Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@00:15:03 GMT

مسیر متفاوت بازارهای داخلی

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۶۲۳۳۴

مسیر متفاوت بازارهای داخلی

بازار سهام جهش سهام در جریان گزارش‌های ۶‌ماهه

شاخص کل بورس تهران با جهش ۵۶۴۶ واحدی طی روز گذشته، برای دومین بار به ارتفاع ۱۸۸ هزار و ۵۷۶ واحدی دست یافت. از نکات جالب توجه در معاملات دیروز، حرکت دسته‌جمعی سهام برای فتح قله‌های قبلی بود. رشد ۳/ ۲ درصدی شاخص کل هم‌وزن در کنار جهش بیش از ۳ درصدی شاخص کل موید چنین جریان جمعی است که خریداران خرد در آن نقش بسزایی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جز فشار عرضه در گروه‌ غذایی و کاشی‌سازها، شاخص قیمت در سایر گروه‌ها مثبت شد. به نظر می‌رسد آرامش حاکم بر بازار جهانی کالاها و همچنین روند متعادل بازار داخلی ارز، زمینه‌ساز تمرکز بیشتر سهامداران بر صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای شرکت‌ها شده است. گزارش‌هایی که بررسی و سنجش تحلیلی آنها می‌تواند مبانی ورود و خروج به سهام را محکم‌تر کند و چشم‌انداز عینی‌تری از بازار را فراروی فعالان سهام قرار دهد.

 

بازار ارز استمرار عقب‌نشینی دلار

هر دلار آمریکا ساعت 16 دیروز با افت 250 تومانی به نرخ 13 هزار و 600 تومان معامله شد. شاخص ارزی کشور در دو روز پایانی هفته قبل طی حرکتی نزولی مجددا به زیر مرز 14 هزار تومان عقب نشست و در نخستین روز هفته جاری با ضرباهنگ تندتری به افت خود ادامه داد. روز شنبه، دلار در پی سیر نزولی خود 8/ 1 درصد از ارزش خود را از دست داد و از اوج تاریخی خود 25 درصد فاصله گرفت. انتظار بر این است که با سومین افت پیاپی دلار تمایلات نزولی در بازار بیشتر شود. دلار در هفته گذشته نیز ۸/ ۳ درصد از ارزش خود را از دست داده بود. به نظر می‌رسد علاوه بر فروکش تب خرید غیرتجاری ارز، اخبار موافق در حوزه سیاسی در آرامش بازار و تعدیل نرخ‌ها موثر بوده است.

 

بازار سکه آهنگ موافق سکه با دلار

 هر سکه طرح جدید ساعت 16 دیروز با افت 90 هزار تومانی به قیمت 4 میلیون و 200 هزار تومان معامله شد. بهای سکه برای سومین روز پیاپی همراه با افت‌های متوالی دلار کاهش یافت. همبستگی بالای سکه به دلار مانع از تاثیر مثبت رشد ارزش طلای جهانی به سقف سه ماه اخیر شد. از نکات جالب توجه، تناسب بیشتر حرکت سکه با نرخ دلار طی یک هفته اخیر است. فروکش تب خرید و افت شدت نوسانات سکه و دلار را باید در افق اخبار موافق سیاسی تحلیل کرد. به عبارت دیگر، تمدید تعلیق ایران از فهرست سیاه اقدامات مقابله‌ای FATF طی چهارشنبه گذشته در کنار امیدواری به گشایش‌های مالی اروپا برای تسهیل مبادلات تجاری و مناسبات بانکی با ایران و بروز نشانه‌هایی از عدم موفقیت آمریکا در اجماع علیه صدور نفت ایران مهم‌ترین مولفه‌های بهبود فضای روانی حاکم بر بازارها ارزیابی می‌شود.

 

بازار طلای جهانی سومین هفته صعودی فلز زرد

هر اونس طلای جهانی در سومین صعود متوالی خود طی هفته گذشته بازده 7/ 0 درصدی را ثبت کرد و به سطح 1226 دلار رسید. پس از سقوط بازارهای جهانی سهام در هجدهم مهرماه، بهای طلا با جهشی چشمگیر وارد کانال جدید شد و روند صعودی این فلز با پایداری عدم‌قطعیت‌های اقتصادی و تنش‌های سیاسی ادامه یافت. مناقشات دیپلماتیک بین عربستان و قدرت‌های غربی و کاهش غیرمنتظره نرخ رشد اقتصادی چین به نرخ ۵/ ۶ درصد(کمترین سطح از بحران مالی ۲۰۰۹) بر تقاضای احتیاطی طلا طی هفته اخیر افزود. در عین حال، رشد شاخص دلار به سقف ۲ ماه گذشته عامل فشار بر طلا شد. نگرانی ازکسری بودجه ایتالیا و تضعیف یورو در کنار بیانیه بانک مرکزی آمریکا مبنی بر تداوم سیاست‌های انقباضی از مجرای افزایش نرخ بهره دلار در دسامبر از مهم‌ترین‌ عوامل تقویت‌کننده شاخص دلار در این هفته ارزیابی می‌شود.

 

بازار اوراق مسکن روز‌های کم‌رمق بازار «تسه»

اوراق سررسید اسفند 95(تسه9512) پس از سه افت متوالی در هفته قبل، روز گذشته با رشد اندک قیمت مواجه شدند و در سطح 61 هزار و 717 تومان قرار گرفتند. عامل مشترک در معاملات اوراق تسهیلات، نوسان اکثر سررسیدها در کانال 61  هزار تومان و قرارگیری در پایین‌ترین سطح طی دو هفته اخیر بود. نکته مهم‌تر اینکه بسیاری از سررسیدها در معاملات روز گذشته با افت قیمت مواجه شدند. اگرچه نوسان محدود قیمت اوراق از ضعف تقاضا حکایت دارد اما به نظر می‌رسد عامل کلی‌تری چون جذابیت بازار سهام و پیوستن سرمایه‌ها به سمت بورس نیز در فشار بر قیمت اوراق موثر بوده است. از طرفی، به‌رغم رشد افزایش وام مسکن به متقاضیان، همچنان عدم تناسب قدرت خرید با سطح قیمت‌ها در بازار مسکن در رخوت معاملات اوراق تسهیلات موثر ارزیابی می‌شود.

 

بازار نفت واگذاری مرز 70 دلار

هر بشکه نفت خام آمریکا با افت 3 درصدی طی هفته قبل، به قیمت 4/ ۶۹ دلار رسید. علاوه بر تداوم محدودیت‌ها بر نفت ایران، تنش دیپلماتیک بین آمریکا  و عربستان افق عرضه را تیره کرد و عامل حمایت از بهای نفت شد. با این حال، افزایش غیرمنتظره موجودی آمریکا در روز چهارشنبه بر نگرانی‌های سمت عرضه غلبه کرد و شاخص نفتی WTI را به کف یک ماه اخیر تنزل داد. بر اساس اعلام اداره اطلاعات انرژی(EIA)، میزان موجودی‌ها در هفته منتهی به 12 اکتبر ۵/  ۶ میلیون افزایش یافت و برای چهارمین هفته متوالی ضعف تقاضا را به بازار گوشزد کرد. ضمن اینکه شمار دکل‌های فعال نفتی آمریکا برای دومین هفته متوالی 4 واحد دیگر افزایش یافت. در نقطه مقابل، روز جمعه شواهدی مبنی بر از سرگیری فعالیت واحدهای پالایشگاهی درچین به عنوان بزرگ‌ترین‌ واردکننده نفت عامل حمایت از قیمت‌ها شد.

 

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول

خودرو

قیمت کارخانه(تومان)

قیمت بازار آزاد(تومان)

آریسان ۲ (ارتقا یافته)

۴۱۳.۷۱۳.۰۰۰

۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰

اطلس G دنده‌ای

۳۹۹.۷۳۱.۰۰۰

۵۸۰.۰۰۰.۰۰۰

پراید  SE۱۵۱

۲۳۶.۰۳۴.۰۰۰

۳۴۹.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P (ارتقایافته)

۶۰۲.۷۳۵.۰۰۰

۹۶۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ TU۳

۳۲۳.۸۰۳.۰۰۰

۶۵۲.۰۰۰.۰۰۰

پژو پارس ELX-XUYP

۳۳۳.۸۹۷.۰۰۰

۷۳۵.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک ۷۲

۴۹۰.۵۸۵.۰۰۰

۹۷۰.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک LXv۴

۶۸۹.۳۰۹.۰۰۰

۱.۱۸۵.۰۰۰.۰۰۰

تارا دنده‌ای پلاس ۶ سرعته

۵۸۰.۱۲۰.۰۰۰

۸۶۰.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس EFY اتوماتیک توربو آپشنال

۷۰۰.۱۳۴.۰۰

۱.۱۶۵.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس اتوماتیک توربو ساده

۵۴۵.۱۰۰.۰۰۰

۹۸۵.۰۰۰.۰۰۰

رانا پلاس  (ارتقا یافته)

۲۲۵.۷۶۷.۰۰۰

۶۴۵.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد پادراپلاس بنزینی

۶۱۶.۸۹۰.۰۰۰

۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد پادراپلاس دوگانه سوز

۶۶۲.۸۹۰.۰۰

۷۶۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد کارون

۷۱۰.۱۹۰.۰۰۰

۸۷۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز

۶۲۲.۰۰۰.۰۰۰

۶۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S دنده‌ای بنزینی

۳۳۵.۴۶۴.۰۰۰

۴۳۸.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S دنده‌ای دوگانه سوز

۲۸۳.۱۶۲.۰۰۰

۴۵۸.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S اتوماتیک

۳۳۰.۹۶۶.۰۰۰

۵۰۵.۰۰۰.۰۰۰

سمند سورن پلاس XUYP  بنزینی

۴۵۹.۱۸۸.۰۰۰

۶۵۵.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G اتوماتیک CVT

۶۴۹.۰۷۸.۰۰۰

۸۵۰.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G دنده‌ای

۴۳۵.۱۹۹.۰۰۰

۷۶۰.۰۰۰.۰۰۰

شاهین GL دنده‌ای

۴۲۳.۷۴۲.۰۰۰

۷۲۰.۰۰۰.۰۰۰

کارا تک کابین ۲ لیتر

۴۸۱.۸۲۹.۰۰۰

۶۶۵.۰۰۰.۰۰۰

کارا دو کابین ۲ لیتر

۵۱۶.۷۷۲.۰۰۰

۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک LGXR  دنده‌ای

۳۷۹.۸۴۴.۰۰۰

۴۶۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک R  پلاس اتوماتیک

۳۳۸.۴۸۴.۰۰۰

۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک S دنده‌ای

۲۸۱.۰۵۹۲.۰۰۰

۴۴۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک SR  دنده‌ای

۲۹۲.۶۲۸.۰۰۰

۴۴۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک اتوماتیک پلاس

۳۳۶.۸۱۷.۰۰۰

۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟