Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت که این دانشگاه و دانشگاههای ایالتی و علوم پزشکی ولگوگراد روسیه در قالب پروژه ای مشترک، داروهای گیاهی تولید می کنند .

اسدالله تیموری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این همکاری مشترک بر اساس تفاهمنامه ای انجام می شود که مرداد ماه امسال به امضای استانداران دو منطقه رسیده و یکی از بندهای آن همکاری تحقیقاتی و علمی میان دانشگاههای دو استان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در راستای اجرای این تفاهم نامه پروژه مشترک تولید گیاهان دارویی با دانشگاههای علوم پزشکی و کشاورزی ولگوگراد تعریف شده که بر اساس آن محققان دو طرف در گام اول کارهای تحقیقی را بر روی گیاهان استان های شمالی ایران و ولگوگراد انجام می دهند.
تیموری افزود: ابتدا محققان این دانشگاهها گیاهان دارویی مناطق خود را از نظر اثرات و خواص دارویی مورد ارزیابی قرار می دهند و پس از آن چگونگی تولید انبوه دارو از این نوع گیاهان بررسی و وارد فاز تولید می شود.
رئیس دانشگاه کشاورزی ساری با اعلام این که نتایج علمی و تحقیقاتی و روش های علمی مطالعه هم در این پروژه میان دو طرف مبادله می شود، گفت که این دانشگاه برای تامین نیروی محقق و پژوهشگر اجرای این پروژه علمی مشترک در سال تحصیلی جاری 10 دانشجوی کارشناسی ارشد رشته گیاهان دارویی جذب کرده است .
وی افزود: علاوه بر این دانشجویان ، یک تیم از اساتید دانشگاه کشاورزی ساری نیز تحقیق درباره گیاهان دارویی استان های شمالی کشور را پیگیری می کنند .
تیموری ، مدت زمان انجام مطالعات تحقیقاتی تولید دارو از گیاهان را 2 ساله اعلام و پیش بینی کرد که در این مدت کار علمی و تحقیقاتی بر روی حدود 300 گونه گیاه در استان های شمالی انجام شود .
وی گفت: پس از انجام تحقیقات بر روی گیاهان و تولید دارو از آنها ، این محصولات برای عرضه به بازارهای مصرف روانه می شود که برای این منظور دانشگاه کشاورزی ساری از ظرفیت چندین شرکت و بخش خصوصی استفاده می کند .
در مازندران بیش از 2 هزار گونه گیاهان دارویی می روید که تاکنون 800 گونه شناسایی شده است.
دانشگاه کشاورزی ساری با بیش از چهار دهه فعالیت یکی از دانشگاههای تخصصی در زمینه کشاورزی در مازندران به شمار می رود.
این دانشگاه پیشتر با دانشگاه کشاورزی اسلواکی ، استاروپل روسیه ، اوستفالیا آلمان ، فالنتوی ایتالیا و یک دانشگاه اسپانیا همکاری مشترک داشت.
2096/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه كشاورزي داروي گياهي مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور

رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو گفت: داروهای "متفورمین" و "سرماخوردگی بزرگسالان" پرمصرف‌ترین داروهای سال ۱۴۰۲ بوده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین متولی اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته ترتیب متفورمین با 2 میلیارد و 209میلیون عدد، سرماخوردگی بزرگسالان با یک میلیارد و 920 میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و 763 میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و 235 میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیاردو 231 میلیون عدد بوده‌اند.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو پرمصرف‌ترین داروهای تأمینی سال 1402 از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، سرماخوردگی بزرگسالان، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده 10 درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور