Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پیام مجرد»، رئیس سازمان جوانان حزب اسلامی کار، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا، در خصوص انتخاب «محمد شریعتمداری»، برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: آقای شریعتمداری گزینه مناسبی برای وزارت کار است.

وی در ادامه افزود: نقاط مثبتی که دکتر شریعتمداری نسبت به سایرین دارد را می توان در چند بخش توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک، اقتصاددانی و مدیریت در این حوزه است. آقای شریعتمداری به واسطه دانش در حوزه اقتصاد و ارتباط وی با بنگاه های که در وزارت کار فعال هستند و بنگاه های بازنشستگی که در حوزه رفاه وجود دارد، می تواند مسمرثمر باشند و از این رخوتی که در رکود اقتصادی به وجود آمده، این وزارت خانه را نجات دهند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: دوم، رابطه ممتد و بلند مدت در حوزه کارفرمایی است. رابطه بین کارفرما و کارگر مشکلی است که عموما وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی با آن مواجه بوده و به دغدغه اکثر وزرای کار تبدیل شده است. دکتر شریعتمداری به واسطه رابطه مستمر و بلند مدتی که با کارفرماها داشته و اخیرا این رابطه را با بدنه کارگری ایجاد کرده اند، توانسته اند با تشکل های کارگری ارتباط داشته باشند. مطمئنا با حضور ایشان رابطه بین کارگرها و کارفرماها مستمرتر و مفیدتر خواهد شد.

رئیس سازمان جوانان حزب اسلامی کار بیان کرد: همچنین جوان گرایی از شاخصه های مهم دکتر شریعتمداری است که در دوره دوم دولت آقای روحانی در بدنه وزارت صمت ایجاد کردند. دکتر شریعتمداری 30 نفر نیروی جوان را به وزارت صمت وارد کردند و به این نیروهای جوان اجازه دادند، در کنار دولت به حل مسائل و مشکلات کمک کنند. با توجه به مشخصه های ذکر شده خصوصا جوان گرایی، وی تنها وزیر جوان گرای دولت دکتر روحانی در دور دوم هستند. مطمئنا دکتر شریعتمداری بهترین گزیه برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: معتقدم دکتر شریعتمداری تنها گزینه مناسب برای این حوزه است و می تواند کارگران را از فشار اقتصادی نجات دهد.

او در پایان تاکید کرد: آقای شریعتمداری اولین پیشنهاد دهنده افزایش حقوق کارگران در سال 96 بودند و پیشنهاد افزایش حقوق بالاتر از درصد تورم را در شورای عالی اشتغال، مطرح کردند. این اقدام باعث شد، رشد تقریبا متعادل‌تر و مثبت‌تری در افزایش حقوق کارگران داشته باشیم.

خبرنگار: میلاد فرجی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازنشستگی حقوق کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان

محمدرضا مقدسیان منتقد و کارشناس سینما شب گذشته نهم اردیبهشت با حضور در برنامه «سینمازاویه» درباره سریال «افعی تهران» و نسبت آن با سینمای جنایی گفت: در سینمای جنایی حرکت در عمق خیلی بیشتر است. مهم‌تر از اینکه جنایت را چه کسی انجام داده این مهم است که جنایت چرا انجام شده و آن کسی که این جنایت را مرتکب شده دچار چه پیچیده گی‌های شخصیتی بوده است. در اینجا برای تحلیل سرسخت و عمق پیدا کردن ماجرا این ضرورت که فهم دقیقی از تحلیل موقعیت و روانکاوی داشته باشیم، اهمیت پیدا می‌کند.

به گزارش رادیو گفتگو، وی ادامه داد: پیمان معادی یک ضرورتی را در سینمای ایران حس کرده و آن هم تنوع داستان‌ها و موقعیت هاست چراکه در سینمای ایران داستان‌های جنایی که استخوان دار باشند و تنه به کمدی نزنند زیاد نداشته ایم.

مقدسیان درباره نحوه نمایش درونیات شخصیت در «افعی تهران» گفت:، اما معادی یک رندی کرده و همان تلاشی که باید انجام می‌داده تا در موقعیت‌های مختلف، در جهان شخصیت ورود کند و او را به مخاطب معرفی کند به اتاق درمان آورده است. طبیعی است هر کسی که در اتاق درمان قرار می‌گیرد، درمانگر تلاش کند درونیات او را شناسایی کند. اما اگر قرار بود در اتاق درمان این اتفاق نیفتد باید موقعیت‌های پیچ در پیچی می‌ساخت که اطلاعات درباره شخصیت کم کم به مخاطب منتقل بشود.

این کارشناس، سینما را به عنوان یک تلنگر برای اهمیت بیشتر به سلامت روان مهم دانست و افزود: واقعیت این است که در همه جای دنیا کمپین‌هایی تشکیل می‌شود که آدم‌ها بیش از پیش به سلامت روان خود اهمیت بدهند. اگر سینما بتواند تلنگری بزند یا روان درمانی به امری تبدیل شود که آدم‌ها به آن اعتماد کنند و به آن روی بیاورند، اتفاق خیلی مثبتی روی داده است.

مقدسیان درباره انتخاب روان‌درمانگر و شیوه مواجه سریال با این مساله گفت: دغدغه پیمان معادی در این سریال جدای از اینکه به او کمک کرده درونیات شخصیت را با حضور در اتاق درمانگر به مخاطب منتقل کند، کمک کرده تا او یک نوع فرهنگ سازی هم انجام بدهد. اما همان طور که روان درمانی و سراغ گرفتن از درمان گر مساله‌ای است که باید روی آن فرهنگ سازی بشود، مسلح شدن به انتخاب روان درمان گر درست هم باید اتفاق بیفتد.

وی افزود: ما به اندازه روان درمانگران کاربلد، روان درمانگرانی داریم که کم عمق و کم دانش هستند و احساس مسئولیت نمی‌کنند و این آسیب زاست. برای همین است که نظام روان درمان گری در دنیا استاندارد‌های سفت و سختی دارد که باید مانند یک میثاق پزشکی رعایت بشود.

مقدسیان پاشنه آشیل سریال را در انتخاب روان‌گر درست دانست و گفت: سریال در این نقطه اشتباه می‌کند. مناسبات اتاق درمان به درستی منتقل نمی‌شود و ارتباط بین مراجع و روان درمانگر خارج از اتاق درمان مردود است.

وی با بیان اینکه رفتن به سراغ اتاق درمان برای جذاب‌تر شدن درام، استاندارد‌هایی هم دارد افزود: ماجرا این طور نیست که یا ما نباید سراغ اتاق درمان برویم یا اگر رفتیم هر طور شد آن را جذاب کنیم. یک سری خط قرمز‌ها در اتاق درمان وجود دارد.

مقدسیان ادامه داد: اطلاعات شخصی روان درمان گر با مراجع نباید در میان گذاشته شود و آشنایی به غیر از آشنایی اتاق درمان با روان درمان گر نباید اتفاق بیفتد. او فقط باید شنونده باشد همدلی کند، اما در نقش روان درمان گر. ممکن است جایی که مراجع درک می‌شود، احساس وابستگی به درمانگر پیدا کند. اینجا درمانگر یا باید از تکنیک‌ها استفاده کند و برای مراجع واضح بشود که این رابطه عاطفی در نقش درمانگر است و لاغیر. اگر این اتفاق نیفتد باید مراجع به درمانگر دیگری معرفی کند.

این کارشناس سینما استاندارد‌های اتاق درمان را مهم دانست و افزود: این مهم است که استاندارد‌ها را رعایت کنیم چراکه ممکن است کسی بعد از کشمکش‌های زیادی با خودش بپذیرد که درمان بشود، ولی با این اتفاق، نتیجه درخوری نگیرد و اعتماد شخص به روان درمانگر از بین برود و هیچ وقت در زندگی به روان درمانگر مراجعه نکند.

مقدسیان در پایان درباره نقاط مثبت و ضعف اثر گفت: «افعی تهران» در بخش توجه به روان درمان گری موفق است، اما در تصویر کردن اتاق درمان و شیوه رفتار سحر دولتشاهی به عنوان درمان گر و ارتباط عاطفی که بین او و مراجعش (پیمان معادی) تصویر می‌کند، از اساس بر ضد روان درمان است. اینجا دانش و توانایی فیلمنامه نویس کم بوده، او عشق آن را داشته که به این موضوع بپردازد، اما علم آن را نداشته است. برای جذاب کردن درام هم مولفه‌های دیگری بود که بدون زیر پا گذاشتن استاندارد‌ها و خط قرمز‌ها می‌شد از آن‌ها بهره برد.

دیگر خبرها

  • کارگران موتور پیشران اقتصاد جامعه هستند
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • تغییر نام باشگاه استقلال از مسیر قانونی ممکن است/ تجلیل از مدال‌آوران ایرانی با حضور رئیس جمهور
  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • اجازه نمی‌دهیم حاشیه بر شهرداری و شورای شهر زنجان حاکم شود
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد