Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر  > شهری - همشهری‌انلاین:
شهردار منطقه ۲۰ از طراحی اپلیکیشن آموزشی و موقعیت‌یابی مخازن شن و نمک در زمان بارش برف، تحت نرم افزار GIS خبر داد.

به گزارش شهرنوشت به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20، فرهاد افشار با اعلام این خبر گفت: براي افزایش مشارکت شهروندان در برف‌روبی و پاکسازی مسیرها و معابر و تسهیل دسترسی به مخازن شن و نمک، نرم‌افزار آموزشی و موقعیت‌یاب مخازن شن و نمک در منطقه 20 راه‌اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افشار گفت: با راه‌اندازی این نرم‌افزار امکان دستیابی شهروندان به موقعیت‌های مخازن شن و نمک بر روی نقشه میسر می‌شود. شهروندان با استفاده از این نرم افزار می‌توانند در زمان بارش برف ضمن اطلاع از نزدیک‌ترین محل جانمایی مخازن شن و نمک نسبت به پاکسازی محل تردد خود در معابر اقدام کنند.

او با اشاره به این‌که این نرم افزار در راستای تحقق شعار "ری شهر ایرانی اسلامی پیشرو" و استقرار سازمان الکترونیکی در شهرداری منطقه 20 طراحی شده است، گفت : تدوین سناریوی کامل برف‌روبی پیش، حین و پس از بارش و آموزش دقیق نحوه استفاده از انواع مواد یخ‌زدا از اهداف راه‌اندازی این نرم افزار است تا شهروندان بدون نیاز به نیروهای اجرایی مدیریت شهری نسبت به پاکسازی معابر محل تردد خود اقدام کنند.

افشار شناسایی و ثبت اطلاعات مکانی نقاط حساس و آب‌گیر،ثبت اطلاعات ماشین آلات و تجهیزات برف‌روبی، اعلام محل استقرار و برنامه عملیاتی آن‌ها را از دیگر قابلیت‌های این اپلیکیشن برشمرد.

او اولویت‌بندی معابر برای انجام عملیات برف‌روبی را از جمله اهداف راه‌اندازی این نرم‌افزار عنوان کرد و افزود: از طریق این سامانه ثبت اطلاعات نیروی انسانی بر اساس حوزه‌های فعالیت و نقش‌های کاربری مشخص به تفکیک نواحی و سایت‌های (مرکزی،اصلی،فرعی و مخازن) برف‌روبی امکان‌پذیر می‌شود.

شهردار منطقه 20 تصریح کرد: براي رفاه حال شهروندان به زودی امکان دستیابی از طریق نسخه اندرویدی این اپلیکیشن برای شهروندان مهیا می‌شود .

در همین زمینه: برپایی جشنواره بزرگ ولایت در جنوب تهران اپلیکیشن ویز به سیستم عامل خودروها می‌آید تدوین ۲۰ سند کاهش خطرپذیری در جنوب تهران فیس‌آیدی رگ‌های صورت کاربران را هم تشخیص می‌دهد نحوه اعطای وام ۱۵میلیونی به تولیدکنندگان اپلیکیشن اپلیکیشن سفارش غذای پسماند اپلیکیشن سازمان‌ملل برای‌ماه رمضان استفاده از ۱۰۰ زمین چمن مصنوعی در جنوب پایتخت تا پایان سال ۹۲ شهر ری در بودجه 92 شهرداری تهران ردیف دارد جدول 22 پروژه عمرانی تهران؛ با یک کلیک از تحول منطقه خود با خبر شوید

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا فضلی عصر دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن اشاره به ویژگی‌های اقلیمی و جغرافیایی شهرستان ورزقان، به ظرفیت‌های معدنی این شهرستان اشاره نمود و با بیان این که بیشترین معادن استان آذربایجان شرقی در ورزقان قرار دارد، اظهار داشت: معدن مس سونگون، معدن طلای اندریان، معدن طلای مزرعه شادی و معدن سنگ‌آهن آوان تنها بخشی از معادن غنی شهرستان ورزقان است، اما با این وجود تعدادی از ادارات مرتبط با معادن در شهرستان حضور ندارند.

وی با بیان این که علی‌رغم تمام استعدادی اقلیمی و ظرفیت‌های معدنی، ورزقان از شهرهای محروم استان به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: مردم شهرستان ورزقان آن‌گونه که باید نتوانسته‌اند از ظرفیت‌های شهرستان و امکانات پیرامونی آن از جمله اشتغال و عوارض آلایندگی معادن بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام فضلی در ادامه گزارشی از وضعیت راه‌های روستایی ارائه نمود و خاطرنشان کرد: برخورداری راههای روستایی آسفالته از تراز استانی عقب تر می‌باشد.

وی به فقدان تجهیزات پزشکی در بیمارستان ورزقان اشاره و با بیان این که بخش قابل‌توجهی از بیماران برای بیشتر مراجعات به شهرهای هم‌جوار هدایت می‌شوند! یادآور شد: علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی و استعدادهای شغلی؛ متأسفانه امکانات بیمارستان در حد و اندازه یک درمانگاه است و ورزقان از زیرساخت‌های آموزشی، درمانی و رفاهی کمتری برخوردار است.

حجت‌الاسلام فضلی با اشاره به این که ضعف در زیرساخت‌های درمانی، آموزشی و رفاهی باعث شده تا حتی شاغلین این منطقه نیز به شهرهای هم‌جوار مهاجرت نمایند و در رفت‌وآمد باشند، خاطرنشان کرد: کمبود امکانات ورزشی نیز از دیگر مشکلاتی است که پیگیری‌های متعددی از سوی دفتر امام‌جمعه در این زمینه صورت‌گرفته است.

وی در اشاره به ظرفیت‌های باشگاه فرهنگی و ورزشی مجتمع مس ورزقان، با بیان این که تقویت ورزش‌های پایه شهرستان کمتر موردتوجه قرار می‌گیرد، اظهار داشت: علی‌رغم تمام پیگیری‌ها برای تجهیز و تقویت امکانات ورزشی شهر ورزقان و روستاهای مستعد، همچنان با بی‌توجهی نسبت به این موضوع مواجه هستیم.

امام‌جمعه ورزقان انتقال دفتر باشگاه فرهنگی ورزشی مجتمع مس از تبریز به ورزقان را یکی از راه‌های فعال‌سازی ظرفیت‌های ورزشی عنوان کرد و ابراز داشت: متأسفانه شهرستان ورزقان فاقد استخر است و جوانان و نوجوانان این شهر برای ورزش شنا به تبریز و اهر مراجعه می‌کنند.

وی کمبود فضای آموزشی و ضعیف‌بودن سازه‌های مدارس را از دغدغه‌های آموزشی ورزقان توصیف نمود و تصریح کرد: کمبود آب شرب در ایام تابستان از چالش‌های بسیاری از روستاهای ورزقان است؛ به‌گونه‌ای که در ایام تابستان برای انتقال آب شرب از تانکر استفاده می‌شود؛ ضمن تقدیر از تسریع فرایند تأسیس مجتمع آب‌رسانی شهرستان ورزقان، باید گفت این ظرفیت تنها ۸۸ روستای این منطقه را پوشش داده، بااین‌وجود تعدادی از روستاها همچنان با دغدغه آب شرب روبرو خواهند بود.

حجت الاسلام فضلی یادآور شد: باتوجه‌به حضور ۸ هزار نیروی کار در معدن مس ورزقان؛ تقویت خدمات رفاهی، بهبود امکانات درمانی و تجهیز بیمارستان از انتظاراتی است که همراهی مسئولان معدن مس را می‌طلبد؛ ساخت شهرک مسکونی کارکنان مس یکی از راهکارهایی است که در عین تقویت و توسعه خدمات آموزشی، رفاهی و درمانی منطقه، مشکلات رفت‌وآمدهای این عزیزان را نیز برطرف می‌کند.

امام‌جمعه ورزقان به ویژگی‌های معدن طلای اندریان نیز اشاره و ضمن انتقاد از عدم کنترل و ضعف نظارت مسئولان در صیانت از آثار معدنی، اظهار داشت: از سال ۹۷ تا به امروز بیش از ۳۰ نفر در حفاری‌های غیرمجاز اندریان جانشان را ازدست‌داده‌اند؛ علی‌رغم غارت اموال و انفال توسط حفاران غیرمجاز، متأسفانه برخوردهای بازدارنده‌ای توسط مسئولان ذی‌ربط صورت نمی‌گیرد.

حجت‌الاسلام فضلی با تأکید بر این که حفاری‌های غیرمجاز مشکلات اجتماعی پیرامونی فراوانی را در منطقه ایجاد نموده است، خاطرنشان کرد: باید شورای تأمین شهرستان و استان برای حفاظت از منطقه و جان مردم اقدام جدی و سریعی انجام بدهند.

پایان سخن اینکه بی توجهی به میراث فرهنگی و جاذبه‌های گردشگری و کمبودهای زیرساختی شهرستان باعث شده درصد مهاجرت مردم از منطقه بیشتر از درصد رشد مردم باشد که امیدواریم با توجه دولت مردمی و همچنین معدن مس و مرتفع شدن کمبودها زمینه توسعه و رشد شهرستان فراهم شود.

کد خبر 6085870

دیگر خبرها

  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"
  • غبار روبی گلزار شهدا خرمشهر
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • تثبیت موقعیت ایران پس از عملیات وعده صادق
  • معماری عالی و چشم نواز یک ویلا که احتمالا در سلیقه همه قرار دارد! (+تصاویر)
  • عصر نوین آموزش زبان انگلیسی: نقش موثر آموزشگاه های زبان انگلیسی در تهران
  • مددخواهی بیش از هزار نفر در سفر رییس‌جمهور به استان سمنان از کمیته امداد
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • برگزاری همایش آموزشی حجاج در منطقه آزاد اروند
  • کشف پاتوق مافیای زباله در این منطقه تهران | ۱۲ میلیارد تومان جریمه پیمانکاران شهرداری در صورت دیدن زباله گرد بر سر مخازن