Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در نامه ای خطاب به حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان نوشت: ‎استادان دانشگاه‌ها چنین رویه‌ای را که شما در تقلا برای ساکت کردن منتقدان دولت برگزیده اید نمی‌پسندند و مراتب اعتراض خویش را از این جهت ابراز می‌دارند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کانون دانشگاهیان ایران اسلامی طی نامه‌ای درباره ابلاغ حکم حبس برای حسن عباسی به رئیس جمهور نوشت: توقع جامعه دانشگاهی کشور که اهل سخن، تحلیل، نقد، روشنگری و دلسوزی برای ملتند آن است که اینک، چون قدرت اجرایی در دست شماست از آن برای نشان دادن عاطفه و لطف و البته کارآمدی بهره بگیرید نه خاموش کردن و ساکت نمودن و ایجاد رخوت در میان صاحبان قلم و ارباب سخن و اهل علم و معرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این نامه به شرح زیر است:

«‎حجت الاسلام والمسلمین آقای حسن روحانی
رئیس جمهور محترم
‎سلام علیکم؛

‎حضرت امام خمینی قدس سره در وصیت نامه سیاسی الهی فرمودند: "و وصیت اینجانب به جوانان عزیز و دانشسرا‌ها و دبیرستان‌ها و دانشگاه‌ها آن است که خودشان شجاعانه در مقابل انحرافات قیام نمایند تا استقلال و آزادی خود و کشور و ملت خودشان مصون باشد. "

‎در روز‌های اخیر خبر شکایت بخش حقوقی جنابعالی از یک سخنران متعهد و انقلابی که به محکومیت ایشان منتهی شده، موجب تعجب و تأسف گردید. این امر حساسیت محافل مختلف ازجمله اساتید دانشگاه را برانگیخته است لذا به مواردی چند از باب «النصیحة لأئمة المسلمین» اشاره می‌کنیم.

‎شما هم معتقدید که بستن دهان منتقدان حامل پیام خوبی نیست، اما پاسخ به سخنان آنان و اقناع مردم ضرورت انکار ناپذیری است که اکنون جامعه علمی و دانشگاهی کشور تشنه چنین رویکردی از جانب شما و نهاد ریاست جمهوری است و البته کمتر مشاهده می‌شود و از دیدگاه ما باید چنین امری را به عنوان نقطه ضعف دولت در مقطع کنونی بپذیرید و جبران فرمائید.

‎آقای رئیس جمهور؛ شما بر اساس بند دوم اصل سوم قانون اساسی موظفید با استفاده صحیح از مطبوعات و رسانه‌های گروهی و وسایل دیگر نسبت به بالا بردن سطح آگاهی عمومی در همه زمینه‌ها اقدام کنید، این رویه کجا و شکایت و تلاش برای حبس منتقدان رویه‌های شما کجا؟

‎آقای روحانی شما رئیس جمهورید؛ همه، حتی مخالفان شما باید طعم اجرای قانون اساسی و از جمله مفاد مختلف آن در خصوص آزادی‌ها و نظیر آزادی بیان را با تمام وجود لمس کنند نکته‌ای که در سطح کلان نظام اسلامی به خوبی رعایت می‌شود و قابل مشاهده است و بر هیچ کس پوشیده نیست.

‎اما در خصوص جنابعالی نیز علاقه‌مندیم همگان باور کنند که رئیس جمهور اهل مدارا و مروت است، اینک حبس و یا تلاش برای محکوم کردن کسانی که به حکم رسالت ذاتی و اجتماعی نکاتی را متذکر شده اند تصویری از رئیس جمهور خواهد ساخت که زیبنده رئیس دولت در نظام اسلامی نیست به همین جهت ختم این رویه و روند را به لحاظ رسالت نظام اسلامی در رشد حداکثری جامعه خواهانیم (با این توضیح که ممکن است بتوانیم با طی نمودن روال‌های حقوقی و قضایی دهان فردی را که سخنانی بر خلاف میل ما می‌گوید ببندیم یا موقتا او را از حضور مستقیم در اجتماع منع کنیم، اما باید این نکته را هم در نظر بگیریم که چنین اقدامی ولو حقوقی و قانونی، چه تاثیری بر ذهنیت و رفتار قشر آگاه و مسئول جامعه در سنگر مسجد، حوزه‌های علمیه و دانشگاه خواهد گذاشت.

‎آقای رئیس جمهور؛

‎شما در آغاز بر عهده گرفتن مسئولیت خود در حضور رئیس قوه قضائیه و اعضای شورای محترم نگهبان در محل مجلس شورای اسلامی سوگند یاد کردید که از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است حمایت کنید و اینک جامعه نخبگی و بزرگترین تشکل سیاسی استادان کشور از شخص جنابعالی می‌خواهد که نه با تکیه بر مفاهیم اصطلاحات. خشک و آنچه مُر قانون نامیده می‌شود بلکه با توجه به تبعات چنین پیگیری برای حبس کسانی که در دانشگاه و در جمع دانشجویان و اهل فکر، مطالبی بر خلاف نظر و یا میل شما یا همکارانتان ابراز نموده اند موضوع پیگیری حبس آقای دکتر حسن عباسی را مورد توجه قرار دهید و از ساختار نهاد ریاست جمهوری بخواهید که این چرخه نامطلوب که گاه اثر سوء و نتیجه معکوس هم خواهد داشت را خاتمه دهند.

‎استادان دانشگاه‌ها در همه شهر‌ها و استان‌های کشور در کانون دانشگاهیان ایران اسلامی خیرخواه شما و قطعا پشتیبان نظام مقتدر و توانمند اسلامی هستند و چنین رویه‌ای که شما در تقلا برای ساکت کردن منتقدان دولت برگزیده اید را نمی‌پسندند و مراتب اعتراض خویش را از این جهت ابراز می‌دارند.

- توقع جامعه دانشگاهی کشور که اهل سخن، تحلیل، نقد، روشنگری و دلسوزی برای ملتند آن است که اینک، چون قدرت اجرایی در دست شماست از آن برای نشان دادن عاطفه و لطف و البته کارآمدی بهره بگیرید نه خاموش کردن و ساکت نمودن و ایجاد رخوت در میان صاحبان قلم و ارباب سخن و اهل علم و معرفت.

-ما به قوه قضائیه، احکام آن و رسالتی که در رسیدگی به شکایات، بر اساس قوانین بر عهده دارد واقفیم و با تمام وجود به عنوان مسلمان انقلابی قانون مدار به آن احترام می‌گذاریم؛ اما روی سخن ما با شماست که کار‌های مهم بر زمین مانده‌ای بر عهده دارید و مردم چشم به راه اقدامات عملی شما برای مشاهده آرامش در اقتصاد و معیشت و بکارگیری تمام استعداد و صلاحیتان برای ایفای مسئولیت‌ها هستند تا در عمل ببینند جنابعالی همه وجودتان را وقف خدمت به مردم، اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق و پشتیبانی از حق گسترش عدالت ساخته اید و از هر گونه خودکامگی پرهیز می‌کنید، حال با این مشکلات و کاستی‌ها و نابسامانی‌ها و توقعات مردمی که امید است با همت شما و همه مدیران در جهت رفع آن اقدام شایسته‌ای صورت گیرد (و جامعه دانشگاهی کشور و از جمله کانون دانشگاهیان ایران اسلامی برای چندمین بار آمادگی خود را جهت مساعدت و همیاری اعلام می‌دارد) به شخص جنابعالی متذکر می‌شویم که با وجود این مطالبات گسترده مردمی، نشر خبر محکومیت و حبس یک چهره فعال و شناخته شده ودارای پایگاه اجتماعی قابل ملاحظه، سیمای دولت شما را نخواهد آراست بلکه نقطه سیاهی است که از روشنی آن خواهد کاست و رفع این نقیصه تذکر سازنده‌ای است که استادان دانشگاه به شما می‌دهند.

ما معتقد نیستیم که «صلاح مملکت خویش خسروان دانند» ما بر این باوریم که در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‌ای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت؛ بر این اساس بیش از عواطف و احساسات نیرو‌های متدین را علیه خود جریحه‌دار نسازید و به این بازی سراسر باخت پایان دهید.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کانون دانشگاهیان ایران اسلامی رئیس جمهور قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است

سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه نخستین کنفرانس ملی مهارت ایران که با همت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور استادان، پژوهشگران و فعالان صنعتی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۴۰۳ اولین سال اجرای برنامه هفتم است و دولت در تدوین آن به مهارت آموزی اهتمام ویژه‌ای داشت، گفت: برگزاری این کنفرانس می‌تواند اهمیت مهارت افزایی و آموزش حرفه‌های شغلی را به گفتمان غالب در جامعه و بین خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان و رسانه‌ها تبدیل کند. دولت نیز آمادگی دارد لوایح لازم در این زمینه را تدوین و به مجلس تقدیم کند تا اهداف مدنظر در برنامه هفتم محقق شود.

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگ‌ترین سرمایه هر کشوری است، افزود: هیچ کشوری بدون نیروی متبحر نمی‌تواند از منابع و ذخایر مادی خود استفاده کند همچنان که برخی کشور‌ها به‌رغم برخورداری از منابع زیرزمینی غنی، به‌خاطر کمبود سرمایه انسانی توانمند و متعهد، تحت سلطه قدرت‌های جهانی هستند، لذا غلبه بر مشکلات و تسریع در پیشرفت کشور قبل از هر چیز نیازمند نیروی ماهر و توانمند است که بایستی جوانان را به یادگیری مهارت‌های شغلی ترغیب کرد تا در جامعه نقش‌آفرین و مؤثر باشند و در جهت رفع نیاز‌ها و مشکلات اقتصادی گام بردارند.

حسینی تاکید کرد: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می‌توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن عملیات وعده صادق توسط نیرو‌های غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد درحالیکه برخی کشور‌های غربی با بسیج همه امکانات خود در دفاع از رژیم صهیونیستی، موفقیت آمیز بودن عملیات ایران را باور نداشتند و مدعی بودند که موشک‌های ایران نمی‌تواند از سپر دفاعی و پدافندی چند لایه آنها عبور کند، اما غلبه بر این دیواره‌ها نشان داد که جوانان و نخبگان ما از چنان استعدادی برخوردار هستند که هیچ مانعی نمی‌تواند برنامه آنها را متوقف کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از جوانان از استعداد شگرفی برخوردار هستند و در همه حوزه‌ها می‌توانند منشاء کار‌های بزرگ باشند از اقدامات انجام شده برای مهارت آموزی به سربازان وظیفه در پادگان‌ها نیز تجلیل کرد و گفت: این کار باعث می‌شود که دوران سربازی برای جوانان پرجاذبه و مفید باشد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» ملتی که بتواند در یک عرصه موفقیت و دستاورد بزرگ داشته باشد در سایر حوزه‌ها نیز این قابلیت و امکان را دارد بنابر این ما که در عرصه نظامی، علمی و هسته‌ای توانسته‌ایم با اتکا به توان عناصر نخبه و انقلابی به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کنیم در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی نیز می‌توانیم پیشرفت‌های چشم گیری را رقم بزنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت مردمی آیت‌الله رئیسی با احصای نظام مسائل کشور و تدوین سند تحول و برنامه هفتم راهکار‌های عملیاتی برای غلبه بر مشکلات را درنظر گرفته است و بر این مبنا گام به گام در حال رفع موانع و بهبود شرایط است.

وی با اشاره به نیاز کشور به مشاغل و حرفه‌های متنوع گفت: درگذشته غالبا در دانشگاه‌ها تاکید بر مباحث نظری بود و به حرفه‌آموزی کم توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیرو‌های ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌افزایی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه فنی و حرفه‌ای، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دانشگاه باید نیرو‌های متخصصی تربیت کند که در آینده نقش آفرین باشند و تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد البته دانشگاه‌ها باید در کنار ارائه آموزش‌های فنی و تخصصی، تقویت ایمان و پایبندی به اصول و ارزش‌ها را نیز وظیفه خود بدانند.

حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال‌های اخیر با حمایت دولت مردمی گام‌های بلندی به سمت مهارت‌افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده‌اند، چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه‌های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه‌های فنی و هنرستان‌ها اگر در کنار کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارک‌های علمی و فناوری باشند می‌توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان بهره ببرند همچنان که دانشگاه‌های علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان‌ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را به عمل می‌آورند.

حسینی همچنین با اشاره به مطالبه اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک‌های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهاد‌ها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور معاون پارلمانی رئیس‌جمهور از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی‌پور تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب، قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • وعده صادق یک نمونه از نتایج ملموس «ما می توانیم» بود
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد
  • باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی
  • فعالیت‌های تحقیقاتی و استنادی مبنای ارتقاء رتبه استادان است