Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

اصلاح رابطه شرکت‌های حمل‌ونقلی با رانندگان کامیون از ابتدای اعتراضات صنفی رانندگان یکی از موضوعاتی بود که سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سعی در برآورده شدن آن داشت و از همان ابتدا با رویکرد حمایت از رانندگان سعی کرد با فعال‌کردن کمیسیون ماده ۱۲ سرعت بیشتری نسبت به برخورد حقوقی با تخلفات اثبات‌شده داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا از ابتدای تشکیل این کمیسیون در تاریخ ۲۲ خردادماه تاکنون هزار و۲۱۰ پرونده مورد رسیدگی قرار گفته است.

گفته می‌شود که اخذ کمیسیون اضافه توسط شرکت‌های حمل‌ونقلی، عدم درج صحیح مندرجات بارنامه و عدم رعایت ضوابط حمل‌ونقل کالا عمده شکایات رسیده از سوی رانندگان معترض است که با توجه به تأکیدات اخیر سازمان به‌عنوان متولی وضعیت رانندگان تخلفات مربوطه بررسی و با قاطعیت کامل احکام موردنظر صادر شده است. بر اساس جدیدترین آمار سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، در هفته آخر شهریور تا هفته اول مهرماه سال جاری از سوی کمیسیون ویژه ماده ۱۲ در ۱۱ اداره کل استانی به پرونده تخلف ۹۳ شرکت رسیدگی و احکام حقوقی لازم صادر شد.

عباسعلی بنی‌اسدی، مدیرکل دفتر حقوقی و تدوین مقررات این سازمان، گفته است: «در اجرای بند ۴ ابلاغیه مورخ ۲۲ خردادماه سال جاری و با همکاری کارشناسان ستادی و استانی درزمینه اقدامات میدانی نظارت و برخورد با تخلفات در برخی از پایانه‌های بار و مسافر و مراکز فعالیت شرکت‌های حمل‌ونقلی، با تشکیل مستمر جلسات کمیسیون‌های ویژه ماده ۱۲ به تخلفات مربوط به تضییع حقوق رانندگان و اخذ کمیسیون‌های اضافی و عدم پرداخت کرایه و سایر تخلفات در حمل‌ونقل مسافربری، رسیدگی و احکام حقوقی برخورد با این تخلفات صادر و به اجرا درآمده است.»

بر این اساس در ۲ هفته اخیر به ۹۳ پرونده تخلف در پایانه‌های بار و مسافر و مراکز فعالیت شرکت‌های حمل‌ونقل رسیدگی شد که بر اساس تصمیمات متخذه ۶ شرکت به لغو پروانه فعالیت، ۴۴ شرکت به جریمه نقدی، ۱۱ شرکت به تذکر کتبی محکوم و ۳۲ شرکت نیز برائت شدند. بنی‌اسدی پیش‌تر اعلام کرده بود که در جریان این بررسی‌ها مواردی که تضییع حقوق راننده محرز شود جریمه۵میلیون ریالی را اعمال خواهیم کرد و اگر این تخلف بیش از سه بار رخ دهد شرکت حمل‌ونقلی را تعطیل خواهیم کرد.  

به همین دلیل تصمیم گرفتیم که منتظر شکایت رانندگان از شرکت‌های حمل‌ونقلی نمانیم و با مکانیزمی نسبت به شناسایی شرکت‌های متخلف اقدام کردیم و اگر مشخص شود که کمسیون اضافه‌ای دریافت شده است بدون اینکه اسیر بوروکراسی شویم با شرکت حمل‌ونقلی برخورد می‌شود. بنی‌اسدی تعداد کل پرونده‌های رسیدگی شده از ابتدای تشکیل کمیسیون ویژه ماده ۱۲ رسیدگی به تخلفات شرکت‌ها را هزار ۲۱۰ پرونده اعلام کرد و گفت: «بر اساس آرای صادره در این جلسات، ۱۳۳ شرکت به لغو پروانه فعالیت، ۶۳۹ شرکت به جریمه نقدی۱۶۷ شرکت تذکر کتبی محکوم و برای ۲۷۱ شرکت حکم برائت صادر شد.»

هفته‌نامه‌حمل‌ونقل

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سازمان راهداری کامیون رانندگان کامیون پایانه بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    علی مدقالچی معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه تمام تلاش همکاران راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان و شرکت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای استان تأمین مایحتاج اساسی مردم است، افزود: این میزان کالای جابه‌جا شده در سال گذشته در قالب ۴۱ هزار سفر و اعزام ۱۳ هزار و ۱۸۰ دستگاه ناوگان باری به بندر امام خمینی (ره) انجام گرفته که از نظر تعداد سفر انجام شده در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت زمان سال گذشته خود روند افزایشی بوده؛ اما از نظر تعداد اعزام ناوگان باری روند کاهشی بوده است.

وی در خصوص تخلفات انجام شده در ۱۲ ماهه سال گذشته نیز تصریح‌کرد: در این مدت تعداد ۲۳۸ فقره تخلف طی گشت‌های کنترل دروازه‌ای و بررسی بارنامه‌های صادره به کمیسیون ماده ۱۲ رسیدگی به تخلفات شرکت‌ها و مؤسسات حمل‌ونقل معرفی شد و از این تعداد تخلف ۱۱۷ شرکت مربوط به صدور بارنامه‌های صوری بوده است.

 

این مقام مسئول اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۷۴۱ نفر راننده و ۳۴۷ دستگاه ناوگان باری بنا به تخلفات مختلف از جمله حمل بار بدون اخذ بارنامه توسط همکاران اداره حمل‌ونقل کالا به کمیسیون‌های ماده ۱۱ و۱۴ معرفی شدند.

 

 

دیگر خبرها

  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان منعقد شد
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • مختومه شدن ۹۶ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف قزوین
  • میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است
  • داده نمای قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳
  • مجازات متخلفان کنکور چیست؟
  • ۲ روز دیگر تا کنکور ۱۴۰۳/ متخلفان کنکور چگونه مجازات می شوند؟