Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه شهرستان تنکابن با تأکید بر اینکه تخریب مدیران شهرستانی هیچ امکانات نمی‌آورد، گفت: ما در نوع نگاه با یکدیگر در ستیز هستیم و زمانی که مقام مسئولی وارد منطقه می‌شود بجای دریافت امکانات، با خودمان در جنگیم تخریب‌ها فقط فرصت‌ها را از دست می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بلاغ، سید امیر حسینی جو شنبه شب در هفتمین جلسه شورای اداری شهرستان تنکابن اظهار کرد: با هشدار هواشناسی، دستگاه‌های خدمات رسان آمادگی داشتند و اطلاع‌رسانی خوبی انجام شد و اولویت اول ما یعنی کاهش تلفات جانی رعایت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ظرف ۲ ساعت به بیش از ۳۵۰ واحد مسکونی دستور تخلیه ابلاغ و اجرا شد، عنوان کرد: درحالی‌که میانگین بارندگی سال استان مازندران ۷۶۰ میلیمتر است، در کمتر از ۲۴ ساعت بیش از ۳۰۰ میلیمتر در شهرستان بارندگی داشتیم.

فرماندار ویژه شهرستان تنکابن با اشاره به اینکه 42 روستا در زمان سیل قطع ارتباط شده بود، یادآور شد: اولویت اول ما راه بود و سپس برق، گاز، مخابرات و آب را انتقال دادیم.

این مسئول با انتقاد از ستیز بایکدیگر، متذکر شد: ما در نوع نگاه با یکدیگر در ستیز هستیم و زمانی که مقام مسئولی وارد منطقه می‌شود بجای دریافت امکانات، با خودمان در جنگیم.

حسینی جو با تأکید بر اینکه تخریب مدیران شهرستانی هیچ امکانات نمی‌آورد، تصریح کرد: تخریب‌ها فقط فرصت‌ها را از دست می‌دهد.

وی خسارات بخش کشاورزی را عمیق دانست و گفت: خسارات بخش کشاورزی نیازمند توجه ملی است و در حد امکانات شهرستان و استان نیست و نمی‌توان احیا زمین کشاورزی و مشکلات آن را با پرداخت ریالی انجام داد.

معاون استاندار در ادامه خسارات بخش راهداری و حوزه زیر بنایی را جدی عنوان کرد و افزود: در فاز اول ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان حوادثی به شهرستان تنکابن اختصاص داده شد و 20 میلیون ریال تسهیلات معیشتی بلاعوض پرداخت شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: ظرف مدت یک هفته این تصمیمات گرفته و اجرا شد و غریب به 20 میلیارد معیشتی و زیربنایی بااعتباری 100 درصدی تخصیص پیدا کرد.

حسینی جو از دستگاه‌های اجرایی خواست تا از صدای بلند مردمی که دچار مشکل هستند، ناراحت نشوند و همچون عضو یک خانواده به یکدیگر نگاه کرده و قوانین را منعطفانه اعمال کنند و برای نظام آبرو بگذارند.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان تنکابن نیز در خصوص خسارات سیل این شهرستان اظهار کرد: هزار و 235 واحد مسکونی خسارت دید که تا به امروز برای 837 واحد پرونده‌سازی بانکی انجام‌شده و از این تعداد به ۳۷۳ واحد تسهیلات بلاعوض معیشتی به مبلغ ۲۰ میلیون ریال پرداخت شد.

محمد زرآبادی مجموع این مبلغ را ۷ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: ۲۷ واحد مسکونی ۱۰۰ درصد تخریب داشتیم و مابقی، خسارات معیشتی، لوازم منزل و درصدی واحد مسکونی بود.

از حواشی این جلسه می‌توان به انتقاد شدید رئیس شورای شهرستان تنکابن به اداره اوقاف و امور خیریه و ایجاد تشکیک در صرف نذورات پرداخت که در گزارش آتی به آن می‌پردازیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در جلسه ستاد جوانی و جمعیت این شهرستان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی در اجرا و پیگیری تعهدات دولت در بخش جوانی جمعیت از جمله وام‌های ازدواج، فرزند‌آوری، ودیعه مسکن و واگذاری زمین و تامین مسکن جوانان اهتمام داشته باشند.

وی بیان کرد: همچنین مقابله با تخلفات حوزه تسهیلات و خریدوفروش وام‌های جوانی جمعیت که باعث شده دست جامعه هدف از این تسهیلات کوتاه بماند هم باید مورد توجه و راستی آزمایی قرار گیرد.

فرماندار ویژه مهاباد با بیان اینکه موضوع جوانی جمعیت طی یک دهه اخیر همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، اضافه کرد: فقدان فرهنگ‌سازی و اقناع جامعه به فرزندآوری و آسیب‌های خانواده تک فرزندی باید از طریق افکار عمومی و اصحاب رسانه مورد توجه قرار گیرد.

عباسی با اشاره به اقدامات بخش مسکن نیز بیان کرد: هم اکنون بیش از ۷ هزار و ۱۷۹ قطعه زمین در روستا‌های حاشیه مهاباد همراه با وام ۳۵۰ میلیون تومانی آماده واگذاری یه متقاضی مسکن است.

وی اقدامات دولت در بخش واگذاری زمین به متقاضیان را در سطح شهرستان قابل توجه دانست و گفت: با تخصیص زمین به طرح‌های نهضت ملی در سطح شهر و روستا طی چند سال آینده گرانی کرایه و اجاره مسکن فروکش خواهد کرد.

در ادامه جلسه هر یک از مدیران بانک‌های عامل شهرستان گزارش و عملکرد خود را در بحث پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت ارائه کردند.

مهاباد با جمعیت ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق