Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، مسلم سالاری در گفت و گو با جام جم آنلاین ضمن تبریک هفته تربیت‌بدنی به ورزشکاران و ورزش دوستان، این مقوله اجتماعی را پدیده‌ای چند بعدی خواند و اظهار کرد: ورزش علاوه بر اینکه با مردم در ارتباطی تنگاتنگ قرار دارد، با مدیران، سیاست‌گذاران ورزشی و درنهایت خود ورزشکاران حرفه‌ای رابطه مستقیم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه رسانه یکی دیگر از ابعاد بسیار مهم مقوله تربیت ‌بدنی و ورزش بشمار می‌آید، افزود: نقش رسانه در پژواک و انعکاس خبرها و برنامه ورزشی در دهه‌های اخیر انکارناپذیر بوده و روزبه‌روز دامنه نفوذ و کارآمدی رسانه در ورزش افزایش می‌یابد. طی سال‌های گذشته ما شاهد ظهور شبکه‌های جدید تلویزیونی- رادیویی و اجتماعی بوده‌ایم. بنابراین هراندازه رسانه در ورزش و تربیت‌بدنی رشد داشته باشد به پویایی ورزش کشور و معرفی آن به جامعه تأثیرگذارتر خواهد بود.

کارشناس برنامه‌های ورزشی ذائقه سازی برای مخاطبان و به وجود آوردن زمینه برای ایجاد پشتیبانی مالی برای ورزش را از مهم‌ترین اهداف رسانه دانست و گفت: این مسئله چند مدتی است که در کشور ما هم تحقق‌یافته است. لیکن ما باید بتوانیم به همه ورزش‌ها بر اساس اهمیت و ماهیت آن رشته پرداخته و آن را به جامعه و قشر جوان به طرز مطلوبی معرفی کنیم.

سالاری با بیان اینکه متأسفانه به ورزش فوتبال در کشور ما به‌گونه‌ای دیگر نگاه شده است، خاطرنشان کرد: معتقدم در ایران بیش از ظرفیت‌هایی که مسابقات فوتبال دارد به آن پرداخته‌شده است و از طرفی ورزش‌هایی که بسیار مدال‌آور هستند و کشورهای توسعه‌ یافته خیلی روی آن‌ها کار رسانه‌ای انجام داده و اهمیت آن را برای شهروندان خود بازگو می‌کنند. ولی در کشور ما ورزش‌هایی مثل دومیدانی- شنا- ژیمناستیک- ورزش‌های رزمی و سوارکاری و... مورد بی‌مهری مسئولان امر قرارگرفته است.

وی دراین‌باره به‌طور مصداقی به تحلیل موضوع اشاره کرد و گفت: ورزشکاری همچون «مایکل فلپس» از قهرمانان شنا در طول 4المپیک به‌اندازه کل تاریخ المپیک کشورمان شاید هم بیشتر مدال طلای این تورنمنت حساس را از آن خود می‌کند. یکی از رموز موفقیت ورزشکاران حرفه‌ای کار رسانه‌ای جامع است. در واقع سیاست‌گذاران برای ترغیب، تشویق و ذائقه سازی آن‌ها، از سال‌ها قبل ورزش‌های مدال‌آور را برای نوجوانان و جوانان تبلیغ کرده‌اند و امروز موجب ارتقای بین‌المللی آن در جهان شده‌اند. اما در ایران این مسئله مورد غفلت واقع‌شده و تنها فوتبال از بالاترین اهمیت برخوردار است.

این کارشناس ورزشی در حوزه رسانه یادآور شد: درمجموع رسانه‌های مختلف به مقوله ورزش و تربیت‌ بدنی توجه شایانی کرده‌اند. لیکن اگر سؤال شود که آیا در میان همه رشته‌ها عدالت رسانه‌ای محقق شده است باید گفت در حال حاضر این اتفاق در کشور رخ نداده است.

سالاری برنامه‌سازی ورزشی را بسیار متفاوت با سایر برنامه‌های تولیدی مانند حوزه اجتماعی و اقتصادی برشمرد و افزود: یک رسانه اجتماعی با تسلط و مجموعه مطالعاتی که در خصوص یک مقوله مرتبط دارد، برنامه می‌ساز.د اما در تولید برنامه ورزشی بنده اعتقاددارم برنامه‌ساز- تهیه کننده-کارگردان و...چه در رادیو و چه در تلویزیون و خواه دیگر شبکه‌های ارتباط ‌جمعی باید آگاهی لازم به رشته‌های مختلف ورزشی را داشته باشند. ما الان در این زمینه با کمبود مواجه هستیم. به این معنا که ما باید به سمت تولید برنامه‌های حرفه‌ای رفته و هم‌راستا با چشم‌انداز ورزش حرفه‌ای برنامه‌سازی کنیم. چون در این رابطه با خلأ برنامه‌ای مواجه هستیم.

وی ادامه داد: بیشتر برنامه‌های ورزشی ما در رادیو و تلویزیون و دیگر رسانه‌ها چالش محور است و صرفاً در خصوص یک باشگاه – یک فدراسیون و یک‌رشته ورزشی ما به ابعاد ضعف آن می‌پردازیم. بنابراین اینکه ما بخواهیم یک‌چشم انداز روشنی برای ورزش تهیه کنیم و در بخش برنامه‌سازی در همان مسیر طی طریق کنیم متأسفانه در ایران به وقوع نپیوسته است.

تهیه‌کننده برنامه‌های زنده و مستندهای ورزشی تأکید کرد: آنچه مسلم است ما تا امروز به لحاظ کمی خیلی به ورزش پرداخته‌ایم. اما ازنظر کیفیت هنوز با مشکلات فراوانی روبه‌رو هستیم. چنانچه به دو دهه قبل بازگردیم در برنامه‌های ورزشی یک بخش را به آموزش اختصاص می‌دادیم. مثلاً یک برنامه به آموزش والیبال یا تنیس روی میز می‌پرداخت. در حال حاضر جای آموزش و شناساندن رشته‌ها به جوانان با ابزار علمی، تحقیقاتی واقعاً خالی است. برنامه‌های آموزشی نسل‌های بعدی کشور، کودکان و نوجوان را می‌تواند به‌صورت پایه‌ای با ورزش آشنا کند. صرف اینکه فقط به پخش مسابقات بپردازیم کمک قابل‌توجه ای به ورزش‌های پایه نخواهد کرد. البته پوشش و پخش زنده مسابقات مهم و لازم است. اما برای توسعه ورزش شرط کافی محسوب نمی‌شود.

وی ابراز کرد: یک مسابقه ورزشی آخرین بخش از فرآیند رشته مد نظر قلمداد می‌شود، باید به عقبه آن‌هم توجه کرد. به‌طور نمونه بنده در دهه 70 طبق رصدی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم تیم‌های مختلف ایرانی چه در رده ملی و چه در سطح باشگاهی مرتب برای تدارک بهتر چندین سفر به کشورهای مختلف را در طول سال تجربه می‌کنند. اما مردم هیچ اطلاعی از حواشی و نحوه آماده‌سازی تیم ندارند و کلیت آن را تنها در چارچوب یکی دو مسابقه زنده ملاحظه می‌کنند. ازاین‌رو طرح «همسفر با قهرمانان» را در آن دهه ارائه کردم که سال 2001 مسابقات قهرمانی نوجوانان والیبال جهان در مصر ما تیم ایران را به ‌عنوان یک مستندساز همراهی کردیم، آقای کارخانه در آن مقطع سرمربی تیم ملی نوجوانان بودند، ایران در آن مسابقات نایب‌ قهرمان جهان شد.

سالاری در بخش پایانی گفت‌وگو خاطرنشان کرد: خود آقای کارخانه به‌عنوان سرمربی تیم تأکید کرد حضور دوربین در اردوی تیم ملی موجب تهییج بچه‌ها شد و به طرز مطلوب‌تری ظرفیت‌های خود را نشان دادند. افزون بر این مردم هم با زحمات نوجوانان در خلال تمرین‌ها آشنا شدند. بنابراین این بخش از کار می‌تواند یکی از رسالت‌های رسانه محسوب گردد. کما اینکه در ادامه برخی از دیگر دوستان و همکاران با تیم های مختلف سفر کردند و اتفاقاً اثرات مثبت هم از حضور خود برجای گذاشتند. اما متأسفانه در حال حاضر این سیاست مقبول مانده است و ضروری است برای اعتلای تربیت‌بدنی کشور موردتوجه قرار گیرد.

محمدرضا شجاعیان/جام جم آنلاین

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سالاری روز تربیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۳۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!

مسعود اسکویی در طول این سال‌ها که در رادیو و تلویزیون گزارشگر و گوینده اخبار بوده است، می‌گفت که تاکنون هیچ گافی نداده‌ است، راست هم می‌گفت چراکه او گزارشگری را در کنار زنده‌یاد بهمنش آموخته بود و در خاطراتش همواره از زنده‌یاد عطاءالله بهمنش یاد می‌کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود اسکویی صبح امروز ـ چهارشنبه ـ ۱۲ اردیبهشت ماه از دنیا رفت؛ گوینده پیشکسوتی که هر بار با او تماس می‌گرفتیم با رویی گشوده و صبوری به گفت‌وگو می‌پرداخت و پاسخگوی سوالاتمان در حوزه رادیو می‌شد.  

در گزارش زیر گفت‌وگوی قدیمی با مسعود اسکویی را که از سال‌ها پیش داشتیم، مرور می‌کنیم. در این گفت‌وگو او از ۴۶ سال تجربه گویندگی گفته است.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت به گفته‌ی خودش از سال ۴۵ استخدام تلویزیون شد و به عنوان گوینده‌ی خبرهای سیاسی در تلویزیون حضور داشت.

سال‌ها به عنوان گوینده‌ی خبر سیاسی کار می‌کرد و چون هنوز بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا نشده بود، اخبار ورزشی را نیز در همان جا می‌خواند. زمانی که بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا شد، به بخش ورزشی خبر آمد و گوینده‌ی ثابت خبر ورزشی تلویزیون در ساعات ۱۹ و ۲۱ شد.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت رادیو و تلویزیون پس از گویندگی اخبار با گزارش‌های ورزشی آشنا شد و شروع به گزارش‌ کردن در کنار عطاء‌الله بهمنش، گزارشگر پیشکسوت کرد.

خاطره جالب از گزارشگری اسکویی در تلویزیون

مسعود اسکویی روایت می‌کرد: یادش بخیر یک استادی داشتیم آقای پیمان که همیشه می‌گفت هر مطلبی که می‌خواهید چه در رادیو و چه در تلویزیون ارائه دهید، حتما یک بار قبلش بخوانید. اشکال هم ندارد از پشت دوربین، بیننده نگاه کند؛ به هر حال یک خبر تازه در وسط برنامه به دستتان رسیده است.

می‌گفت، تلویزیون اوایل، ساعت شش تا هشت دو ساعت برنامه داشت که یک ربع آن خبر بود. از سریال و فیلم هم خبری نبود. یک روز وقتی خبرهایمان تمام شد در پایان خبری را به من دادند که نوشته بود «توجه بفرمایید امروز در ایتالیا جوانی با اتومبیل تصادف کرد و یک ... قطع شد» با توجه به اینکه قبلا این خبر را نخوانده بودم، شروع کردم این خبر را برای بینندگان بخوانم و در فکر خودم گفتم باید پایش باشد که قطع شده است؛ در حالی که زمانی که جمله‌ی بعد را خواندم این بود که پلیس پس از پنج ساعت جستجو «گوش» اش را پیدا کرده است!

به خنده می‌گوید: بالا خواندیم پا و پایین خواندیم «گوش» حالا جواب بیننده را چه می‌خواهیم بدهیم!؟

اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران هستم

اسکویی اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران بود. اتومبیل‌رانی، مسابقات ورزشی مثل فوتبال و فوتسال نیز از جمله ورزش‌هایی بود که گزارش می‌کرد.

خاطراتش را چنین یادآور می‌شد: «در آن زمان چون ۱۵ نفر بیشتر نبودیم، در گروه ورزش تلویزیون اکثر برنامه‌ها را گزارش می‌کردیم. فوتبال هم گزارش می‌کردم و ضمن اینکه گزارش می‌کردم اخبار هم می‌خواندم. تا اینکه پس از انقلاب سال ۱۳۶۸ من را به رادیو آوردند. خیلی سخت بود ولی خوب به رادیو آمدم.

این پیشکسوت رادیو می‌گوید: ضمن اینکه برنامه‌ها را در رادیو اجرا می‌کردم، مسابقات را نیز گزارش می‌کردم؛ البته بیشتر مسابقات والیبال و تنیس را گزارش می‌کردم و به همراه تیم‌ها به کشورهای دیگر می‌رفتم. در تهران هم مسابقات مختلفی بود که می‌رفتم و گزارش می‌کردم.»

فوتبال ایران و استرالیا خیلی برایمان هیجان داشت

اسکویی درباره‌ی جذاب‌ترین گزارشی که تاکنون از او به یادگار مانده است، صحبت کرده و گفته بود: البته تمام مسابقاتی که گزارش می‌کنیم برای ما جذاب است؛ اما خاطرم هست زمانی که مسابقات والیبال جام ملت‌های آسیا در کشورمان بود که تیم‌های خارجی هم آمده بودند، بسیار برایم جذاب بود. به ویژه اینکه قهرمان جام ملت‌های آسیا شدیم.

او همچنین بازی فوتبال ایران و استرالیا را جزو جذاب‌ترین گزارش‌های کاری‌اش خواند و گفت: در این بازی من، مجری و گوینده‌ی برنامه بودم؛ یعنی گزارشگر نبودم اما بسیار هیجان داشت و خیلی اثرگذار بر روی کارمان بود.

به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم

اسکویی همچنین با اشاره به اینکه زمانی که به تلویزیون وارد شد، جوانی ۲۴ ساله بود و هنوز آن پختگی لازم را پیدا نکرده بود، اظهار کرده بود: هرچه جلوتر می‌رفتم در حین کار، به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم. گویندگی هم در تلویزیون و هم در رادیو؛ اکنون هم که تا به اینجا رسیده‌ام همین حس را دارم. از دل و جان گویندگی و کارم را دوست دارم و کم کم سعی کردم پیشرفت کنم به رادیو آمدم و اکنون به اینجایی که هستم رسیدم.

در شهرستان‌ها گزارشگران بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند

این گزارشگر قدیمی تلویزیون و رادیو در ارتباط با گزارشگران جوان امروزمان در شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی اظهار کرده بود: مساله‌ای که گزارشگران جوان ورزشی باید در نظر داشته باشند، بی‌طرف بودن است. حال با توجه به اینکه هر کسی ممکن است علاقه‌ای به تیمی داشته باشد اما در گزارشش نباید این امر نشان داده شود. باید طوری گزارش کند که بی‌طرف باشد. اگر در رادیو گزارش می‌کند، باید شنونده‌ی خود را حفظ کند و اینکه در رشته‌ای که گزارش می‌کند، باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد.

او افزوده بود: متاسفانه در شهرستان‌های ما به چشم می‌خورد که گزارشگران ما بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند. در تلویزیون به دلیل اینکه ۷۰ درصد تصویر است و ۳۰ درصد گوش کردن، گزارشگر هر چه بگوید و بیننده هم هر چقدر دقت کند، ۳۰، ‌ ۴۰ درصد بیشتر نمی‌گیرد؛ به دلیل اینکه حواسش همه به تصویر است. اما در رادیو ۱۰۰ درصد گوش است؛ بنابراین باید گزارشمان نسبت به تلویزیون متفاوت باشد.

اسکویی بار دیگر تاکید کرده بود: مساله‌ی بی‌طرفی خیلی مهم است که متاسفانه در شهرستان‌ها می‌بینیم و خیلی واضح است. این جانبداری در تمام رشته‌ها از جمله فوتبال، والیبال، بسکتبال، ‌ هندبال و همه اینها کاملا به چشم می‌خورد.

اسکویی با توصیه بر اینکه در تلویزیون گزارشگر نباید زیاد صحبت کند به دلیل اینکه تصویر به کمکش می‌آید، خاطرنشان کرد: متاسفانه گزارشگران جوان شهرستانی ما همین طور هزار ماشاء‌الله پشت سر هم در تلویزیون صحبت می‌کنند.

با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم

اسکویی با توصیه نسبت به اینکه گزارشگر باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد و بداند جریان بازی از چه قرار است، گفته بود: الان مثل گذشته نیست، یک بچه پنج، شش ساله هم می‌تواند از من ایراد بگیرد. کوچکترین اشتباه و غلطی که داشته باشیم تماس می‌گیرند و می‌گویند. خیلی باید حواسمان جمع باشد و دقت و مطالعه کنیم و با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم.

تاکنون هیچ گافی نداده‌ام/با دل و جان کار کردیم

اسکویی از سال ۴۵ در تلویزیون بود و سپس در ‌سال ۶۸ به رادیو آمد. تاکید می‌کرد که تاکنون هیچ گافی نداده‌ام، اینکه چیزی را جابه جا بگویم، نه این کار را نکرده‌ام. نمی‌خواستم هیچ ایرادی از من نه در تلویزیون و نه در رادیو گرفته شود.

او درباره‌ی افتتاح رادیو ورزش گفته بود: رادیو ورزش هشت تیرماه سال ۷۸ افتتاح شد و آقای جهانی، ندیری، شادابی و من چند نفری بودیم که به عنوان موسسان و بانیان شبکه ورزش حضور داشتیم. همگی با دل و جان کار کردیم و امروز شبکه ورزش جای خود را در بین همه باز کرده است.

در پخش بعضی از جمله فوتبال و جام جهانی حتی از تلویزیون جلوتر هستیم

اسکویی به رادیو بسیار عِرق داشت؛ «به جرأت می‌توانم بگویم در پخش بعضی مسابقات، از جمله فوتبال و جام جهانی، رادیو ورزش از تمام رادیوها و حتی از تلویزیون جلوتر است؛ به عنوان مثال زمانی که به همراه تیم‌ها به مسابقات کانادا رفته بودم، در مسابقات وزنه‌برداری آقای رضازاده مسابقه داشت و من هم با یک موبایل گزارش می‌کردم. اما در تلویزیون اینگونه نیست وقتی در المپیک ۲۰ رشته داریم تلویزیون نمی‌تواند پخش مستقیم همزمان داشته باشد. اما ما در رادیو همزمان می‌توانیم پوشش دهیم؛ بنابراین در اینجا از همه جلو می‌افتیم.»

ما شدیم شبکه ماشین! کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم

این گزارشگر پیشکسوت با خنده چنین اظهار کرده بود: ما شدیم شبکه ماشین! همه برنامه‌هایمان را گوش می‌دهند؛ البته مخاطبان انتظار پخش مستقیم همه مسابقات را از ما دارند و این کار ما را یک مقدار سخت کرده است. باید دقت کنیم از اینکه هستیم بالاتر برویم.

اسکویی با بیان اینکه تا چه میزان دامن زدن به حاشیه‌های ورزشی در دستور کار رادیو ورزش است؟ گفته بود: ما در حال حاضر کاری می‌کنیم حاشیه‌مان کمتر باشد و به اصل قضیه بپردازیم. در موارد مختلف برنامه‌های علمی داریم که شاد هستند و واقعا یک تلاش همه‌جانبه است؛ به گونه‌ای که کسی نمی‌تواند بگوید ما ساعت‌ها استراحت و بیکاری داریم، همه در تلاشند و ارتباط زیادی با مسؤولان و دست‌اندرکاران ورزشی داریم بلافاصله موضوعات و انتقادات را مطرح می‌کنیم. با توجه به کارهایی که انجام می‌دهیم کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم.

احتیاج به رادیو ورزش ۲ داریم

او با اشاره به اینکه یک رادیو به مدت ۲۴ ساعت برای ما باز هم کم است، با توجه به اینکه برنامه‌های خیلی متنوعی داریم، گفته بود: زمانی که پخش مستقیم داریم برنامه‌هایی که در آن ساعت پخش می‌شوند پخش نمی‌شوند، به هر حال بیننده توقع دارد برنامه‌ی خودش را پخش کنند و این برنامه هم شنونده‌ی خاص خودش را دارد. در اینجاست که احتیاج به شبکه‌ی دیگری تحت عنوان «رادیو ورزش» داریم تا اینگونه برنامه‌ها در ساعات مشخص خود پخش شوند. خوب است اگر «رادیو ورزش ۲» ایجاد شود، در این صورت هم شنونده‌هایی که برنامه دوست دارند، گوش می‌دهند و هم شنونده‌هایی که پخش مستقیم مسابقات را دنبال می‌کنند گوش می‌دهند.

اولین گزارش فوتبالم در کنار استادم آقای بهمنش بود

مسعود اسکویی سپس از همکاری‌اش با عطاء‌الله بهمنش گفته؛ «در تلویزیون قبل از انقلاب با آقای بهمنش همکاری داشتم، مسابقات مختلفی رفتیم که او گزارش می‌کرد و من هم در کنارش بودم. اولین گزارش من در سفر به کویت و بازی پرسپولیس با تیم القادسیه و دو تیم دیگر بود که از طرف تلویزیون من و آقای بهمنش رفته بودیم من در آنجا برای اولین بار بود که گزارش فوتبال می‌کردم ۱۰ دقیقه آقای بهمنش گزارش می‌کرد پنج دقیقه هم من گزارش می‌کردم.»

او در پایان گفت‌وگویش با ایسنا بار دیگر تاکید کرده بود: خیلی سخت بود که از تلویزیون به رادیو آمدم اما حالا با جان و دل گویندگی و کارم را دوست دارم و تاکنون که به اینجا رسیدم، بسیار به کارم عشق می‌ورزم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خاموشی صدایی ماندگار
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • تسلیت انجمن رسانه‌های ورزشی در‌‌ پی درگذشت مسعود اسکویی
  • صدای ماندگار رادیو خاموش شد/ مسعود اسکویی درگذشت
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است