Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، غلامرضا شریعتی در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد، افزود: پرورش ماهی در قفس عنوان طرحی است که در استانهای مستعدی از جمله بوشهر، لرستان، چهارمحال و بختیاری و ... اجرا شده اما سازمان آب و برق برای اجرای آن در خوزستان همکاری نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در استان خوزستان عنوان کرد: این طرح در راستای ایجاد رونق کسب و کار در کشور برنامه ریزی شده و به عنوان یکی از برنامه های اقتصاد مقاومتی محسوب می شود.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان سازمان آب و برق استان برای همکاری در راه اندازی این طرح اشتغالزا لجاجت می کنند، یادآور شد: این سازمان یک دستگاه دولتی است و باید در چارچوب برنامه های دولت حرکت کند.

استاندار خوزستان افزود: مقاومت های آب و برق در این زمینه این احساس را به وجود آورده که این سازمان یک دستگاه مستقل است و بهانه ها مبنی بر اینکه این طرح به سلامت آب آسیب می زند خارج از اختیارات مسئولان این سازمان در خوزستان است.

وی با تاکید بر اینکه در این خصوص رفتارها باید علمی باشند و از اقدامات سلیقه ای پرهیز کرد، گفت: کارشناسان حوزه شیلات و سلامت آب، حوزه آبی سد مارون را که هیچگونه مصرف شرب برای مردم ندارد را به عنوان محل اجرای طرح پرورش ماهی در قفس در نظر گرفته اند اما علیرغم دستورات مکرر شاهد مقاومت آب و برق هستیم.

رئیس شورای برنامه ریزی استان با انتقاد مجدد از سازمان آب و برق استان، یادآور شد: پرورش ماهی در قفس باید با رعایت اصول بهداشتی و زیست محیطی در حوزه مارون اجرا شود تا کسب و کار در حوزه شیلات رونق یابد و به فرصت های جدید شغلی در استان منجر شود.

*اتاق بازرگانی در جهت رفع دغدغه گام بردارد

استاندار خوزستان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی اهواز باید در رفع دغدغه های بخش خصوصی گام بردارد، گفت: در همین راستا پیشنهاد می شود برای بررسی عمیق تر مسائل این اتاق یک واحد پژوهشی را ایجاد کند.

شریعتی خاطرنشان کرد: جلسات شورای گفت وگو باید در جهت توسعه استان و ایجاد فرصت های شغلی باشد و در این زمینه همه دستگاه ها مرتبط باید همکاری کنند.

*شرکت مناطق نفتخیز جنوب بازهم بهانه آورد

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در پاسخ به نماینده شرکت مناطق نفتخیز جنوب مبنی بر نبود اعتبارات لازم برای پرداخت مطالبات سازندگان تجهیزات نفتی و عدم بیان برخی دلایل به بهانه مصلحت های اداری، گفت: شرکت های وابسته به وزارت نفت بیش از یک سال واحدهای صنعتی و تولیدی استان را با چالش های متعدد رو به رو کرده اند.

یداله مهرعلیزاده یادآور شد: این شرایط بخشی از سازندگان تجهیزات و پیمانکاران نفتی را به ورشکستگی کشانده است.

وی یادآور شد: وزارت نفت باید در این خصوص پاسخگو باشد و از آنجایی که این واحدهای صنعتی به نفت خدمات ارائه کرده اند لازم است مطالبات آنها پرداخت شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استانداری خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۴۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر پنجشنبه سیدمحمد دهنوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان و علی وفایی مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گلستان از مجموعه پرورش ماهی در قفس در خلیج گرگان بازدید کردند.

در این بازدید سیدمحمد دهنوی اظهار کرد: تا کنون تعاونی‌ها و فعالان بخش خصوصی استقبال بسیار خوبی از این پروژه داشته‌اند.

وی افزود: ماهی قزل‌آلای تولید شده در این پروژه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و کشورهای همسایه به ویژه روسیه متقاضی جدی این تولید استان گلستان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: هرچه بتوانیم در سال جاری کمک خواهیم کرد که این تولید گسترش یابد و معتقدیم دریا برای ما یک نعمت است.

وی خاطرنشان کرد: بازگشایی خلیج گرگان باعث شد ما بتوانیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.

پرورش ۱۰ هزار تن ماهی در قفس

در ادامه اسماعیل جباری مدیرکل شیلات گلستان هم اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر است ۱۰ هزار تن ماهی در قفس و پن پرورش داده و برداشت شود.

وی افزود: در حال حاضر ۷۰ قفس و پن در دریای خزر توسط استان گلستان مستقر است

مدیرکل شیلات گلستان گفت: در نیمه نخست سال ماهی‌های گرمابی و در نیمه دوم سال ماهی‌های سرد آبی پرورش داده می‌شود.

وی یادآور شد: در این پروژه برای یک هزار نفر برنامه‌ریزی اشتغال انجام شده است.

کد خبر 6088617

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند