Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام غلامرضا بهروزی لک گفت: افزایش تقریب و تعامل بین دولتهای اسلامی در منطقه از کارکردهای اربعین حسینی است؛ مسلما حرکت عظیم حسینی در اربعین مستلزم هماهنگی بین دولتهاست.

حجت الاسلام غلامرضا بهروزی لک، عضو هیات علمی دانشگاه باقر العلوم در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی قدس آنلاین گفت:با اشاره به اغراض سیاسی و فرهنگی دشمن در عدم ثبت جهانی اربعین حسینی گفت: خوشبختانه مراسم اربعین حسینی در سالهای اخیر به شکلی شکوهمند در کشور عراق با حضور شیعیان، مسلمانان و آزادگانی از کشورهای همسایه و منطقه و از کشورهای اروپایی و آمریکایی برگزار می شود؛ هر چند براساس آمارها بیست و هفت میلیون نفر در راهپیمایی حسینی شرکت می کنند، اما دشمنان اسلام در جامعه جهانی علاقه ای به ثبت جهانی راهپیمایی شکوهمند حسینی ندارد، اما اهداف حرکت اربعین به قدری با شکوه و پر طمانینه است که به سادگی می توان متوجه نیت دشمنان در عدم اقبال به جهانی سازی این حرکت عظیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی درباره متمسکین به امام حسین علیه السلام خاطر نشان کرد: براساس حدیث گهرباری از پیامبر اکرم (ص) که در عرش الهی از حسین علیه السلام به چراغ هدایت و کشتی نجات یاد شده است، می توان متوجه عظمت جایگاه و مقام امام حسین علیه السلام در نزد خداوند متعال شد؛ بنابراین  کسانی که در اربعین به امام پیوند و تمسک می جویند از چراغ هدایت امام بهره مند شده و در کشتی نجات ایشان راه رستگاری را خواهند پیمود.

 این استادعلوم سیاسی با بیان اینکه دشمنان دین، در لباس دین، در برابر اسلام حقیقی ایستاده اند خاطر نشان کرد: در دورانی که دشمنان اسلام در قالبهای مختلف دشمنان دین را با رویکردهای ظاهرا دینی مثل وهابیت، سلفی گری؛ داعش و جریان سکولار اسلامی را بر اسلام ناب و واقعی تحمیل کرده اند، این سوال مطرح می شود که اسلام ناب و واقعی و راهی که پیامبر اسلام بدان تمسک جستند چیست؟، می توان به این نکته اشاره کرد که در شرایط کنونی موضوعی که می تواند هویت واقعی اسلام را به تصویر بکشد، تمسک به راه و هدف امام حسین علیه السلام براساس حدیث قدسی نقل شده از سوی پیامبر اکرم (ص) است.

حجت الاسلام غلامرضا بهروزی لک عضو هیات علمی دانشگاه باقر العلوم گفت: حرارتی که در قلوب مومنان و عاشقان امام حسین علیه السلام وجود دارد باعث شده است که آنها از جای جای دنیا راهی اربعین حسینی شوند، این موضوع نشانگر معنویت نهفته وخدایی در هدف و راه امام حسین علیه السلام است که راهی الهی و هدف والای پیامبر اسلام (ص) را دنبال کرده است.

وی دراین باره افزود:  بی شک در شرایط بحرانی کنونی جهان اسلام، وارد شدن در کشتی نجات امام حسین (ع) می تواند هدایت گر انسانها برای رسیدن به تعالی بیشتر باشد، بنابراین اولین کارکرد زیارت اربعین تداوم پیام عاشورا و رسیدن به پاسخ این سوال است که حق و باطل چیست؟ چه کسانی بر علیه حق و بر مدار حق حرکت می کنند؟ و چگونه میتوان در مسیر حق و حقانیت قرار گرفت؟ و آسیب هایی مشابه دوران حیات امام حسین علیه السلام و دوران ما چیست؟

پژوهشگر دینی با اشاره به افزایش اتحاد امت اسلامی به عنوان یکی از کارکردهای اربعین عنوان نمود: یکی دیگر از کارکردهای سیاسی اربعین در شرایط کنونی ایجاد اتحاد بین امت اسلامی درباره علاقمندان به خاندان و فرزندان  پیامبر اکرم (ص) است؛ با توجه به اینکه امام حسین (ع)، نوه پیامبر و محبوب ایشان بوده و به صورتی مظلومانه به شهادت رسیده است، عشق به امام حسین و قرار گرفتن در راه امام حسین شیعه و سنی نمی شناسد، به نحوی که شاهد حضور جمع کثیری از اهل سنت در راهپیمایی اربعین حسینی هستیم، لذا اربعین حسینی  وحدت بخشی اعتقادی ودینی را در میان امت اسلام افزایش داده و آن را بیش از پیش ارزشمند می کند.

حجت الاسلام بهروزی لک درباره عظمت اربعین حسینی گفت: راهپیمایی اربعین حسینی حرکت با شکوه و بی نظیری در دنیاست، به نحوی که چنین حرکتی در هیچ جای دنیا دیده نشده است که این میزان جمعیت عاشقانه و مخلصانه با پای پیاده به سمت معشوق حرکت کنند و اتحاد بزرگ اسلامی را به نمایش بگذارند؛ مراسم حج با آن عظمت خاص با سه میلیون زائر برگزار می شود در حالی که اربعین حسینی پذیرای ده ها میلیون انسان است، هر چند که براساس روایات دینی حج نیز به تاکید بر قرائت زیارت امام حسین(ع) زنده است.

وی کارکرد دیپلماسی حسینی را در افزایش تعامل کشورهای اسلامی منطقه اینگونه عنوان نمود: یکی دیگر از کارکردهای اربعین حسینی افزایش تقریب و تعامل بین دولتهای اسلامی در منطقه است؛ مسلما حرکت عظیم حسینی در اربعین مستلزم هماهنگی بین دولتهاست؛ دیپلماسی زیارت، نکته کلیدی است که در این عرصه بروز کرده است؛ بنابراین نباید از کارکردهای سیاسی و فرهنگی آن غافل شد؛ دیپلماسی حسینی و زیارت اربعین می تواند منجر به ائتلاف بیشتر دولتهای اسلامی و تعمیق روابط سیاسی و نظامی در منطقه شود؛ بنابراین مادامی که دیپلماسی دینی و حسینی در جهان اسلام افزایش داده شود، کار بسیار ارزشمندی صورت داده شده است.

این استاد علوم سیاسی و کارشناس دینی درباره کارکرد مهدوی اربعین حسینی خاطر نشان شد: یکی دیگر از موضوعات ارزشمند اربعین زمینه سازی و آماده سازی اذهان عمومی برای ورود در آرمان شهر مهدوی است؛ براساس روایات دینی امام زمان (ع) زمانی ظهور می کند که نام ایشان بر سر زبانها افتاده باشد از این رو برگزاری اربعین حسینی می تواند آماده سازی جامعه اسلامی برای ظهور آن حضرت باشد.

بهروزی لک  با بیان تاثیر اربعین حسینی در آماده سازی ظهور منجی بشریت گفت: بنابر روایات دینی، اولین موضوع در سخنرانی امام زمان (ع) توسل به راه جدشان امام حسین (ع) و انتقام از ظالمان و دشمنان حسینی است؛ بی شک برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی که اینک در قالب راهپیمایی های جهانی شکوه و عظمت خود را به نمایش گذاشته است محملی برای اعلام حضور امام مهدی (ع) و تداوم راه جدشان امام حسین (ع) خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اربعین اربعین حسینی پیاده روی اربعین راهپیمایی اربعین زائران اربعین زائران اربعین حسینی زائران پیاده اربعین زیارت اربعین ستاد اربعین مراسم پیاده روی اربعین مراسم عزاداری اربعین حسینی موکب های اربعین ویزای اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۳۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت قایدی برای فصل بعد

روزنامه اسپورت ۳۶۵ امارات از احتمال بازگشت مهدی قایدی به الاهلی خبر داد.

به گزارش مشرق، مهدی قایدی در فصل جاری با پیراهن اتحاد کلباء عملکرد بسیار خوبی داشته و از بهترین بازیکنان این تیم و لیگ امارات بوده است. او بازیکن الاهلی است و در این فصل به صورت قرضی در اتحاد کلباء بازی می‌کند.

درخشش این بازیکن ریزنقش ایرانی باعث شده است تا گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشتش به الاهلی برای فصل بعد زیاد باشد. روزنامه اسپورت ۳۶۵ امارات درباره وضعیت قایدی برای فصل بعد نوشت: قایدی در اتحاد کلباء عملکرد بسیار خوبی داشته است اما هنوز تکلیفش برای فصل بعد مشخص نیست و باشگاه در این زمینه تصمیمی نگرفته است. سرمربی الاهلی باید درباره بازگشت قایدی نظر بدهد که هنوز رای نهایی‌اش را اعلام نکرده است.

این روزنامه اماراتی درباره پیشنهادهایی که برای مهدی قایدی ارائه شده است، نوشت: تاکنون هیچ پیشنهاد رسمی به الاهلی برای جذب مهدی قایدی داده نشده است و همه آنچه در رسانه‌ها آمده، گمانه‌زنی‌ است و صحت ندارد.

پیش از این رسانه‌های عربی اعلام کرده بودند مهدی قایدی پیشنهادهای خارجی بسیار خوبی دارد و حتی بحث حضورش در پورتو و جایگزینی‌اش با مهدی طارمی مطرح شد که اسپورت ۳۶۵ امارات چنین خبرهایی را رد کرد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • احکام متناسب با جرم در پرونده‌های مرتبط با حجاب صادر شود
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • سرنوشت قایدی برای فصل بعد
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • آغاز اردوی تیم ملی دانشجویان ایران با حضور 53 بازیکن
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا
  • پذیرش سطح عالی و مقطع خارج مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) قم
  • تخریب گسترده مساجد غزه، گواه جنگ دینی اسرائیل علیه اسلام + عکس