Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها موافقت کردند.

به گزارش ایسنا، کلیات طرح یک فوریتی ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها در دستور کار جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس قرار گرفت. در جریان بررسی کلیات این طرح که یک فوریت آن پیش از این به تصویب مجلس رسیده بود، قره سید رومیانی معاون پارلمانی وزیر دادگستری به عنوان نماینده دولت با اشاره به اهمیت ساماندهی زندانیان خاطرنشان کرد: این طرح مشابه دستورالعمل ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها است که به تصویب رئیس قوه قضاییه رسیده، بنابراین دولت و قوه قضاییه با کلیات آن موافق هستند، اما لازم است این طرح برای بررسی کارشناسی و فنی در کمیسیون تخصصی مربوطه مورد رسیدگی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه حجت‌الاسلام سلیمی نماینده محلات در تذکری مستند به ماده ۱۶۳ آئین نامه داخلی مجلس نسبت به عدم ارائه گزارش کمیسیون قضایی درباره این طرح انتقاد کرد و کلیات این طرح را مخالف قانون اساسی دانست.

علی لاریجانی رئیس مجلس گفت که این طرح طبق ماده ۱۶۳ به کمیسیون مربوطه ارجاع شده و باید در زمان مقرر بررسی می‌شد و چون این کار انجام نشده، هیات رئیسه مکلف است این طرح را در دستور بیاورد ولو اینکه گزارش کمیسیون درباره آن وجود نداشته باشد.

لاریجانی همچنین گفت: اینکه کلیات این طرح خلاف قانون اساسی است من چنین برداشتی ندارم.

محمدرضا پورابراهیمی نیز در تذکری مستند به ماده ۱۴۵ آئین نامه داخلی مجلس گفت که همزمان با دولت قوه قضاییه هم باید نظر خود را درباره این طرح اعلام کند و طرح باید در کمیسیون کارشناسی شود.

مخالفت مجلس با مسکوت ماندن طرح

در ادامه بررسی کلیات طرح ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها، جمعی از نمایندگان درخواست مسکوت ماندن سه ماهه این طرح را مطرح کردند.

غلامرضا کاتب به عنوان نماینده درخواست کنندگان در این رابطه گفت که این یک لایحه قضایی است و هم دولت و هم قوه قضاییه باید درباره آن اظهار نظر کنند، بخصوص که اداره کل تدوین قوانین ۲۴ ایراد درباره آن گرفته است.

در ادامه تقاضای مسکوت ماندن این طرح به رای نمایندگان گذاشته شد که نمایندگان با ۷۳ رای موافق، ۱۳۷ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از مجموع ۲۵۰ نماینده حاضر با آن مخالفت کردند.

رئیس مجلس در ادامه کلیات طرح ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندانها را به رای مجلس گذاشت که نمایندگان با ۱۴۹ رای موافق، ۶۶ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۴۹ نماینده حاضر به کلیات رای دادند.

در پی تذکرها و اخطارهای متعدد نمایندگان و درخواست برخی از آن‌ها، رئیس مجلس همچنین ارجاع طرح به کمیسیون برای بررسی بیشتر را به رای گذاشت که نمایندگان با ۱۷۹ رای موافق‌، ۳۱ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۴۹ نماینده حاضر با آن موافقت کردند.

به گزارش ایسنا، در صورت تصویب نهایی این طرح صدور قرار بازداشت موقت محدود می‌شود و از صدور قرارها و احکام قضایی بی رویه منجر به بازداشت و زندان جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام طرح ساماندهی زندانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد

حمیدرضا ترقی گفت: هر نماینده در مجلس علاوه بر اینکه نماینده شهر خود به حساب می‌آید نماینده کل ملت ایران نیز محسوب می‌شود.

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نمایندگان در مجلس در همه مسائل جاری کشور حق اظهار نظر دارند و هر نماینده علاوه بر اینکه نماینده شهر خود به حساب می‌آید نماینده کل ملت ایران نیز محسوب می‌شود. مجلس توسط هیچ مقام و قوه‌ای انحلال شدنی نیست و این نشان دهنده نقش مردم و مردم سالاری در کشور ما است که توانسته چنین جایگاهی را به مردم دهد که در سرنوشت خود نقش موثری داشته باشند.

 

وی افزود: مجلسی موفق است که چالش‌ها، نیاز‌ها و راهکار‌های اداره کشور را درست تشخیص دهد و مجلسی کارآمد است که بر قانونی که وضع می‌کند نظارت دقیق داشته باشد و بتواند رضایتمندی مردم را در اجرای قوانین محقق کند. مجلسی موفق است که در تصمیمات، مسائل و منافع ملی کشور را بر هرچیزی ارجحیت دهد.

 

علی حدادی نماینده مردم البرز نیز با بیان اینکه ویژگی مجلس شورای اسلامی در راستای حل مشکلات مواضع مجلس بسیار مهم و اساسی است، گفت: مردمی بودن نمایندگان مجلس از ویژگی مجلس کارآمد است، اینکه همراه با مردم باشد و مشکلات جدی مردم را حل کند.

این نماینده مجلس افزود: یکی از وظایف مهم مجلس در صحن قانون گذاری و ریل گذاری درست است، همچنین باید قوانینی را تصویب کند که راهگشا باشد و بتواند آنچه را که مطالبه مردم است حل کند.

 

وی ادامه داد: قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد و قابلیت اجرا شدن داشته باشد. در قانون گذاری یک بخش لوایح است و یک بخش طرح‌هایی است که توسط مجلس ارائه می‌شود.

 

بیشتر بخوانید: دستگاه دیپلماسی نقش مهمی در حل مشکلات اقتصادی دارد

 

وی گفت: مجلس کارآمد مجلسی است که اندیشه‌ها و مشارکت نخبگان در موضوعات مختلف را در بر داشته باشد.

 

 مجید نصیرپور نیز درباره کیسیون‌ مجلس گفت: این گزارش‌های کمیسون‌های تخصصی است که مجلس را راهبری می‌کند و اگر کمیسیون‌های تخصصی قوی داشته باشیم، شاهد یک مجلس قوی و کارآمد خواهیم بود.

وی ادامه داد: نمایندگان باید زبان گویای مردم باشند و اگر مردم از موضوعی ناراحت هستند باید به آن توجه شود و آن مشکل را برطرف کرد.

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی آمار زندانیان چهارمحال‌ و بختیاری
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد
  • افزایش فاصله ایران با اقتصاد جهانی با تعطیلی پنج‌ شنبه و جمعه
  • انصراف نمایندگان از طرح سوال وزیر کار
  • جمعیت وفاق ملی بحرین: ۵۵۶ زندانی سیاسی همچنان در زندان‌های آل خلیفه هستند
  • طرح اصلاح مجازات سرقت‌ها و جرایم زیر ۲۰ میلیون تومان تصویب شد
  • موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی
  • طرح اصلاح مجازات سرقت‌ها و جرائم زیر ۲۰ میلیون تومان تصویب شد
  • بیش از ۶۰۰ مددجوی کرمانی مشمول عفو مقام معظم رهبری شدند