Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، معصومه ابتکار روز یکشنبه در کارگاه آموزشی نقش زنان در مقابله با تغییر اقلیم و تاب آوری محیط زیستی در دانشگاه تهران افزود: در این زمینه هم زنان و هم خانواده می توانند به عنوان نقش آفرین و بازیگران اصلی در تغییر نگرش ها نقش داشته باشند.
وی ادامه داد: همه باید به آب و خاک و آثار تغییر اقلیم توجه داشته باشیم و ما هم در این زمینه تلاش می کنیم که نقش زنان را پررنگ تر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابتکار با اشاره به زندگی زنان روستایی گفت: زن روستایی همه تلاش خود را برای تامین معاش انجام می دهد؛ به عنوان مثال در شرق کشور که خشکسالی ها افزایش یافته، تابستان طولانی، روزها گرم تر، باران کمتر و برف ناپدید شده است، زن روستایی همه این مسائل را درک می کند.
وی ادامه داد: زن روستایی می بیند روستاهای اطراف خالی از سکنه شده و برخی مردم حاشیه نشین شهرها شده اند و نگران است که چه اتفاقی برای خانواده اش پیش می آید و می بیند حاصل مهاجرت خسران به کشاورزی، جامعه و خانواده است.
ابتکار اضافه کرد: این تصویر ذهنی برای همه کسانی است که ذره ای به فکر فردا، آینده و جامعه کشور هستند چون مسأله تغییر اقلیم، آب و محیط زیست مسأله روز دنیا و کشور است و مستقیما به آینده ما ارتباط پیدا می کند، به همین منظور این تغییر اقلیم به موضوع عدالت جنسیتی ارتباط مستقیم دارد.
وی ادامه داد: این موضوعات در هیات دولت مطرح شده چون سازمان هواشناسی این تغییر اقلیم را روند خوبی ندانسته است. سال گذشته بارش ها کم بود بسیاری از منابع آبی و سفره های زیرزمینی حال خوبی ندارند و روند ٣٠ ساله نشان می دهد که وضعیت خوبی نداریم و اگر در برنامه ریزی کلان به این موضوعات توجه کافی نکنیم و تاب آوری جامعه را ارتقا ندهیم، حتما خسران و آسیب را در کلان اقتصادی و اجتماعی کشور خواهیم دید.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: یکی از موضوعات بسیار مهم در برنامه ریزی های کلان، محله ای و منطقه ای برای توجه به تغییر اقلیم است تا برای برای بهبود و ارتقای وضعیت زنان و خانواده اقدامات جدی انجام شود.
ابتکار ادامه داد: باید حرکت رو به رشدی برای مقابله با تغییر اقلیم و تاب آوری محیط زیستی داشته باشیم که زنان در این زمینه با آموزش می تواند نقش بسیار مهمی داشته باشد.
وی اظهار داشت: اگر امروز برای کاهش مصرف آب در بحث کشاورزی اقدام نکنیم، عواقب زیادی به همراه خواهد داشت که در این زمینه زنان با تدوین برنامه ارتقای وضعیت زنان و خانواده تاثیر گذار خواهند بود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: الگوی مصرف ما در اقتصاد همخوانی ندارد؛ در این معاونت برنامه ریزی می کنیم تا الگوی مصرف رعایت شود زیرا مصرف انرژی در ایران چهار تا پنج برابر بیشتر از دیگر کشورها است و مصرف بنزین و گاز طبیعی از الگوی بهینه خارج است و همه در این موضوع سهیم هستیم و درباره آب هم الگوی مصرف بهینه نیست و آب را زیاد هدر می دهیم. اگر جامعه با این مسائل آگاه باشد، با همکاری همه مشکلات کمتر خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زنان ابتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رقیه موسویان، مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی گفت: خواهران بسیجی از همان روزهای شکل گیری انقلاب همواره پا به پای مردان در عرصه‌های مختلف مجاهدات کرده اند.    وی افزود: بسیج جامعه زنان فعالیت‌های خودش را بر اساس چند محور استوار کرده است که مهمترین مبحث در فعالیت‌های بسیج جامعه زنان تشکیل تحکیم و تعالی خانواده است و مهمترین این بخش ایجاد و تشویق جوان‌ها و خانواده‌ها به سمت تشکیل خانواده و یا ازدواج آسان پایدار و آگاهانه است.    موسویان ادامه داد: در موضوع افزایش جمعیت که یکی از بحران‌های پیش روی کشور ما است و به یک مسئله ملی و مورد تاکید مقام معظم رهبری تبدیل شده، سازمان بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی نیز طرح های مختلفی با عنوان افزایش جمعیت به استان‌ها و طبیعتاً پایگاه‌های مقاومت ابلاغ کرده است.   مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی برگزاری جشن وصال گروهی برای ۴۴ زوج به منظور ترویج ازدواج آسان، برگزاری کارگاه‌های جوانی جمعیت به صورت متناوب در طول سال و ارتباط مستمر با سمن‌های فعال در حوزه خانواده و فرزند،تهیه پوسترهای سرمایه‌های زندگی و توزیع در مکان‌های عمومی و تعامل با شهرداری ارومیه و الصاق پوسترها در ناوگان عمومی، برگزاری نشست‌های تخصصی جوانی جمعیت به صورت حضوری و مجازی برای نخبگان و تجلیل از مادر بسیجی دارای خانواده خوش جمعیت در حاشیه نشست ها، انتشار ویژه‌نامه جمعیت و تعامل با گروه های درون سازمانی و برپایی جشن ازدواج آسان برای زوج های روستایی را از جمله فعالیت های این حوزه عنوان کرد.     موسویان تهیه جهیزیه و مسکن برای زوج های کم برخوردار، توزیع کتاب با مضامین جمعیت،  خانواده و فرزند آوری، پویش دیوار نویسی، برگزاری نشست‌های مجازی با هدف آموزش، پویاسازی شبکه‌های کنشگری در حوزه جمعیت و خانواده،    دیدار از مادران خوش جمعیت و تجلیل از این مادران، حمایت چهره به چهره از مادران کم برخوردار و پخش مستند «خونریزی»در پایگاه ها با هدف آشناسازی مادران از عوارض مخرب سقط جنین را از دیگر برنامه های جامعه زنان سپاه در حوزه جمعیت عنوان کرد.    وی ارائه بسته‌های محتوایی فرهنگی و آموزشی بین مادران، تجلیل از پزشکان، پرستاران و بهیاران فعال در حوزه جمعیت، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع جمعیت و تببین هدف دشمن از ایجاد جنگ نرم و تغییر ذائقه سبک زندگی و اسلامی و تعامل خانواده ها به فرزند کمتر و تجملگرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازدواج آسان و تهیه و اهدای جهیزیه به نوعروسان بی بضاعت، راه اندازی گروه‌های واسطه گری برای رفع موانع در ازدواج، راه اندازی غرفه کودکان با بهره گیری از مشاوران جوان و اسلامی در حاشیه کارگاه‌ها، برپایی پویش بر دستان مادر، تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی و فرهنگی در محلات اسلامی، برگزاری اردوهای تفریحی با عناوین مختلف مثل اردوی مادر و دختری با هدف ایجاد نشاط، تولید محتواهای مختلف در حوزه ازدواج و تجلیل از پایور خواهر دارای ۵ فرزند را از دیگر برنامه‌های جوانی جمعیت جامعه زنان سپاه عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟