Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه - ایرنا - مدیر بهره وری خلاقیت و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از هفت دانشگاه برگزیده کشور در اجرای چرخه مدیریت بهره وری انتخاب شد.

امید عبدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اجرای چرخه مدیریت بهره وری در قالب «بیمارستان ناب» در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از هفت دانشگاه برتر در این زمینه برگزیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از ارتقای شاخص بهره وری اتاق عمل، کاهش 52 درصد عمل های جراحی کنسلی، اجرایی شدن حدود 60 پروژه بهره وری در این مجتمع در راستای مدیریت هزینه ها در مهر ماه سال جاری خبر داد و گفت: پس از تشریح عملکرد این دانشگاه در دفتر تحول اداری وزارت بهداشت، دانشگاه نائل به کسب این موفقیت شد.
وی این موفقیت را مدیون تلاش و کار گروهی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی دانست و ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی از راه اندازی سامانه ثبت تجارب مدیریتی توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی خبر داد و افزود: این سامانه به منظور فراهم سازی زمینه استفاده سایر مراکز و الگوبرداری از این تجارب برای تمام مراکز تابعه راه اندازی شد و مدیرعامل مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) این مجتمع از سوی رییس مرکز توسعه مدیریت و دفتر تحول اداری وزارتخانه بعنوان داور نظام ثبت تجربه به مدت 2 سال منصوب شد.
طرح اولیه این پروژه ملی توسط تیم مدیریتی مجتمع بیمارستانی امام ‌رضا (ع) ارائه شده و با همت سعدالله دهچراغی مسئول بهره وری نوآوری و‌ خلاقیت بیمارستان و ‌محمود فخری معاون توسعه این مجتمع اجرایی شد.
طرح ملی ارتقاء بهره وری در سال 95 با حضور معاون اول رئیس جمهوری و با مشارکت سازمان بهره وری آسیایی APO در 10 سازمان منتخب کشور از جمله وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کلید خورد و سه بیمارستان (مرکز آموزشی درمانی شهید رجایی از دانشگاه علوم پزشکی فارس، مرکز آموزشی درمانی فیروزگر از دانشگاه علوم پزشکی ایران و مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع ) از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ) از سوی وزارت بهداشت به عنوان پایلوت اجرای چرخه مدیریت ارتقاء بهره وری انتخاب شدند.
این پروژه در قالب هشت مرحله اجرایی و با بکارگیری از تکنیک تفکر ناب در قالب ( lean Hospital ) و به پیشنهاد نمایندگان مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) با عنوان طرح ملی ارتقای بهره وری اتاق عمل در سه مرکز پایلوت وارد مرحله اجرایی شد.
بیمارستان 800 تختخوابی امام رضا (ع) کرمانشاه سال 84 در 11 طبقه آغاز به کار کرده و یکی از مراکز تخصصی و فوق تخصصی مجهز منطقه غرب کشور است.
استان 2 میلیون نفری کرمانشاه در مجموع 17 بیمارستان دولتی دارد که از این تعداد هفت بیمارستان در کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه واقع شده است.
3033/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي علوم پزشكي كرمانشاه بهره وري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • بهره برداری از فاز نخست بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه