شهر شهرداری کمیسیون بهداشت مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری