Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: وقتی گردشگری به مکانی وارد شد همه به فکر حفاظت و حراست از میراث فرهنگی می‌افتند و بوم گردی روزنه امیدبخش در گردشگری است.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه اصفهان، فریدون الهیاری امروز (یکشنبه) در نشست مشترک با علی‌اصغر مونسان - معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و فعالان گردشگری و هنرمندان اصفهان، اظهار کرد: پایان سال ۹۶ شاهد پایان مرمت ایوان کاخ چهل ستون پس از ۱۲ سال بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی از میراث فرهنگی صحبت می‌کنیم یعنی همه مردم و افراد فرهنگی مسئول هستند، در میراث فرهنگی همه مسئولان باید کمک کنند.

وی افزود: استانی که ۲۲ هزار اثر میراثی دارد برای حفاظت از این همه اثر نیازمند یک عزم ملی است و تلاش‌های ما گوشه‌ای از این مسئولیت سنگین است که نیازمند توجه اساسی است.

الهیاری تصریح کرد: 1288 کارگاه مرمتی داشته‌ایم و خوشبختانه از حمایت ویژه شهرداران، فرمانداران و دهیاران برخوردار بوده‌ایم. همچنین نزدیک ۴۰۰ پروژه میراثی داشته‌ایم که بخش خصوصی آن‌ها را تکمیل کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، گفت: در استان اصفهان گردشگری، صنایع‌دستی و میراث، محور توسعه استان است و یک وفاق جمعی و اهتمام جدی در میان مردم وجود دارد، اصفهان شاید زمانی در صنعت پیشرو بوده است، اما به دلیل نگاه به توسعه پایدار نگاه به صنعت نیز بایستی تغییر کند.

وی افزود: در بحث کشاورزی نیز همین‌طور است، امروز همه به این نتیجه رسیده‌اند که در حوزه اشتغال، اقتصاد و سرمایه‌گذاری صنعت گردشگری است که باید وارد میدان شود.

الهیاری ادامه داد: تا قبل از دولت تدبیر و امید هنرمندان دارای شناسنامه هنرمندی ۴۰۰۰ نفری بودند، اما امروز بالغ بر ۳۴ هزار نفر دارای شناسنامه هنرمندی هستند، که این امر یعنی صنایع دستی جایگاه مهمی در اشتغال استان دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در حوزه صادرات، صنایع دستی پیشرو است و این بخش برای استان، درآمدزا و ارزش آفرین به حساب می‌آید. همچنین هنرمندانی داریم که در شهرهای کوچک این استان فعال صادراتی هستند.

وی افزود: در شرایط بین‌المللی بحث میراث و صنایع‌دستی ممکن است از منظرهایی چالش ایجاد کند، اما از دیگر سو فرصت ایجاد می‌کند که نیازمند تدبیر در سطح ملی و استانی است. از ابتدای اول سال بوم‌گردی های ما به عدد ۴۰۰ رسیده و تا پایان سال به ۵۰۰ می‌رسد و اصفهان رتبه یک کشور را در این خصوص دارد.

الهیاری با بیان اینکه بوم گردی، گردشگری را به محروم‌ترین بخش‌های کشور کشانده است، خاطرنشان کرد:  وقتی گردشگری به مکانی وارد شد همه به فکر حفاظت و حراست از میراث فرهنگی می‌افتند و بوم گردی روزنه امیدبخش در گردشگری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بوم گردی گردشگري منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود